• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapanlar yardım

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
318
42
İstanbul
düşük yapıldığında illaki parçamı geliyor ilk defa düşük yapıyorum bilmiyorum :( :1no2:

canım kıyamam yaa geçmiş olsun...
benden göz kadar yuvarlak bir kese düşmüştü zaten kanamayla beraber düşmüştü..
ama öncesinde parça parça idi kanamam...
ne kadarlık hamilesin durum ne biraz açarsan..

canımcım eğer bebiş küçükse anlamayabilirsin ve illki parça gelmesi gerekmiyor benimki 3 haftalıktı ve ben anlamadım düştüğünü. normal bir kanama ile gitti bebişim

arkadaşlar hesaplamaya göre 5 haftalık değerim 37,18 çıktı düşük var dedi dr bence 2 gün sonra gel kan tahlili yapıcaz dedi biraz önce kan verdim saat 15, 00 gibi alıcam sonuç ona göre belli olacak düşmüşse değer düşecek eğer yükselirsede gebelik devam ediyo dedi.

5 haftalık değere göre düşük ama belki geç döllenme olmuştur..
Allahtan umut kesilmez..
sonucu yaz olurmu gelince...

ya ultrasyonda tutunup tutunmadığı belli olmuo mu*
pardon daldım ole ama ben de m,erak eetım ya

ya ultrasyonda tutunup tutunmadığı belli olmuo mu*
pardon daldım ole ama ben de m,erak eetım ya

tutunma derken canım?

yani normal gebelikse herhangi bir sorun yoksa ultrasonda görülüyor.. düşük olayı beta değerinden anlaşılıyor..nomal gebelikte kandaki beta hcg sayısı her iki güne bir yükselir ama bu değer düşüyorsa düşük olayı var demektir

bebgın yelestığı yanı bana dedıkı dr normalde kucuk daha am ustte yerlesmıs bazen rahmın bıraz asagısında olabılıo ama ustte gozuko cok ıyı dedı

bebgın yelestığı yanı bana dedıkı dr normalde kucuk daha am ustte yerlesmıs bazen rahmın bıraz asagısında olabılıo ama ustte gozuko cok ıyı dedı

evet canım bazılarında bildiğim kadarıyla ters durumlar olabiliyo..iyi ne güzel sende böyle bişey yokmuş.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım bende 5 yada 6 haftalıkdı düşük yaptım.üç parça halinde gelmişti:çok üzgünüm:.

canım bende 5 yada 6 haftalıkdı düşük yaptım.üç parça halinde gelmişti:çok üzgünüm:.

geçmiş olsun canım,ben 1 kez düşük yaptım ..sonra düşükten 5 ay sonra hamile kaldım şimdi çok şükür herşey yolunda ..allah tüm isteyene nasip etsin..

üzme kendini ama daka kötüsünden korusun allah hamile kalabiliyosun..hiç kalamayan yıllarca uğraşanlar var..merak etme bak yeniden hamile kalınca unutacaksın bu üzüntülerini ..

Arkadaslar drlar dıokı dusen bebek zaten saglıksız ve sakat bebemıs g.olsun ama bıde bı canın sakat dogmamasıda bence hayırlı rabbım demekkı acı cekmesını ıstemıo.ghenetık olarak hamıle kalınca annelık hormonu devrede oldugu ıcın endıse duyuyosun hep karnındakı can ıcın.

Back
X