E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.161
merhaba arkadaşlar bende haziran ayında düşük ve arkasından da kürtaj yaşadım kürtajdan sonraki ay 40 gün sonra adet oldum daha sonraki ay yine adetim gecikti farlutal kullandım ve adet oldum bu ayda 31. gün hala adet yok benim gibi olan varmı arkadaşlar bu adet düzensizliği beni korkutuyor tekrrar hamile kalmak istiyorum çok üzülüyorum
canım benim düşükten sonra adet düensizliği normal ben 7 ay düzensizliklik yaşadım. inşallah rabbiminde izni ile tekrar hamile kalacaksın
nerdesiniz arkadaşlar yaaa :gitme:
benim 2 taraftada kist çıktı biliyormusunuz solda çikolata kisti sağda 6 cm normal kist dedi dr ferlutal kullanıyorum 3 günden beri
adetim tam 7 gün geçti olamıyorum hcgye bakıldı birşey yok benimde düzenliydi hep off hep adet olurum diye üzülüyordum![]()
canım benim geçmiş olsun.soğan kürü yapsana tatlım benim. canım inşallah herşey yoluna girecek. canını sıkma ve moralli ol
bak ben bu haftada yatmak zorundayım. dün dra gittim hala suyum azmış.tahliller nst falan. bebeğim biraz daha geç gelsin diye uğraşıyoruz. özlemciğimin gibi benimde bebişim daha küçük.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.