• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm arkadaşlarım,durumu biliyosunuz belki.geçen hafta salı günü 29+4te oğlum dünyaya geldi.suyum tamamen bitti ve acil sezeryana alındım.yoğun bakım küvezinde yatıyo minik yavrum.öyle küçükki,sadece bi kez eline dokunmama izin verdiler o kadar.çok üzgünüm ama bir o kadarda güçlü hissediyorum kendimi.allahım sabrını veriyo,oğlum için güçlü olmalıyım.onu her gördüğümde ağlamaktan bakamıyorum hiçbir yerine ama sağlıklı olsun yeterki sabrederim ben 1 ay gerekirse 2 ay kalsın küvezde yeterki iyi olsun..
2 gündür sütümle besliyolar hergün sağıp götürücem artık.
dualarınıza ihtiyacım var kızlar..rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum hep benim için hayırlı olan buymuş demekki asla isyan etmiyorum etmemde.rabbime dua ediyorum hep,inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alıp evimize dönücez...

canımmmm bende çok merak ediyordum seni. Allahım bebişine öyle bir güç verecek ki o sımsıkı hayata bağlanıp büyüyüverecek. Elbette sağlıklı olacak yeterki sen umudunu kaybetme canım. Dualarım sizinle.

slm arkadaşlarım,durumu biliyosunuz belki.geçen hafta salı günü 29+4te oğlum dünyaya geldi.suyum tamamen bitti ve acil sezeryana alındım.yoğun bakım küvezinde yatıyo minik yavrum.öyle küçükki,sadece bi kez eline dokunmama izin verdiler o kadar.çok üzgünüm ama bir o kadarda güçlü hissediyorum kendimi.allahım sabrını veriyo,oğlum için güçlü olmalıyım.onu her gördüğümde ağlamaktan bakamıyorum hiçbir yerine ama sağlıklı olsun yeterki sabrederim ben 1 ay gerekirse 2 ay kalsın küvezde yeterki iyi olsun..
dualarınıza ihtiyacım var kızlar..rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum hep benim için hayırlı olan buymuş demekki asla isyan etmiyorum etmemde.rabbime dua ediyorum hep,inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alıp evimize dönücez...

Canım dualarımız seninle ve oğluşunla her zaman.
Allah'a çok şükür ki durumun zamanında anlaşıldı ve zamanında müdahale edildi.
Sütünle beslenebilmesi de ne kadar güzel. Çok kısa zamanda toparlayacak inşallah.

minik kelebek bebişin Allaha emanet umarım saglıkla evinize geri döneceksiniz kendine iyi bak çünkü bebişinin sana ihtiyacı var sütünle beslenmesi iyi bir gelişme dualarım seninle

canım umarım kelbeğinle birlikte güzel haberlerini okuruz burdan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bir şey olmaz korkma kaç kilo doğdu bebişin peki
canım en azından erken müdahele edilmiş tasalanmagüçlü ol öpüldün a.s.

sevgili minik kelebek, dualarım seninle, geçmiş olsun...

canım rabbim bebişini bir an önce topalanıp kucağına almayı nasip etsin.ne oluyor canım bize ya bende evde dinleniyorum benimde suyum azalmış. tahlil yaptırdım rabbime şükürler olsun enfeksiyon kapmamış bol su içiyorum ve bebişimin tuvaletini yapmasını bekliyorum.bir gün önceden anladım suyun biraz geldiğini ve hemen drumu aradım. senin gibi bende erken fark ettim.inşallah canım herşey yolunda gidecek ve bebişini kucağına alacaksın. dualrım seninle canım benim. güçlü olman çok güzel sen ayakta kal

amin canım kimseye yaşatmasın gerçekten insanın kendini toparlaması zor oluyor..

canım ne kadar çabuk toparlarsan kendini o kadar iyi.amin canım

özlemcim bitanem benim Allahım oğluna güç versin bir an önce büyüsün annesinin kucağına gelsin inşallah.bütün dualarım seninle canım arkadaşım..

canım sana da çok çok geçmiş olsun. Dua edip içimizi ferah tutmalıyız. ınşallah hepimiz hayırlı bir şekilde kucağımıza alacağız.

esraie canım bu geçmiş olsun sana idi.

merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi

kalırsın takma bend eyaptım 3 ay önce düşük 2 ay korundum şuan 6 haftalık hamileyim stres yapmayın kalınıyo hamile yeterki siz sağlıklı olun ben hamileyim ama panik atak hastasıyım hamileliğim çok zor geçiyo ilaç kullanmadan geçmez gibi geliyo napıcam bilmiyorum :Saruboceq:

canım sana da çok çok geçmiş olsun. Dua edip içimizi ferah tutmalıyız. İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde kucağımıza alacağız.

esraie canım bu geçmiş olsun sana idi.

sağol canım ya dediğin gibi rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım.

kalırsın takma bend eyaptım 3 ay önce düşük 2 ay korundum şuan 6 haftalık hamileyim stres yapmayın kalınıyo hamile yeterki siz sağlıklı olun ben hamileyim ama panik atak hastasıyım hamileliğim çok zor geçiyo ilaç kullanmadan geçmez gibi geliyo napıcam bilmiyorum :Saruboceq:

canım içini ferah tut ve rahat ol

slm arkadaslar. ben ayin agustosun 3 un de dsuk yapmistim. kanamam 6 gun surmustu. ve normal gunun de rgl mi oldum. ama bu ay 3 gun gecti daha olmadim. ve onlemi mi almistim acaba bi ihmal mi diorum. yoksa olabilior mu gecikma

Özlemcim canım, biz de seni merak ediyorduk, neler yaşamışsın, çok üzüldüm, inşallah bebişin hayata sımsıkı sarılacak ve seninle olacak annesi, dualarımız minik yavrun için, güçlü ol canım, geçecek bu günler Allahın izniyle:Saruboceq:

Esracım inşallah senin bebiş de biraz daha bekler, dikkat et kendine, bol bol dinlen ve su iç canım, melekleriniz hayırlısıyla sağlıkla gelsin.:Saruboceq:

Özlemcim canım, biz de seni merak ediyorduk, neler yaşamışsın, çok üzüldüm, inşallah bebişin hayata sımsıkı sarılacak ve seninle olacak annesi, dualarımız minik yavrun için, güçlü ol canım, geçecek bu günler Allahın izniyle:Saruboceq:

Esracım inşallah senin bebiş de biraz daha bekler, dikkat et kendine, bol bol dinlen ve su iç canım, melekleriniz hayırlısıyla sağlıkla gelsin.:Saruboceq:

inşallah bekler biraz daha anjelic abla. zaten evden dışarı çıkmıyorum yatıyorum. dediğin gibi herşey meleklerimiz için

ben de geçtiğimiz hafta düşük yaptım:(( dış gebelik olabileceği şeklinde bi söylemi olmuştu doktorumun çünkü keseyi görememişti ve henüz 5.5 haftalıktı..
üç gün boyunca uykularım kaçtı ve okumadığım yorum kalmadı..
ama düşükle sonuçlandı..
düşüğü tetikleyen pekçok neden olabilir biliyorum ama nedense transvajinal ultrasonla baktırmasaydım keşke düşüncesi beni yiyip bitiriyor..enfeksiyon olasılığı da cabası..ya da belki ilk kontrolümden sonra o kadar stres yaşamasaydım..bilmiyorum
sorular, keşkeleeerr işte...

öncelikle herkese geçmiş olsun... lütfen kendini,keşkeleri düşünüp üzme. benimilk gebeliğimdi 5.haftamda kahverengi akıntım geldi ilaç kullanım geçti 8. haftamda tekrar başladı ve ilaç ve iğne olmama rağmen bebeğim dayanamadı bir hafta sonra kalbi durdu.çok sancılı bi hamilelik geçiriyorddum wc ye bile gidemiyordum devamlı yatıyordum bebeiğime birşey olmasın, radyasyon var diye prizde kablo bile bırakmıyordum.o kadar dikkat etmeme rağmen bebeğime kavuşamadım. herşey allahtan.lütfen keşkeleri düşünüp üzülmeyelim

öncelikle herkese geçmiş olsun... lütfen kendini,keşkeleri düşünüp üzme. benimilk gebeliğimdi 5.haftamda kahverengi akıntım geldi ilaç kullanım geçti 8. haftamda tekrar başladı ve ilaç ve iğne olmama rağmen bebeğim dayanamadı bir hafta sonra kalbi durdu.çok sancılı bi hamilelik geçiriyorddum wc ye bile gidemiyordum devamlı yatıyordum bebeiğime birşey olmasın, radyasyon var diye prizde kablo bile bırakmıyordum.o kadar dikkat etmeme rağmen bebeğime kavuşamadım. herşey allahtan.lütfen keşkeleri düşünüp üzülmeyelim

herşey Allahtan tabi ki..ama insan, varlığına çabuk alışıp yokluğunu kabullenmekte zorlanıyor...bir neden arıyor insan ve cevap bulmak istiyor işte...hayırlısı dielim..Allah nasip etsin bütün bebek isteyenlere...

merhaba arkadaşlar bende haziran ayında düşük ve arkasından da kürtaj yaşadım kürtajdan sonraki ay 40 gün sonra adet oldum daha sonraki ay yine adetim gecikti farlutal kullandım ve adet oldum bu ayda 31. gün hala adet yok benim gibi olan varmı arkadaşlar bu adet düzensizliği beni korkutuyor tekrrar hamile kalmak istiyorum çok üzülüyorum

nerdesiniz arkadaşlar yaaa :gitme:
benim 2 taraftada kist çıktı biliyormusunuz solda çikolata kisti sağda 6 cm normal kist dedi dr ferlutal kullanıyorum 3 günden beri
adetim tam 7 gün geçti olamıyorum hcgye bakıldı birşey yok benimde düzenliydi hep off hep adet olurum diye üzülüyordum :utangac:

Back
X