Düşük yapanlar

Kizlar hepinize iyi aksamlar.Pazartesi lekelenme sikayetiyle gece acibademe gittim.Doktor kesenin cok yavas ilerledigini %70 dusuk yapacagimi soyledi.Betaya bakildi 400 lere gerilemisti.7.haftanin icindeydim ama hala 5 haftalik gorunuodu kesem.Bebek olusmustu.Carsamba gunu kendi doktoruma gittim.Vajinal muaynede kesenin rahim agzina geldigini ayni gun dusugun baslayabilecegini,kanamamin adet kanamasindan fazla olabilecegini,korkmamami soyledi.Kramplarim hafif hafif baslamisti bunun da sebebinin rahimin kasilarak gebeligi atmak istedigi icin oldugunu soyledi.Muayneden ciktim kasilmalarim artti arabaya zor gittim.Arabada kanamam basladi su akar gibi.Eve gelip ped koyup artik dusugu beklemeye basladim.Gece artarak sabaha kadar sanci ve agri cektim ama korkmadim.Doktorum olacaklarla ilgili bilgilendirmisti beni.Aci,agri,sanci cidden beni perisan etti butun enerjimi tuketti ama oyle agir bi kanamam olmadi parca da gormedim.Belki kucuk pihtilardi ben goremedim belki de gebelik 5.haftada kaldigi icin pihti yoktu bilemiorum.Su an 5.gunum 3 5 damla leke geldi agrim sancim hic kalmadi.Yarin kontrolum var insallah parca falan kalmamistir.Ben korunmayi dusunmuorum kizlar.Hepimize gecmisler olsun.Rabbim tez zamanda saglikli gebelikler nasip eylesin.
Buarada hangi acıbademe gidiyorsun vede doktorun kim...sanırım memnunsun doktorundan

biraz agri ve kanama artacak. kurtaj olmadin diye vucut kendi pihtilar seklinde atiyor. 3 hafta once dusurdum bende. bugun yarin kanama artar dedi ve bikac saat sonra artti. 6 haftalikti
Canım sanada çok geçmiş olsun Allah isteyen herkese kucağına alacağı sağlıklı bebişler versin🙏

Evet doğal yollaydı hamileliğim. 9 haftada olmam lazımdı bebeğim 7. Haftada kalmış
Allah yardımcımız olsun.benim yaşta ilerliyor rezervimde az hatta tüp bebek yapmıştım başarısız olmuştu tam doğal yolla oldu dedik olmadı herşey kötü ilerliyor.eşimde çok anlayışsız tüm budurumlar onuda çok gerdi. Çünkü tüp bebek olayıda yeniydi ce sancılı bir süreçti.ordada kimyasal gebelik yaşadım.neyapacağımı şaşırdım.sadece bu süreci sağlıkla atlatayım diyorum...

Evet doğal yollaydı hamileliğim. 9 haftada olmam lazımdı bebeğim 7. Haftada kalmış
Kaç yumurtanız oluşuyor vede nekadar gelişiyor bir bilginiz var mı? Gerçi hamile kalmak için sağlıklı bir yumurta bile yeterli.ben ve eşimde sorun yok ama çocuk birtürlü olmuyor acaba yumurtalarım az diyemi düşünmeden geçemiyorum ama tüp bebekte olmadı.sağlıklı iki embiryo transfer edildi.benim vucut kabul etmiyo bence çocuğu ama tüm testlerimde temiz

Kaç yumurtanız oluşuyor vede nekadar gelişiyor bir bilginiz var mı? Gerçi hamile kalmak için sağlıklı bir yumurta bile yeterli.ben ve eşimde sorun yok ama çocuk birtürlü olmuyor acaba yumurtalarım az diyemi düşünmeden geçemiyorum ama tüp bebekte olmadı.sağlıklı iki embiryo transfer edildi.benim vucut kabul etmiyo bence çocuğu ama tüm testlerimde temiz
Ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım ikisi de kürtajla sonuçlandı. 2 yıldır yeniden hamile kalmayı bekliyorum. Amh ımın düşük olmasından başka eşimde de bende de sorun çıkmadı. Şimdi genetik testimin sonucunu bekliyorum o da çıltığında ona göre bir tedavi uygulanacak. Bu hastaneye git geller falan insanı yıpratıyor. Eşinize de anlayışlı davranın bir çok erkek sanırım bu duruma düşüyor. Benim eşimde her hastaneye gittiğimizde çok gerilir. Ki artık bende çok sıkıldım hastanelerden

Ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım ikisi de kürtajla sonuçlandı. 2 yıldır yeniden hamile kalmayı bekliyorum. Amh ımın düşük olmasından başka eşimde de bende de sorun çıkmadı. Şimdi genetik testimin sonucunu bekliyorum o da çıltığında ona göre bir tedavi uygulanacak. Bu hastaneye git geller falan insanı yıpratıyor. Eşinize de anlayışlı davranın bir çok erkek sanırım bu duruma düşüyor. Benim eşimde her hastaneye gittiğimizde çok gerilir. Ki artık bende çok sıkıldım hastanelerden
Merhabalar, sizde pıhtılaşma cıkmış mıydı acaba ya da tedbir amaclı aspirin gibi birsey kullandiniz mi ikinci gebelikte? Ya da ikinci kurtaj sonrasi bebek icin uğraşırken? Ben de test sonuçlarımı bekliyorum, inşallah anne oluruz en hayırlı sağlıklı zamanda 🙏

Merhabalar, sizde pıhtılaşma cıkmış mıydı acaba ya da tedbir amaclı aspirin gibi birsey kullandiniz mi ikinci gebelikte? Ya da ikinci kurtaj sonrasi bebek icin uğraşırken? Ben de test sonuçlarımı bekliyorum, inşallah anne oluruz en hayırlı sağlıklı zamanda 🙏
Pıhtılaşmam normal çıktı. Şimdiye kadar eşimin de benim de tüm testler normal.o yüzden herhangi birsey kullanmadım. Bu hafta artık genetik testimiz de çıkar. Sadece onu bekliyorum. Testin sonuçlarına göre bir tedavi uygulayacağız artık. Amiiinnnnnn en kısa zamanda inşallah artık.

Sakinkal Sakinkal canim benim 2 doktorum var.Biri Atakent Acibademde.Digeri İstanbul Tüp Bebek Merkezinde Ozan bey.Ozan bey surekli devam ettigim doktorum.Biz benim isim dolayisiyla esimle biraraya gelemiyoruz bu sebeple tup bebek yapmak istedik.Kendisi testlerimize bakti gerek gormedi ve bizi dogal yolla beklememiz icin yonlendirdi.Benim daha once de spontan gebeliklerim vardi cunku.Doktor olayi bence cok subjektif bisey.Bana iyi gelen doktorla bi baskasi ayni iletisimi kuramayabilir ama kendi adima konusmam gerekirse ben Ozan bey i cok seviorum.Inanilmaz ilgili.Sorularima sacma demeden cevap verir bilgilendirir.Ben kendisine cok guveniorum ve seviorum.Gorusme ucretsiz.Istersen git bi gorus derim canim.Ben dogal yolla denemeye devam edicem bi kac ay daha.Eger yumurtlamalarda yine denk gelemezsek tup bebek dedik.Ozan bey de tamam dedi.Sen kac yasindasin canim nerde devam ediosun tedavine.Dusuk tamamlandi mi kanaman acildi mi.Hic moralini bozma biliorum elde deil ama bana tuhaf bi rahatlik ve inanc geldi.Saglikli ve spontan bi gebelik yasicagima dair.Sen de kendini yipratma bu olayi kapat ve onundeki plana bak.Seni cok guzel ve saglikli bi gebelik beklio emin ol😊

Kızlar acil yardım kan değerim 822 iken 5 günde anca 784 olmuş kese olduğu gibi duruyor.doktor kürtaja hiç yanaşmıyordu ama çarşamba bakacaz olmazsa kürtaj yapacaz dedi.geçen çarşambadan beride kanamam var bu bebeği düşürme ihtimalim sizce nedir.doktorum bile keşke kendi kendine düşürebilseydin dedi.biraz daha beklesem düşermiki.acelemi davranıyoruz bir iki gün dahamı beklesem.dua edin hayırlısıyla düşüreyim

Kızlar acil yardım kan değerim 822 iken 5 günde anca 784 olmuş kese olduğu gibi duruyor.doktor kürtaja hiç yanaşmıyordu ama çarşamba bakacaz olmazsa kürtaj yapacaz dedi.geçen çarşambadan beride kanamam var bu bebeği düşürme ihtimalim sizce nedir.doktorum bile keşke kendi kendine düşürebilseydin dedi.biraz daha beklesem düşermiki.acelemi davranıyoruz bir iki gün dahamı beklesem.dua edin hayırlısıyla düşüreyim
Buarada kan sonucunu ve ultrasyon görüntüsünü diğer doktoruma yolladım oda ben biraz daha beklerim dedi sonuçta değerin yükselmemiş bu iyi bişey ayrıca bazen inat edebiliyor geç düşebiliyor dedi. Bende biraz beklemeye karar verdim

Sakinkal Sakinkal canim benim 2 doktorum var.Biri Atakent Acibademde.Digeri İstanbul Tüp Bebek Merkezinde Ozan bey.Ozan bey surekli devam ettigim doktorum.Biz benim isim dolayisiyla esimle biraraya gelemiyoruz bu sebeple tup bebek yapmak istedik.Kendisi testlerimize bakti gerek gormedi ve bizi dogal yolla beklememiz icin yonlendirdi.Benim daha once de spontan gebeliklerim vardi cunku.Doktor olayi bence cok subjektif bisey.Bana iyi gelen doktorla bi baskasi ayni iletisimi kuramayabilir ama kendi adima konusmam gerekirse ben Ozan bey i cok seviorum.Inanilmaz ilgili.Sorularima sacma demeden cevap verir bilgilendirir.Ben kendisine cok guveniorum ve seviorum.Gorusme ucretsiz.Istersen git bi gorus derim canim.Ben dogal yolla denemeye devam edicem bi kac ay daha.Eger yumurtlamalarda yine denk gelemezsek tup bebek dedik.Ozan bey de tamam dedi.Sen kac yasindasin canim nerde devam ediosun tedavine.Dusuk tamamlandi mi kanaman acildi mi.Hic moralini bozma biliorum elde deil ama bana tuhaf bi rahatlik ve inanc geldi.Saglikli ve spontan bi gebelik yasicagima dair.Sen de kendini yipratma bu olayi kapat ve onundeki plana bak.Seni cok guzel ve saglikli bi gebelik beklio emin ol😊
Bende istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarla denedim tüp bebeği başarısız oldu.iyi kalite sağlıklı embiryo transferi yapılmıştı ardından hamile kaldığımı öğrendim.sonra doktor araştırdım şuan iki doktorla devam ediyorum.önemli olan doktorunun yanında gerçekten rahat olmak.sağolsunlar benden çok üzüldüker buduruma.kürtajada başından beri yanaşmama nedenleri bu belki gene hamile kalırım beklemden deneyin dediler zaten.ama inşallah kürtaja gerek kalmaz.bir haftadır bekliyoruz düşürmemi.

Canım çok teşekürer...perşembe gününden beri kanamamvar kramp ve ağrılarım var ben henüz o pıhtıları atamadım ve bugün doktora gidecem kan değerimede baktırtacam.inşallah düşmüştür.herkesin ortak söylediği parça veya pıhtı illaki gelecekmiş bende bunu bekliyorum
zaten O pihtilar dusunce insan nasi rahatliyo ne agri ne sanci. ilk boyle pantolondan disari cikan bi kanama oldu Ben tamam bitti dedim meger onlar artcilariymis 😊 Allah yardimcin olsun.tez zamaninda bebegine kavus yine

zaten O pihtilar dusunce insan nasi rahatliyo ne agri ne sanci. ilk boyle pantolondan disari cikan bi kanama oldu Ben tamam bitti dedim meger onlar artcilariymis 😊 Allah yardimcin olsun.tez zamaninda bebegine kavus yine
Çok sancın ağrın oldumu canım kaç gün sürdü düşük yapman ben hala düşüremedimde vede ağrım çok pis vuruyo ama kese hala sabit 1 hafta oldu böyleyim nerdeyse

Çok sancın ağrın oldumu canım kaç gün sürdü düşük yapman ben hala düşüremedimde vede ağrım çok pis vuruyo ama kese hala sabit 1 hafta oldu böyleyim nerdeyse
1hafta ha dustu ha tutunacak AZ kanamalar sonra dustu 1 hafta da agri kramp ve kanama surdu toplam 2 hafta ama okuyorum bazilarinin daha uzun surmus. beta 2bucuk hafta da sifirlandi

1hafta ha dustu ha tutunacak AZ kanamalar sonra dustu 1 hafta da agri kramp ve kanama surdu toplam 2 hafta ama okuyorum bazilarinin daha uzun surmus. beta 2bucuk hafta da sifirlandi
agri kesici alabiliyormusun ama sicak su tulugu koy canim valla rahalatiyo baya

Kizlar bugun doktoruma gittim.Rahim tertemiz dusuk tamamlanmis.Bugun 6.gunum lekelenmem de tamamen bitti.Agri,sanci evet fenadir mahfetti beni de dusene kadar.Ben de okuduklarimdan dolayi pihri parca falan bekliodum ama dumduz kanama oldu bende o kadar.

Back
X