Düşük yapan ?

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.Bende 30.12.2014 bir kürtaj ve 04.03.2015 bi düşük yaptım ve hala hamile kalamadım sizler gibi moralim çok bozuk çok üzülüyorum evde artık bir neşe kaynağı ses olmasını o kadar çok istiyoruz artık eşimle vakit geçiremez olduk.Rabbim en kısa zamanda hepimize inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder ...:110:
Sıkma canını Rabbim en uygun Zaman'ı biliyo elbet. Ben düşükten 6 ay sonra hamile kaldım çok zor bi süreç beklemek hatta bi ara benim çocuğum olmayacak düşüncelerine bile kapıldım o yüzden moralini bozma iyi düşün iyi olsun Tmm mı cnm biraz uzattım ama k. Bakma :halay:

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.Bende 30.12.2014 bir kürtaj ve 04.03.2015 bi düşük yaptım ve hala hamile kalamadım sizler gibi moralim çok bozuk çok üzülüyorum evde artık bir neşe kaynağı ses olmasını o kadar çok istiyoruz artık eşimle vakit geçiremez olduk.Rabbim en kısa zamanda hepimize inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder ...:110:
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Bende ocakta bebeğim kalbi durdugu için kürtaj oldum 3 ay sonra ikinciye hamile kaldım dusugun eli icerde der büyükler ne kadar doğru bilemem hayirlisi olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
"dusugun eli icerde" ne demek oluyomuş pek bu tabir?

merhaba arkadaşlar, gebeliğim hakkında bir iki bilgi verip bazılarına umut olmak isterim... Pko hastasıyım 7 sene doum kontrol hapı kullandım bırakrıktan hemen sonra doktora gidip beklemek istemediğimi ve aşılama istediğimi söyledim bu arada 27 yaşındayım. Doktor aşılama için iğneler verdi en düşük dozda başladım ancak yumurtalarım inanılmaz uyarıldığı için aşılama iptal edildi. Doktor imkansız derken o ay hamile kaldığımı öğrendim. Doktora gittiğimde 5 haftalıktı kese göründü ancak biri 14 biri 11 cm iki adet yumurtalık kistim vardı ve büyük riskti, ayağa kalkmamı bile yasakladı doktor. Eve geldiğim günün gecesi bebeğe yakın olan kist 14 cm olan patladı ve ben şidetli ağrılarla büyük bir iç kanama geçirdim. Hastanede kaldığımda bebek hala duruyor ama kalp atışları henüz duyulmuyordu. Hastaneden çıktıktan 3 gün sonra kalp atışlarını duyup çok sevindik, derken o gün başlayan kanamam hamileliğimin neredeyse 10. haftasına kadar devam etti, bacaklarımda aktığı oldu, koca parçalar düştü içimden, her seferinde içimde bir alanda kanama fark edildi ama bebek gelişimi hızlı bi şekilde devam ediyordu. daha 8 haftalıkken karnımda 9 haftalık boyutundaydı, aynı zamanda rahmimde ki perde ve bunun riski de cabası... Bir hamilelikte olumsuz adlandırılabilecek her durumu yaşadım özetle, ve bebeğim hala çok sağlıklı, doktorumsa türkiyenin en iyi doktorlarından biri, dinlenmek ve yatmaktan başka hiç bir ilaç kullanmadım bile ve bebeğim hala benimle... Lütfen korkmayın her kanama düşük anlamına gelmiyormuş bir aydan fazla süren kanamamda anladım. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin ama şunu unutmamaıyız ki Allah verdi, alırsa Allah alıcak... Düşen bir bebeği engellemek imkansız, ama düşmeyeceği varsa da benim gibi bir ay det görün, ağrılarla kıvranın, içinizden hergün parçalar düşsün, iç kanama geçirin, rahminiz perdeli olsun, bebek duruyor... Dua edin, herşey eminim çok güzel olucak... Dilerim birilerinin içini rahatlatır yazdıklarım, Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...

Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi

Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim

Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim

Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için

Bu normal bir kanama mı düşük için.
Dış gebelik korkum

Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi

Az önce

arkadaslar bende ikinci gebeligimi kalbi durma sonucu 31.10.2016 kaybettim 4 yasinda bir oglum coksukur onunla beraber atlatiyoruz dr 2. ay korunmak yeteeli dedi ilk adetimi oldum bana kalsa bu adetten sonra hemen baslarim ins hepimiz saglikli bir evlat sahibi oluruz

Back
X