canim bi dr a git taze kan tehlikelidr.kimyasal bile olsa rahim kontrl edilmeli.benimde sulu pemba ile basladi agri zaten yoktu.iki gun sonra agri basladi.nolur nolmaz belki dusuk degildr ilac verirMerhaba arkadaslar,
beni artik bir coguunuz bilirsiniz actigim konulardan dolayi. bir bucuk hafta önce ilk positif testimi yapmistim. Her yaptigim teste ikinci cizgi silik cikiyordu. Kanimi aldilar 30 HCG cikti adet olacagm gün. Ertesi gün yine yaptim clear blue 1-2 haftaliksin diye gösterdi. Gectigimiz cuma yani yaptiigm clear blue testinten 3 gün sonra baska bir test daha yapim bu sefer ikinci cizgi hayalet cizgiye dönüstü. Ben orda anladim birseylerin ters gittigini icimde zaten herzaman bir süphe vardi... Is yerindeyim suan ve 1 saat önce kahverengi leke geldi ardindan kan gelmeye basliyor gibi cok hafif belli ama ardi gelir sanirim. Agrim hic yok tuhaf olan ve sol kasigimda sürekli dinmeyen bir batma var okadar. Sizcede düsük yasiyormuyum kizlar?
gidecegim randevuyu öglene verdiler hic acil diye almiyorlarda ya... hic önemsemiyorlar bizi burda doktorlarcanim bi dr a git taze kan tehlikelidr.kimyasal bile olsa rahim kontrl edilmeli.benimde sulu pemba ile basladi agri zaten yoktu.iki gun sonra agri basladi.nolur nolmaz belki dusuk degildr ilac verir
Kimyasal herhalde cnmMerhaba arkadaslar,
beni artik bir coguunuz bilirsiniz actigim konulardan dolayi. bir bucuk hafta önce ilk positif testimi yapmistim. Her yaptigim teste ikinci cizgi silik cikiyordu. Kanimi aldilar 30 HCG cikti adet olacagm gün. Ertesi gün yine yaptim clear blue 1-2 haftaliksin diye gösterdi. Gectigimiz cuma yani yaptiigm clear blue testinten 3 gün sonra baska bir test daha yapim bu sefer ikinci cizgi hayalet cizgiye dönüstü. Ben orda anladim birseylerin ters gittigini icimde zaten herzaman bir süphe vardi... Is yerindeyim suan ve 1 saat önce kahverengi leke geldi ardindan kan gelmeye basliyor gibi cok hafif belli ama ardi gelir sanirim. Agrim hic yok tuhaf olan ve sol kasigimda sürekli dinmeyen bir batma var okadar. Sizcede düsük yasiyormuyum kizlar?
evet canim banada öyle geliyor... insallah diger aylara hemen yine kalirim :) hayirlisiylaKimyasal herhalde cnm
Merhaba arkadaslar,
insallah ama benim icimde hep süphe vardi o yüzden üzüntüm cok büyük degil.... kendimi hazirlamistim yani :) hafta sonu agladim bitti... simdi insallah eger öyleyse malesef diger aylara tekrar deneriz insallah tez zamanda olur.Cnm gecmis olsun ins kimyasal degildir sen git dr baksnlar bence
insallah ama benim icimde hep süphe vardi o yüzden üzüntüm cok büyük degil.... kendimi hazirlamistim yani :) hafta sonu agladim bitti... simdi insallah eger öyleyse malesef diger aylara tekrar deneriz insallah tez zamanda olur.
bakaklar öglen randevum var canimCnm gecmis olsun ins kimyasal degildir sen git dr baksnlar bence
insallah rabbim her isteyene nasip etsinSevindim iyi olmana cnm ins sonra tekrrdan olursun :)
Amin ins bende olurum hamile istiyorum sende bol bol dua et cnm :)insallah rabbim her isteyene nasip etsin
insallah canim benim insallah herkese versin rabbim tez zamanda, insallah burda hayirli haberleri saglikli gebeliklerimizi paylasiriz birbirimizle...Amin ins bende olurum hamile istiyorum sende bol bol dua et cnm :)
Amin cnm ins bat9 beklyrm ins olmam olursa konsrz bol bol bebislermzle ilgli ins :)insallah canim benim insallah herkese versin rabbim tez zamanda, insallah burda hayirli haberleri saglikli gebeliklerimizi paylasiriz birbirimizle...
kiz baska hastane yok mi belki o hastane iyi degildr.allah koruusun yaa yaz buraya sonucu canimgidecegim randevuyu öglene verdiler hic acil diye almiyorlarda ya... hic önemsemiyorlar bizi burda doktorlar
canim bencede kimyasal kanamam biraz artti ama adet gibi yani. Birde daha koyu kirmizi..... birazdan gidecegim.Hic randevu almaya calsma acilden giris yap hamileym kanamam var diye. Doktoruna haber ederler zaten.
İnsallah kimyasal degldir, anlatrklarn ona benziyor ben de yasamstm
canim kanamam cogaldi adet gibi biraz daha koyu kirmizi. Ama pedi dolduracak kadar degil, asiri kanama yok yani. Agrida yok hala. ama Adet oluyorum galiba düsükle birlikte... birazdan gidiyorum doktorakiz baska hastane yok mi belki o hastane iyi degildr.allah koruusun yaa yaz buraya sonucu canim
canim sen hemen hamile kaldinmi kimyasaldan sonra? Yoksa cokmu sürer?Hic randevu almaya calsma acilden giris yap hamileym kanamam var diye. Doktoruna haber ederler zaten.
İnsallah kimyasal degldir, anlatrklarn ona benziyor ben de yasamstm
anlattgn gbi benm de icimde bi his vardi tutunamayacagna dair. Bir parca dusrdm ve o his tamamen koptu gtti. Cok kotu bi andi. Sonrasnda da normal adet olmustmcanim bencede kimyasal kanamam biraz artti ama adet gibi yani. Birde daha koyu kirmizi..... birazdan gidecegim.
canm dedgm gbi benm icn zor oldu ben cok etkilendm bikac ay beklemek istedm. Korunmayi biraktgmn 2.ayinda da hemen hamile kaldm.ama korunmak istemezsen de korunmana gerek yok. Doktorlar bunu dusuk olarak gormuyor. Anneden kaynaklanan bir durum degl de saglksz embriyonun atlmasi olarak goruyorlar.canim sen hemen hamile kaldinmi kimyasaldan sonra? Yoksa cokmu sürer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?