Düşük yapanlar,birbirimize destek olalım.

Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu.sizin Durumunuz nedir.16kasımda kürtaj oldum

mrb canım aynıyz. 3 nde düşük 14 ü kürtaj 8 aralık adet şu anda 2. adeti odum 3 gün önce .. dediğin şeyler bnde vardı ama idrar iltihabıymş. göğüsdede sızı var. ama adetin geçtiyse büyük ihtmal gebesindir . ben ovulasyonda ilişkiye girmedm . gözümü korkuttular. bu ayda değilde inş hayırlısı ne zamansa o zamn olur . da şubatta korunmamaya başlıcam . niye acele ettinki.. hayırlısı bakalm

Bende Regl oldum. Korunuyoruz insan bu belirtileri yasayınca acaba mı diyo. Senle aynıymısız ins önümüzdeki ayda beraber mutlu haberlerimizi alırız

Bende Regl oldum. Korunuyoruz insan bu belirtileri yasayınca acaba mı diyo. Senle aynıymısız ins önümüzdeki ayda beraber mutlu haberlerimizi alırız
Senin Adetin düzenli mi oldu. Benimki günümden 3gün sonra oldu. Bide birsey merak ediyom. Adet yoğunluğun değisti mi

Mrb arkadaşlar, bende sizlere katılayım istedim.
Allah'ıma bin Şükür iki yaşında bir oğlum var.
İkinci bebeği oğluma bir kardeşi çok ama çok istiyorum ne yazık ki 20 haftalık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve bir hafta sonra 27.02.2015(tarihi asla unutmam) kürtaj oldum.
İki ay feci şekilde kanamam oldu ve üç ay aradan sonra tekrar denemeye karar verdim çoook fazla korkmama rağmen.
Hemen tutu çok mutluydum ama onuda 12 haftalık iken gelişim eksikliği sebebiyle kaybettim ve 26.10.2015 yine kürtaj oldum.
Şimdi tekrar denemeye başladım inşallah bu sefer bu acıyı yaşamam ve hiç birimiz bir daha yaşamayız Allah isteyen herkese bebek kısmet etsin ben bu acının içinde şanslıyım yine sağlıklı bir Oğlum var.

geçmiş olsun...doktor ne diyor düşük sebebi için?

geçmiş olsun...doktor ne diyor düşük sebebi için?

Çok tşk ederim canım ilkinde tüm vücut ve organlarda 1 cm den fazla hydrops ( su toplaması ) oluşmuş kalbi dayanmadı ( sonra Downsendrom çıktı patolojide). İkincisi gelişmedi ufacık nokta gibi kaldı büyümedi kalbi de atmadı uzun zaman bekledim belki diye ama düşmedi de gelişmedi de. Bende veya eşimde hiç sorun yok şans diyorlar sadece şans.

Son düzenleme:
çokk geçmiş olsun...devlet hastanesinde mi kürtaj oldunuz?bebeğinizin down sendromlu olduğu sonucunu siz talep etmeden mi araştırdılar

çokk geçmiş olsun...devlet hastanesinde mi kürtaj oldunuz?bebeğinizin down sendromlu olduğu sonucunu siz talep etmeden mi araştırdılar

Kürtajda alınan bebeğim (parçaları demek istemiyorum ama ne yazık ki öyle) otomatik men patolojiye gönderildi ve sonuçlar geç çıksa da kesindi. Kesinlikle Downsendromu idi vücut ve organlar su toplamıştı. Ben özelde kürtaj oldum kalbi durduğu için 20 haftalık olsa da bebeğim hemen aldılar.

anladım...bende yeni düşük yaptım herşeyi merak ediorum o yüzden çok soru sordum k. bamayın...

Çok geçmiş olsun ve tabi ki sorun elimden geldikçe cvp veririm . Bunun için buradayız sonuçta kolay değil Bebek kaybetmek insan kabullenemiyor bir türlü. Sizin düşüğün nedeni belli oldu mu?

Çok geçmiş olsun ve tabi ki sorun elimden geldikçe cvp veririm . Bunun için buradayız sonuçta kolay değil Bebek kaybetmek insan kabullenemiyor bir türlü. Sizin düşüğün nedeni belli oldu mu?
Cok gecmis olsun allahim bi daha yasatmasin boyle seyler. Bende 2 kez dusuk yaptim cok zor hem psikolojik yonden hem saglik yonunden mahvoluyo.. yine aynisi olurmu korkusuyla, insan korkarak istiyo tekrar bebek olmasini

Cok gecmis olsun allahim bi daha yasatmasin boyle seyler. Bende 2 kez dusuk yaptim cok zor hem psikolojik yonden hem saglik yonunden mahvoluyo.. yine aynisi olurmu korkusuyla, insan korkarak istiyo tekrar bebek olmasini

Çok geçmiş olsun ve AMİN kimseye yaşamasın bunu. Evet insan çok korkuyor ama napılır ki elden keşke bir şeyler gelse hiç kimse asla yaşamasa böyle kayıpları. Ama yine deniyeceğim istiyorsan kesinlikle acına, korkuna yenilme inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğin olur. Sağlık geçiyor iyileşiyorsun ama psikolojik sanmıyorum geçmez bu his hep korku olacak sanki.

slm herkese 2. tüp bebek denememde 8. haftada kalp duyamadık, 2 yolklu kese, dr bu geçtiğimiz pazartesi sonlandırma kararı aldı, ilaçları bıraktırdı, cumaya kan sulandırıcıların etkisi geçer çok kanaman olmasın dedi, evde kulanmam için düşük ilacı verdi, ilk kez düşük yapıcam çok ağrılı oluyor mu, bir hastanede yatsam mı , sıcak su ve ağrı kesici yeterli olur mu, ne yapcam ben çok korkuyorum, bir tavsiyesi olan var mı ben düşük yaptıktan sonra parça kaldı mı die bakcakmış, o zaman kürtaj yapcakmış ne yapayım ben

Canim korkma daha önce benimde bir düşüğüm oldu.ağri elbette oluyor ve ben bebegim düşmesin die agri kesici almadan ve kipirdamadan yattim ama ne yazikki yinede düştü.dayanilmiycak bi agri değil hareket halinde olduğunda cok hissetmezsin.regl sancisi gibi.Rabbim yardimcin olsun bir daha da bizlere böyle günler yaşatmasin

benımde bebegım pazar gunu dustu. suan kanamam devam edıyor cok azaldı. ılk adetımı beklıycem ve sonra denemeye baslıycam. ucuncu kaybım bu benım ılk ıkısı kalbı durdu bu düştü elımden hıcbısı gelmıo dua etmekten baska rabbım tekrarını yasatmasın ınsalah. farklı doktorlara gıdıcem bırden fazla doktora takıbımı yaptrcam bakalım bu sefer ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…