Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle olmuştu adet ağrısı gibi oldu demekki kimyasal gebelik mis seninde. Benimde öyleydi çünküBayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun 5 haftalik bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama
Masallah tebrik ederimm bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah .. Insallah banada Rabbim nasip eder ve de tum isteyenlere:)hamileliğimden 2 ay önce bende düşük yaptım. ama o bebekte yeniymiş zaten 10 gün gecikmiştim. doktora gitmeye hazırlanırken kanamam oldu. parçayı patolojiye gönderdik bebek olduğunu öğrendim. doktorum üzülme düşüğün arkası hamileliktir dedi. 2 ay sonra hamile kaldım. darısı başınıza.( düşük değil hamile kalma başınıza)
Gecmis olsun uzulmeyin demek kar olmuyo fakat bi ikinci bebekle insllah acinizi unutursunuzbnde nisanda kürtaj oldum
Gecmis olsun uzulmeyin demek kar olmuyo fakat bi ikinci bebekle insllah acinizi unutursunuz
Ilk dusuk yaptim ikinci kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum suan tek dilegim bi yavrum olsun olsun ama saglikla dunyaya gelsin aci cekmeden savasmadan anne olunmuyo malesef eger ben onun icin savasmazsam dusunsene o ne yapabilir ki umudunu yitirme o senn bi parcan ve sen ayakta durmazsan o da duramaz2.düşüğümdü cesaretmi kaybettmm![]()
arkadaşalar ben ikinci bebeğimi salı günü kaybettim. kalbi durdu kürtaj oldum. üzülmedim mi üzüldüm tabi ama acımla dalga geçiyorum. kendimi harap etmiyorum. Allah düşmanımın başına vermesin çok büyük bi acı ama Allah daha büyüğünden korusun. unutmayın üzülünce yumurtalık kururmuş. yeni bebeklerimizin için artık üzülmek gibi bi lüksümüz yok. güçlü olalım güzel şeyler ayyyy simdi cok uzuldum ya ilk ay kendimi harap ettim resmen insallh bisey olmamstir ben suna inaniyorum ki veren ve alan Allah sorguya suale gerk yok zaten haddimize degil o ne zaman isterse olur
Ayyyy insallh balimmmküsmemiştir küsmesinde o yumurtalar bize lazım:) bebeklerimiz cennette bizi bekliyor. Allahım başka evlat acısı yaşatmasın bize. bugünü milat ilan ediyorum. üzülmek yok kızlar. hayırlısıyla vakti gelince güzel haberler müjdeliyeceğiz birbirimize. şimdi hepimiz karnımızı tutup yeni gelecek bebeklerimize gülümseyelim
Aynn ole canim bizi bizden baska yasamayan kimse anlmiuo malesef allah buyuktur be illaki zamni vardir hem birincisi ikincisi olduysa ucuncusu neden olmasin kialtı üstü kürtajdan sonra 3 ay dişimizi sıkıcağız. sonra o pıtırcıklar istediği vakit bize gelecek. biz yeni umutlarla kollarımızı açacağız ve onlarda sağlıkla bize sarılacak. hep böyle düşünelim. kendimize moral verelim. bize kendimizden başka moral kaynağı yoktur