- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.921
iyi akşamlar arkadaşlar...bende 4 haftalık düşük yaptım gerçekten zor allah herkese hayırlısını versin:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar arkadaşlar...bende 4 haftalık düşük yaptım gerçekten zor allah herkese hayırlısını versin:gitme:
merhaba ben de 5.5 haftalık bebeğimi yeni kaybettim.. 5 senedir beklediğimiz ve var olduğunda göge uçtuğumuz bebeğimiz artık yok.. çok küçük olduğu ve kendiliğinden düştüğü için dr korunmaya gerek yok dedi. kanamam bitmek üzere ama sanırım biraz düzen bozuldu. erkek infertilitesi sorunumuz var. 1. tüp bebek denememdi.. olmadı. bir daha da yakın zamanda yaptırma şansımız yok rabbim verirse doğal yoldan deneyeceğiz artık..
kıslar adetıme 2 gun kaldı ve ben şüphelnıyorum brhaftadır kasıklarımda agrı var zaman zaman yanma var.sonra bıde mıde bulantısı gıbı bısey sankı bogazıma oturmus.duruyo mıdemı bulandırıyo.bugünde hafıf bı beyaz akıntı gördum.daha önce adet olmadan bukadar belırtı yasamazdım ama bılmıyorumkı neye yormalıyım..kafam karısık bıraz.
merhaba ben de 5.5 haftalık bebeğimi yeni kaybettim.. 5 senedir beklediğimiz ve var olduğunda göge uçtuğumuz bebeğimiz artık yok.. çok küçük olduğu ve kendiliğinden düştüğü için dr korunmaya gerek yok dedi. kanamam bitmek üzere ama sanırım biraz düzen bozuldu. erkek infertilitesi sorunumuz var. 1. tüp bebek denememdi.. olmadı. bir daha da yakın zamanda yaptırma şansımız yok rabbim verirse doğal yoldan deneyeceğiz artık..
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
hepinize çok çok geçmiş olsun hanımlar 9 ay önce falan benimde başıma geldi düşük
tam 2 aylık bebeğimi kaybettimama şimdi 4 ay 1 haftalık hamileyimzemuszemus bende sizin gibi umutsuzluğa düşmüştüm umudunuzu hiç yitirmeyin doktorunuzun yasakladığı süre sonunda hemen çalışmalara başlayın ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER NASİP ETSİN:Saruboceq:zemuszemus
canım yaa ben söle bısı duydum bılmıorum ne derece dogru ama düşükten sonra doktorun verdıgı yasak oluor ya sonrasında hemen hamıle kalınıormus.. düşüğün ucu içinde olur dıe tabırı caıze bı laf dıor eskıler .. suan cok ıstıorum ve bu umutla beklıorum bugun yasagım bıttı ama ben acıkcası doktorun verdıgı 3 aylık yasaga uymadım tam olarak yanı 2 ayken bozdum kuralı denedım ama halıyle olmadı doktorumada sordum bu 3 ay neden önemlı dıe kazara hamıle kalsam ne olacak ?? doktorum bu sadece bı teorı zaten bu 3 ay ıcerısınde hamıle kalamazsın cunku rahım kendını toparlamaz rahım dınlensın dıe verıoruz bu sureyı demıstı.. bılmıorum düşükten sonra cabucak hamıle kalınıor olayı gercek mı ?
çok çok geçmiş olsun arkadaşım biliyorum ne desem boş ama yinede kendini yıpratma fazla ki ikinci bebgine güç toplayabilesin.Umarım en kısa zamanda saglıklı bir gebelik yaşarsınkıslarr geçen hafta bugun 8 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim çok üzgünüm![]()
merhaba bende 1,5 ay önce bebeğimi düşürdüm ilk bebeğimdi çok kötü oldum senelik evliyim korunmuyoduk anca bu zaman oldu anlamadım kahvereni akıntım geldi`..:1no2: doktorumda birşey olmaz konturole geldiğinde bakarız dedim sonra kan geldi barçalar düştü sonra kendi düştü benimde kadın hastalıklarım var tedavi olucaktım olmadan kaldım yaramla ihtihap var rahimide inşallah bir daha olur doktorum ay bekle dedi bekliyoruz zamanı :1no2::1no2:
canım dualrın güzel dileklerın için cok tesekkur ederım.o kıpır kıpır olan oğlusunu yerımm senın yerımm.bakalım bızım prenses nezaman teşrif edıcek zemuszemus kızımı öpüp kooklamak için can atıyorum
sende kendıne cok dikkat et özlemcım.zaaman yavas yavas daralıyo,sana gecmıyo gıbı gelsede.bak 6.ayına gırıcen hayırlısıyla.cok öpüyorum senı canım,oğlusunuda okşa benım yerımee
saol canım hepimizi inşallah kurtarsın Rabbbım vaktı gelınce bı nefeste inşalah...
sende baya olmussun kuzun 22 haftalık demek maşşalah ona kocaman bı maşşalah.cinsiyetı bellı oldumu nasıö gıdıyor hamılelık,20.haftalar cok güzel.aslında herhalı güzel hamılleıgın Allah a şükür cok şikayetım olmadı ama 39 ve 40.haftam zor gecıyo.gece bı taraftan bı tarafa dönmek için bı kac hamle gerekıyo.ama hiç şikayetcı degılım.Rabbım nasıp ettı bu mutlulugu her anı benım için bı lutüf gıbı sankı.Allah ım isteyen herkeze nasıp etsın hamıle olanlarımızada kolay dogum saglıklı bebek naasip etsın inşallah
öncelıkle merhaba bende yenı katıldım aranıza .. 1 yıllık evlıyım ve bır bebegım olmasını bende cokk ıstıordum 3 ay önce düşük yaptım cok ama cok üzüldüm halıyle.. benımkı tamamıyle doktorumun hatasından oldu.. karnımda 15 gün ölü kalmıs ve ben en son kontrole gıttıgmde bıle bana yasadıgını söluordu sadece düşük tehlıken var demıstı ama ıcım rahat etmedı hamılelıgım 3.ayına gırmek uzereydı ama 2.5 aylıkken yasamını yıtırmıs bebegım.. eşim hep erkek olsun ıstıordu bende kız baska bı doktora gıttgımde ölü oldugunu ve acılen alınması gerektıgını rahıme yapıstıgını söledı ve bebegım erkektiben apar topar aldırdım ve sımdı yenıden bı bebek sahıbı olmak ıstıorum benden cokda eşim ıstıor buda benı dahada cok etkılıor umarım en kısa zamanda yenıden hamıle olurum
arkadaslar ben forumda yeniyim...ben 9 Temmuzda tam 5,5 aylık bebeğimi düşürdüm. Karın kasılmaları ile kendini belli etti ve sonra kasılmalar artıp siddetli sancıya dönüştü.. ben şiddetlenene kadar anlamadım olayın ciddiyetini..Evde de yalnızdım. Ve telefon acıp akrabaları çağırınca acilen hastaneye yetiştirdiler ve bebeğim ölü doğdu1 aydır psikolojim çok kötü. Hem de çok. Yeniden hamile kalmayı bıraktım olayın travmasını üstümden atmaya çalışıyorum. Allah kimseye böylesi acılar yaştamasın....
ben yakın zamanda hamile kalamazsam psikolojim bozulacak,çevremdeki insanlar çok düşüncesiz malesef ben 4 yıllık evliyim yeni tanıştığım kişiler bile çocuk var mı neden yok istemiyor musunuz sorun mu var diye saçma sapan sorular soruyorlar kendi annem bile baskı yapıyor biz artık torun istiyoruz diye.eltimin bebeğini sevdim ve bana dediki gidin kendi çocuğunuzu sevin dedi bu laf söylenir mi yaa,yaşadıklarımı da biliyor halbuki,,yani beni anlayan kimse yok ...Allah tan eşim destek veriyor ,o da olmasaydı kafayı yerdim büyük ihtimalle...Yani artık biran önce bebişime kavuşmak şu insanları da susturmak istiyorum..
hepinize çok çok geçmiş olsun hanımlar 9 ay önce falan benimde başıma geldi düşük
tam 2 aylık bebeğimi kaybettimama şimdi 4 ay 1 haftalık hamileyimzemuszemus bende sizin gibi umutsuzluğa düşmüştüm umudunuzu hiç yitirmeyin doktorunuzun yasakladığı süre sonunda hemen çalışmalara başlayın ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER NASİP ETSİN:Saruboceq:zemuszemus
canım çok haklısın çevremiz o kadar densiz insanlarla dolu ki . ancak başından bu tarz olaylar geçen anlayabilir bizi. ltf kendini sıkma. psikolojim bozulacak diye de kendini şartlama ltf inan bu durumlarda psikolojinin iyi duurmda olması çok önemli. Rabbim inşallah tez zamanda bebişini göbüşüne kondursun canım