• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba bayanlar bende 3 gün önce kürtajla aldırdım bebeğimi. Gelişmiyordu ve düşük olayı sancıla ve kanama çoktan başlamıştı.

İnş. en kısa zamanda yeniden hamiş oluruz. Rabbim beterinden krusun inş.

merhaba canlar...
bu topik bayaa sessiz kaldı ben bişey yazmıyorum ara ara okuyorum bende hiçbir degişiklik yok 4 aydır korunmuyoruz ama yok gerçi ben hemen hamile kalanlardan degilim herkez iyidir umarım yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın mehtapgülü bebişin için çok sevindim minik kelebekten uzun zamansır haber yok inşallah saglıkla bebegin kucagındadır delf esrai bayyaa büyümüş sizin bebişler maaşallah pretty women yok ne zamandır merak ettim anjelic melike sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi öpüyorum

merhaba çok geçmiş olsun hepinize ben de 2 ay önce düşük yaptım ilk gebeliğimdi , sanırım şimdi yine hamileyim inş. çarşamba günü dr. gideceğim hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum çok heycanlıyım

slm arkadaslar ben mayis ayinda dusuk yaptim 6 yildan sonra Rabbim bize de nasip etti derken kaybettim tekrar hamile kalmak icin ilac kullandim bekliyorum bakalim Rabbim herkeze birdaha nasip etsin hayirlisiyla kucagimiza alip buyutmeyi ins

merhaba arkadaşlar bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim...
9 yaşında ikiz kızlarım var bundan 1 sene önce bebek düşünmeye başladık ve ekim 2008 de hamile kaldım o kadar çok istiyordumki hamile kalmayı 1 senede anca kalabildim yaşımda 29 ve nihayet hamileydim doktora gittiğimde yine ikiz dedi ve çok mutluydum...Ama bu bebeklerde çok garip olaylar yaşadım adetim gecikmedi bile adetime 15 gün kala sadece hissettim ve kan tahlili yaptırdım doktorum bile hayret etti nasıl anladığımı bende bilmiyorum sanırım sadece içime doğmuştu çünkü çok istiyorduk eşimle neyse 1.5 ay hamileliğim boyunca sürekli kanamam vardı azdı ama rahatsız ediyordu karın ağrılarım falan başlamıştı artık doktoruma gittim bebeklerin gelişiminin duruduğunu ve rahimin onları atmak için kanama yaptığını söyledi sanki dnyam başıma yıkılmıştı aldırmamamk için inat ettim belki bir umut daha dedim ama sancılanmamla hastaneye gittiğimde son anda yetiştiğimizi söyledi doktorum çünkü artık rahim bırakmıştı kendini ve masada aşırı kanamam başladı gözlerimi açtığımda sadece bebeklerim deyip ağladım çok ısrarlarıma rağmen doktorum cinsiyetlerini söylemedi ama eşime söylemiş bir kız bir erkek diye zor toparladım kendimi nasip değilmiş dedim ve korunmaya başladım belkide aynı şeyleri yaşamaktan korktum ama şimdi bebek istiyorum ve 20 gündür korunmuyorum inşallah size en kısa sürede güzel haberler veririm ...
ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERİR İNŞALLAH....

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende 2 tane düşük yaptım sonuncusu geçen hafta alındı.Ruhen çok kötüyüm haftaya testler için randevu alıcam inş rabbim tekrar nasip eder hepimize...

bende düşük yaptım yaklaşık 4 ay önce
en son 8 ekimde doktora gittim
3 ay daha beklememi söyledi
ama bu doktor içime sinmedi
özel bir hastaneden cuma gününe randevu aldım umarım bu da aynı şeyi söylemez
etrafımdakilerin laf söylemesinden düşüncesizliklerinden bıktım artık

ıyi akşamlar.Bende 4 ay önce düşük yaptım.Çok zor oldu ve yıprandım.Allahım kimseye yaşatmasın.ınşallah hepimiz tekrar hamile kalırız.

merhaba arkadaşlar,aylardır giremedim bu topiğe,arada aralık annelerine giriyorum...aranıza katıldıktan kısa süre sonra hamile kalmıştım,zor bir hamilelik geçirdim plasentam aşağıda olduğu için,şimdi çok şükür 34.haftayı bitiridik,35 ten gün alıyoruz bugün,haftaiçi de kontrolümüz var,sezeryan tarihinide belirliycez galiba,Allaha çok şükür minişim de ben de iyiyiz....ne olur umutlarınızı kaybetmeyin,kendinize dikkat edin,hepimiz kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi...çok öpüyorum...

selam arkadaslar
bende bir hafta önce 7 haftalik bebegimi düsürdüm.. haalen cok üzgünüm haaalen sancisi icimde.. kanamam kesildi ama yüregimin kanamasi haalen kesilmedi... burda okudukca ve paylastikca insan birazda olsa yanliz olmadigini hissediyor.. 4 sene sonra ikinci cocugum olacakti diye sevinirken.. böyle sonuclandi.. umarim rabbim hepimize nasip eder.. ben bu gidisle pes pese iki tane getirecem herhalde :-)))

selam ozlemcim bende yasadim o dusuk olayini. gercekten cok aci ve yurtdisin da olunca bu ikiye katlaniyor bende yurtdisinda kaliom. benim de dusugum ogustos 3 te oldu ve iki ay sonra korundugum halde adet gecikti evde test yaptim cikmadi kan testinde cikti ama bi hafta gecmeden adet oldum ve ne pihtilasmis kan nede bebegi attim icim tertemiz doktor eminmisin dedi hamile oldugun dan die ben test yaptigi mi soledim ama bu ay yine 5 gundur gecikti demek ben ikinci de hamile degilmisim test hatasi diom uzulme Allah buyu

merhaba kızlaaarr hihoyyyt
nasılsınız bakkiim ooo neler olmuş neler mehtabım osmak esracım nasılsınız geçmişe biraz göz attımda bi tek sizler uğramışsınız
mehtabım çok sevindim esracım bol bol dinlen dr ihmal etme desem bile sen işini bilirsiiiinn annesii :emir_bebek: osmak beni sormuşsun canım her gün topiğe uğruyordum kimseyi görmeyince bende girmedim baktımki 1 ay olmuş :1no2: napayım
şimdi ben anlatayım
bende sağda çikolata kisti çıktı her ay başka bi şey zaten dr aşılama yapalım dedi bizde son kez bir daha başka bir dr gitmek istiyoruz izmit araştırmayada bir görüncez bakalım bu çikolata kisti varken aşılama olurmu yaa dr güvenemiyorum artık para için insanlarla oyalayıp duruyorlar
artık izmittekide aşılama derse yaptırcam kaçış yok bu kadar işte müjde yok ama çok şükürki çok kötü bir haberim de yok :lepi:
öpüyorum sizleri bu arda bu kadar seslenmemize rağmen funda hala gelmemiş ben onu çok seviyorum amaa :utangac:
neyse beni sevenlere slm ve öpüldünüz opuyorumnanaktan
pınarcım sende

arkadaşlar merhaba;
bende üzüntümü paylaşmak istedim.yaklaşık 2 ay önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim.çok zor günler geçirdim. aslında hala da geçiriyorum. aklıma getirmemeye çalışıyorum. kendim de hep hata aradım.bazende doktorumda. ama aslında kimsede hata yok. kısmet değilmiş. nasıl atlatıcam bilmiyorum. şu sıralar aklıma getirmemeye çalışarak atlatmaya çalışıyorum. bir de benim de başıma geldikten sonra , bir çok kadının başına geldiğini sonra sağlıklı bebeklerinin dünyaya geldiğini öğrenince rahatlıyor biraz insan. ama yinede çok zor. benim de inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebişim olur:(

Selam kızlar bende bebeğimi düşürdüm malesef :gitme: daha çok yeni üzerinden henüz bi kaç gün geçti çok özlüyorum onu haziran da doğacak diye gün sayıyoduk öldüğünü öğrendim dr kontrolünde senağlama Kalbi durmuş meleğimin :çok üzgünüm: Hala kendime gelemedim aklıma hep o var nasılda sevinmiştik doğacagını öğrendiğimizde ismi dahi hazırdı 8 haftalıkken gitti bebeğim :çok üzgünüm: Kanama ile başladı kaç tane doktora gittim hepsi düşük tehlikesi dedi kimse anlamadı ne oldugunu :çok üzgünüm: en son yaptıgım araştırmalar sonucu iyi bi doktor buldum ultrasonda baktıktan sonra direk kalp atışı yok kürtaj olacaksın dedi ne kötü bi andı bi bilseniz :çok üzgünüm: senağlama ınanmadım belki atar daha çok küçük o dedim doktor embriyoyu görmesem kürtaj gerekli demiycem ama embriyo var ve gelişmemiş muhtemelen kalbi atmış bir süre sonra durmuş dedi(hiç atmamış olamaz dedi) ben kaldıramadıgım için bekleyelim dedim bi umut ...Doktor gerek yok sana zarar verir ama çok istiyosan sen bilirsin dedi eve geldim yolda hüngür hüngür ağlamamak için zor tuttum kendimi içeri girer girmez bağıra çağıra agladım saatlerce... Öldüğüne inanamadım o bizim ilk yavrumuzdu neden bıraktı ki bizi ...senağlama :gitme: Akşamına şiddetli bi ağrıyla kendi kendine düştü, ama sancı devam ettiği için dr randevusunu bile bekleyemedim tekrar gittim parça kalmış haftaya pazartesiye kadar bekleyecekmişim o zamana kadar parçalar düşmezse kürtaj olacam neler hayal ederken neler yaşıyor insan :gitme: Daha bi kaç gün önce haziran annelerinin topiğindeydim şimdi burdayım :çok üzgünüm:Düşük sebebi için testler yapılacak henüz kürtaj olmadıgım için test için randevu alamıyorum bu ay sonuna neden belli olur sanırım inşallah kalıcı bi sebeb değildir bundan sonraki bebeğimde böyle olur düşükle sonuçlanır diye çok korkuyorumsenağlama Hemen hamile kalmak istiyorum ama en az 2 ay korunma öneriyor dr.lar ondan sonrada ne zaman hamile kalırım kimbilir :gitme: Niye gittin ki meleğim annen baban senin gelmeni sabırsızlıkla bekliyordu halbuki, neden bıraktın ki bizi :gitme: senağlama :a015: :çok üzgünüm:

bende 2 yıl önce düşük yaşamışştım..çok büyük travmalar üzüntüler attlattım..
şuandadad tekrara bebek düşünüyorum ama çokta koorrkuyorum tekrara düşermi diyeee...alahımın hepimize yardım etsin kızlar:emir_bebek:

selam kızlar şimdi benim nick değişti diye tanımazsınız ben nilayyy:)))

mehtapcım herşey çok güzel olacak arkadaşım dualarım seninle sağ sağlim alacaksın kuzunu kucağına..

esracım inşallah bebişin annesinin karnında daha uzun kalacak ama erken gelmek istese bile 34. hafta çok erken sayılmaz tatlım herşey çok güzel olacak..

özlemcim merak ettim canım bebeğini Allahım korusun onu bir an önce kucağına alırsın inşallah evinizde hasret giderirsiniz yavrunla..
fundayı soran arkadaşlar merak etmeyin fundişim çok iyi ..
hepinizi öpüyorum canlarım ..

yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda Allahım bebek isteyen herkesin göbişini şişirir:))) sabır kızlar inanın sonu mutlu bitecek bir şey için beklemeye değermiş ben bunu anladım şimdi rabbime şükrediyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar (esrayı) esraie'yı tanıyan bilen ulaşabilen var mı? Amniyon sıvısı azdı bebeğinin ve sürekli takipteydi. En son 16 Ekimde girmiş o günden beri yok. Ne oldu çok merak ediyorum.

slmm arkadaşlar geçen ay düşük yaptım ve ilk gebeliğimdi buay adetim yine 1hafta gecikti sizce normql mi şimdiye kadar 2.kez böle adet gecikmesi yaşıorum sizce doktora ne zaman gtmeliyim....

Kızlar ya bişy sorcam düşükten sonra bende parça kalmıştı henüz doktora gitmedim tekrar randevu günüm gelince ultrason kontrolü yapılacak ama benim kafama takıldı düşük sonrası kanama durunca parça kalmamış demekmidir yoksa kanama bitsede parça kalmış olma ihtimali varmı ??? Bende kanama bi hafta sürdü durdu acaba hala parça kalmışmıdır :bbo:

Back
X