- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #10.201
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
Amin Cok saol canım Allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
ah canım sorma bende cumartesi doktor kontrolune gittim 8 haftalık hamileydim babasına gösterecektik bebeği ben heyecanla beklerken doktor bebeğimin ölmüş olduğunu söyledi hayatımın en zor günüydü kalbimi preste ezdiler sanki hemen kürtaj oldum cokk zor allah kimseye yasatmasın hala kendime gelemedim bu kadar ağlamadım hayatım boyunca allah beterinden korusun diye dua etmekten baska yapabilecek biseyim yoktu... İnsallah hersey düzelecek allah bizlerede sağlıklı bebekler nasib etsin insallah. Doktor bu tarz bebeklerin sağlıksız bebekler olduğunu söyledi yaşasaydıda muhtemelen sakat bebekler olacaklardı.. Şükredelim bitanem allah sağlıklı bebekler nasib etsin..
hakikaten nerdeler ya? inşallah bir sorun yoktur.
canım çok geçmiş olsun. ne zaman ihtiyacın olursa danışabilirsin. ben hep burdayım.
sağol cnmm... teşekkür ederim...
inş hayırlısı ile gelir bebişler (ay allah mı söyletti çoğul yazdım )
inşallah..
merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun. gerçekten bu durumlarda moral çok önemli. kafanı mümkün olduğunca dağıt. yumurta çatlatması konusunda çok bilgim yok açıkçası.[/QUOT
slm arkadaşlar bundan 1 ay önce bu sayfaya bebeğimi kaybettiğimi yazmıştım . ve bir aysonra bu gün HAMİLEYİMMM :) BEBİŞİM BU DEFA ANNESİNE TUTUNUR İNŞALLAH
Amin Cok saol canım Allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:
Canım inşallah sonuçların çok iyi çıkar. Yüreğinin ferah tut. Dualarımızdasın.
canım üzme kendini.34. hafta normal sayılıyor.tahlilin temiz çıkar inşallah..canlarım bugün drdan geldik ve suyumuz yine az. enfeksiyon varmı diye yine tahlil yaptırdık.bebeğim 34. haftada alınabiir sezeryanla
canım evt merak etmiştim bende çok. canım ltf kötü düşüncelere kapılma. bende amniosentez yaptırdım beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim. Gerçi benimki yurtdışına gitti ve sonuc 5 gunde geldi. ama inanıyorum ki sonucun çok iyi gelecek. lt içini ferah tut. temiz çıkacak hayırlısıyla.
canlarım hepinize ayrı ayrı, çok teşekkür ederim.tahlil sonucum için,bugün aradım,çıktı hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLıLıM TERTEMıZ ÇIKTI.kasımm'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..çok mutluyum hepinizi öpüyorum..ŞenizŞenizŞeniz:sm_cool::dance::teytey:
canım tebrik ederim,RABBıM tamamına erdirsin inşşş...:Saruboceq:alkisalkisalkisslm arkadaşlar bundan 1 ay önce bu sayfaya bebeğimi kaybettiğimi yazmıştım . ve bir aysonra bu gün HAMıLEYıMMM :) BEBıŞıM BU DEFA ANNESıNE TUTUNUR ıNŞALLAH
tatlım geçmiş olsun.çok zor burada hepimiz aynı duyguları yaşadık,RABBıM tekrar yaşatmasın..inşallah tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş haberini alırız..ah canım sorma bende cumartesi doktor kontrolune gittim 8 haftalık hamileydim babasına gösterecektik bebeği ben heyecanla beklerken doktor bebeğimin ölmüş olduğunu söyledi hayatımın en zor günüydü kalbimi preste ezdiler sanki hemen kürtaj oldum cokk zor allah kimseye yasatmasın hala kendime gelemedim bu kadar ağlamadım hayatım boyunca allah beterinden korusun diye dua etmekten baska yapabilecek biseyim yoktu... ınsallah hersey düzelecek allah bizlerede sağlıklı bebekler nasib etsin insallah. Doktor bu tarz bebeklerin sağlıksız bebekler olduğunu söyledi yaşasaydıda muhtemelen sakat bebekler olacaklardı.. Şükredelim bitanem allah sağlıklı bebekler nasib etsin..
:Saruboceq:
[tatlım geçmiş olsun.çok zor burada hepimiz aynı duyguları yaşadık,RABBİM tekrar yaşatmasın..inşallah tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş haberini alırız..
:Saruboceq:
arkadaşlar mrb ben 2senelik evliyim.evlendğimden 6 ay sonra hamile kalıp düşük yaptım.şu zamana kaar hamile kalamdım.geçen ay yeniden düşük yaptımmm neyapıcam artık şaşırdım.tiroidimde var. ama geçen ay doktoruma gittiğimde kan değerlerim iyiydi normalde kan değerlerim çok yüksekti.bu ay da çk rahimim de ağrı var acaba yine hamilemiyim die düşünüorum. çok istiorumm bi bebişişm olsun allhım olmayanlarada versin
herkese selamlar aranıza yeni girdim aslında aylardır okuyorum bilgilerinizden istifade ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş.ben 2.5 yıllık evliyim 2008 şubat ayında hamile kaldım ama 7 haftalıkken karnımda kalbi durmuş kürtaj odum çok zor günler geçirdim.daha sonra 2008 aralık ayında tekrar hamile kaldım 6 haftalıkken düşük yaptımn tekrar bi yıkım oldu.şimdi ise çalışmalara devam ediyoruz eşimde de bende de bi sorun yok çok şükür.bu ay klomen aldım çarşamba doktruma gittim şimdi yumurtlama takibi yapıyoruz. 11. günümde sağ yumurtalığım 13mm büyümüş solyumurtalığım 4mm büyümüş yarın tekrar baktırcağm inş. Allah ın izniyle bu ay mutlu haberi hayırlısıyla alırız.bi yakınımdan duydum çocuk sahibi olmak için 40 gün boyunca Meryem suresi okunması tavsiye ediliyormuş görümcem denedi o ay hamile kaldı bende deniyeceğm inş.:Saruboceq:
canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.