• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kızlar , moralim çok bozuk
dün akşam eşimle tartıştım, sebep bebek . adetten sonra çalışmalara başlayalım dedim, ne acele ediyorsun dedi , yaşımız geçiyor dedim , ben 32 sen 34 dedim.
yataklarımızı ayırdık. o kadar çok istiyorum ki. ama o pek istemedi.
zorla güzellik olmaz ya.
neyse bu konuyu bir daha açmak istemiyorum. açtıkta moral daha fena oluyor.
eşime çok kırgınım.

canım nıye moralını bozuyosun hem yatagı nıye ayırıyosun ıyı olmaz yatak ayırmak eskıler araya seytan gırer derlerdı yatak ayrılınca,eşinde senın strese gırmenı ıstemıyordur belkı onada bıraz hak ver benım esımde hep daha olur erken dıyor yaşıda kafaya takma teknolojı deıstı artık 40-45 yasında bıle hamıle kalanlar var hıc uzulup stres yapma kendıne bılıyosun bebegın en buyuk dusmanı strestır

Melikem canım, tatil için mubahtır yaptığın canım, keyfine bak, psikolojin çok önemli, eğer stresini atmamış olursan yaptırdığın aşılama bi işe yaramaz, gez dolaş, eğlen, eşinle balayını yaşazemuszemus Hem tatil bu işler için çok iyi biliyor musun? Ben geçen seneki tatilimizde ilk defa hamile kalmıştım, işe yarıyor ama sen bebeği aklına hiç getirme, dolu dolu eğlenmene bak, biz de tedavi için o kadar para harcadık, açıldık, küretajın üstüne bol bol alışveriş yapıyorum, depresyonuma iyi geliyor valla, canım saolsun:lepi:

ayy sağol pınarım bana moral oldun bebek falan yok artık kafamda diyorum ki olmadı zaten bunca yıldır bu ay olursa süpriizz der bize...
ayy aynı ben her adet olduğum gün gidip alışveriş yapıyorum bende öyle mutlu oluyorum işte...
inşallah tatilimde güzel geçer yarın sabah yola çıkıyorum nasipse kendinize iyi bakın öpüldünüüüüzzzz :lepi:

selam kızlar , moralim çok bozuk
dün akşam eşimle tartıştım, sebep bebek . adetten sonra çalışmalara başlayalım dedim, ne acele ediyorsun dedi , yaşımız geçiyor dedim , ben 32 sen 34 dedim.
yataklarımızı ayırdık. o kadar çok istiyorum ki. ama o pek istemedi.
zorla güzellik olmaz ya.
neyse bu konuyu bir daha açmak istemiyorum. açtıkta moral daha fena oluyor.
eşime çok kırgınım.

güzelim yazını şimdi okudum o dönemleri bende atlattım ama benim ki eşimin istememesi değil benim çok isteyipte bunalıma girmem sonra tartışmalar falan derken iş kötüye varıyordu...ama artık takmıyorum kafama bu günlerimi mutlu yaşıyacam dedim çok şükür eskisi kadar değilim...
arkadaşım eşlerin yatak ayırması gerçekten kötü bi durum şeytanın en mutlu eden şeyde eşlerin birbirine kötü davranmasıdır...eşinin istememe sebebini bilemiyorum ama çok zorlama baba olmayı oda istemeli üzerine fazla gitme elbette oda baba olmak istiyordur...sen sabırlı olmalısın... :teselli:

kızlar merhaba öncelikle herkese bol saglıklar diliyorum bende 4 gün önce 6 haftalık bebegimi kaybettimmafoldumben doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi bide bu ikinci oluyor sakın ümidinizi yitirmeyin ben ilkinden hemen 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi gel görkü bir 6 ayı bırakın bir gün bile beklemek istemiyorum bütün hayallerimiz yıkıldı mafoldumben ama bu sefer kendime çok iyi bakıyorum beslenmelerime dikkat ediyorum sigarayı bırakmıştım bebegim için bir dahada başlamıycam morelimide yüksek tutmaya çalışıyorum her ne kadar ara ara aglasamda eşlerimizin şuan bize çok destek olması gerek kendinizi hazırlayın güzel kuşlar hem bedenen hem ruhen hazır olunca bakın nasıl bebişlerimiz gelecek kucaklarımıza öpüyorum sizi..

ayy sağol pınarım bana moral oldun bebek falan yok artık kafamda diyorum ki olmadı zaten bunca yıldır bu ay olursa süpriizz der bize...
ayy aynı ben her adet olduğum gün gidip alışveriş yapıyorum bende öyle mutlu oluyorum işte...
inşallah tatilimde güzel geçer yarın sabah yola çıkıyorum nasipse kendinize iyi bakın öpüldünüüüüzzzz :lepi:

Melikecim valla yerinde olmak isterdim, ben de tatil diye çatlıyorum buralarda, inşallah eşim izin durumlarını ayarlarsa kaçıcaz bir yerlere, ben hamiş kalıcam diye planları bıraktım, reglim hangi güne denk gelir ona göre tatil ayarlamaya çalışıyorum. Bebek meselesini sürekli kafaya takıp da hayatımızı zindan etmeye gerek yok, yaşadığımız anların kıymetini bilip Allaha şükretmek gerek, tatilde bol bol dinlen fıstık.zemuszemus

kızlar merhaba öncelikle herkese bol saglıklar diliyorum bende 4 gün önce 6 haftalık bebegimi kaybettimmafoldumben doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi bide bu ikinci oluyor sakın ümidinizi yitirmeyin ben ilkinden hemen 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi gel görkü bir 6 ayı bırakın bir gün bile beklemek istemiyorum bütün hayallerimiz yıkıldı mafoldumben ama bu sefer kendime çok iyi bakıyorum beslenmelerime dikkat ediyorum sigarayı bırakmıştım bebegim için bir dahada başlamıycam morelimide yüksek tutmaya çalışıyorum her ne kadar ara ara aglasamda eşlerimizin şuan bize çok destek olması gerek kendinizi hazırlayın güzel kuşlar hem bedenen hem ruhen hazır olunca bakın nasıl bebişlerimiz gelecek kucaklarımıza öpüyorum sizi..

Bahrcım çok geçmiş olsun, şu an acılarının en yoğun olduğu dönemler ama geçiyor, bir şekilde atlatıyorsun, ben de 2 defa yaşadım, sonuncusu 20 gün önceydi ama ben de moralimi yüksek tutup önüme bakmaya çalışıyorum. Bizim sağlığımız yerinde olsun, çalışırız rabbim de nasip ederse olur. Düşüklerine yönelik tahlil yaptırdın mı hiç?

Stephanie canım yazını okudum, güzelim bebek tek taraflı olan bir olay diil ki, bırak biraz zaman geçsin, eşin de senin kadar gergin anlaşılan, kafası karışık olabilir, ona zaman ver, biraz rahatlayın herşey yoluna girsin sonra düşünürsünüz, hem yaşınızda ne varmış? Ben 35 eşim de 36 yaşında ama gittiği yere kadar deniycez, olmadı ikimiz varız Allahın izniyle bu yetmez mi? Ben eşim olmadan hiçbir şeye güzel bakamıyorum, onunla anlamlı herşey, eşinle yatakları ayırma, sakııın...

canım geçmiş olsun.RABBıM hepimizi, değeşik şekilde sınıyor bitanem.bizde hayırlısıyla bu sınavı başarıyla atlatıp,bebişlerimize YÜCE MEVLAMIN ıZNıYLE KAVUŞACAĞIZ ıNŞALLAAAHH.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kıslaaaaaaaarr..
artık hiç kimse uğramamaya başladı,topiğimiz iyiceee garipleşti:çok üzgünüm:
neyse ben yinede yazayım.canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..:1hug:

canım geçmiş olsun.RABBİM hepimizi, değeşik şekilde sınıyor bitanem.bizde hayırlısıyla bu sınavı başarıyla atlatıp,bebişlerimize YÜCE MEVLAMIN İZNİYLE KAVUŞACAĞIZ İNŞALLAAAHH.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kıslaaaaaaaarr..
neyse ben yinede yazayım.canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..

Mehtapcım 1 haftadır izindeydim. Ancak geçmişi okudum. Canım çok sevindim adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.Sevgiler

canım selam. Izindeydim bir hafta bugun is basi yaptım. Çok şükür iyiyiz. Haftaya kontrolumuz ve 3 lü testimiz var. sen nasılsın canım?

hosgeldın canım.iyi olmanıza sevındım..tatıl iyi gelmiştir hem bebışle ne guzel dınlenmısınızdır.. hamıleyken tatıl yapmakda ayrı guzel ama dımı....hayırlıysıyla 3 lu testtıde atlattın bakalım güzel güzel...
bende iyiyim çok şükür canım.. görumcem evlenıyo ağustos 1ınde onun hazırlıkları telaşesı var üzerimizde...bakalım düğün geçsin bizde çalısmalara baslarız artık..herşeyın hayırlısı tabı ilk önce...

ama biliyomusun arkadasım bılmıyorum neden hevesım kactı sankı benım ya bebekle ılgılı neden böle oldum onuda anlamıyorum...ılk gunlerde bılıyosun delı gıbı ıstıyodum.süreyı falan gözum görmuyodu... şimdi hiiiiç düşünmüyorum bıle.psikolojım falanmı bozuldu acaba benım ya...

neyse işte bendede durumlar böle....allahım hakkımızda herseyın hayırlısını versın ınsallah...

hosgeldın canım.iyi olmanıza sevındım..tatıl iyi gelmiştir hem bebışle ne guzel dınlenmısınızdır.. hamıleyken tatıl yapmakda ayrı guzel ama dımı....hayırlıysıyla 3 lu testtıde atlattın bakalım güzel güzel...
bende iyiyim çok şükür canım.. görumcem evlenıyo ağustos 1ınde onun hazırlıkları telaşesı var üzerimizde...bakalım düğün geçsin bizde çalısmalara baslarız artık..herşeyın hayırlısı tabı ilk önce...

ama biliyomusun arkadasım bılmıyorum neden hevesım kactı sankı benım ya bebekle ılgılı neden böle oldum onuda anlamıyorum...ılk gunlerde bılıyosun delı gıbı ıstıyodum.süreyı falan gözum görmuyodu... şimdi hiiiiç düşünmüyorum bıle.psikolojım falanmı bozuldu acaba benım ya...

neyse işte bendede durumlar böle....allahım hakkımızda herseyın hayırlısını versın ınsallah...

canım iyi dileklerin için teşekkürler. evt tatil iyi geldi. bence hevesim kaçtı , psikolojim bozuldu diye düşünme belki bu konuyu kafandan uzaklaştırman daha iyi gelebilir. değil mi ama? dediğin gibi herşeyin hayırlısını dilemek en güzeli.

arkadaşlar hepinize merhaba be yaklaşık 10 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim zaten 2,5 yılda 2, aşılamayla zor bulmuştum bebeğimi ama oda beni bıraktı gitti :((( sizlerde benim gibi aşılamayla hamile kalıp bebeğini kaybeden varmı şimdi durumlarınız nasıl yeniden hamile kalan varmı aranızda

Mehtapcım 1 haftadır izindeydim. Ancak geçmişi okudum. Canım çok sevindim adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.Sevgiler
amiin bitanem..RABBİM hepimize, tamamına erdirir inşallah.:Saruboceq:iyi olmanıza çok sevindim canım..3'lü testinizde inşş çok güzel çıkar,haberlerini bekliyorum tatlım..
arkadaşlar hepinize merhaba be yaklaşık 10 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim zaten 2,5 yılda 2, aşılamayla zor bulmuştum bebeğimi ama oda beni bıraktı gitti :((( sizlerde benim gibi aşılamayla hamile kalıp bebeğini kaybeden varmı şimdi durumlarınız nasıl yeniden hamile kalan varmı aranızda

canım geçmiş olsun.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın kimseye..tatlım düşükten sonra,hamiş kalanlarımız ve doğum yapan arkadaşlarımız var ama normal yolla,snırım aşılamayla olan yok.RABBİM tez zamanda aşılamaya gerek kalmadan,hayırlısıyla bebiş nasip etsin canım..:Saruboceq:

kıslaaaaaaaaarr nerdesiniz yaaaff..:uhm:ay canım sıkılmaya başladı hee..toplanın artık daa:oklava:

Merhabalar öncelikle büyük geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.
Ben de dört sene sonra ikinci aşılamayla kavuştuğum bebeğimi dokozuncu haftada kalbi durduğu için kaybettim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Kürtajdan sonra doktor ilk adetinden sonra gel yeniden aşılama yapalım dedi. Ben de adet olmayı bekliyordum. Bu arada hamile kalmışım. ınanamadım. Onca zaman o kadar tedaviyle zar zor gelen bebeğim kendiliğinden gelmişti hem de hiç beklemediğim bir anda.
ınşallah canım senin için de böyle bir mucize olur ve bebeğin annesini daha fazla bekletmeden yine gelir.

canım geçmiş olsun.RABBıM hepimizi, değeşik şekilde sınıyor bitanem.bizde hayırlısıyla bu sınavı başarıyla atlatıp,bebişlerimize YÜCE MEVLAMIN ıZNıYLE KAVUŞACAĞIZ ıNŞALLAAAHH.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kıslaaaaaaaarr..

Canım ben de seni merak etmiştim. Daha çok erken embriyonun gözükmesi için ki muhtemelen geç döllenme seninkisi. Aman çok dikkat et bol bol dinlen diyeceğim ama çocuklarla bu ne kadar mümkün bilemem ama.
Buradan bilgilendirmeye devam et bizi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Peluse canım Çok saĞol valla ıÇımı ferahlattın ınŞallah banada gerek kalmaz aŞılamay bılıyosun sende Çok yorucu bır sÜreÇ oluyo beyın aÇısından yanı bedenen yorgunluĞuda geÇtım ınŞallah canım allah senın bebeĞınıde sana baĞıŞlasın ınŞallah

Kuşlaaar nasılsınız?
Mehtapgülüm canım keseyi görmene ne kadar sevindim anlatamam, inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.
esra kısss bıcırık senin bebiş büyüdü iyice di mi? Nasıl hareketlendi mi epey?

Fundacım ben bekliyom hala reglimi ama daha olmasına var yaaaa, gelecek haftadan itibran gün sayarım artık, sen nasılsın? Nasıl gidiyor yaz?

Melikecim, canım arkadaşım gelip sadece biraz çızıktırıp gitmek oluyor mu ama? Niye sessizsin sen bugünlerde anlat bakiim?

Peluse canım artık bebiş büyümüş, fazla ultrason da zararlı, doktorunu dinle sen, hem ne kadar seyrek gidersen o kadar az paranoya yaparsın, bebişin sağlıklı ve annesine geleceği günü sayıyor canım endişelenme.

pınarcıım ben çok iyim tatlım.bir kaç gün kaçtık marmarise. çok iyi geldi deniz güneş.ama doyamadım ay beni orada bıraksalardı ne iyi olurdu yaaa:utangac:
benimde her zamanki gibi geçti adetim bakalım ne zaman olucam.sen neler yapıyosun canım ,keyfin yerindemi

eracım ben gayet iyim canım.maşallah 19 hafta nasılda çabuk geçti.allah nazarlardan korusun.herşey yolundadır umarım sende.öpüyorum çook

Back
X