Düsük yapanlarin yardimina ihtiyacim var! Bendemi düsük geciriyorum?

anladim canim ben beklemem galiba ben kenidmi bastan hazirladigim icin sarsmadi. Dedigim gibi hafta sonu agladim sizlandim cünkü cuma test negatif cikinca ben anladim... hcg degerinin düstügünü. Kanamayi bekliyordum bugüne geldi... beterin beteri var kürtaj olmayimda allah korusun.... Ben beklemeden ozaman devam ederim insallah birdahaki sefere normal gebelik olur

anlattgn gbi benm de icimde bi his vardi tutunamayacagna dair. Bir parca dusrdm ve o his tamamen koptu gtti. Cok kotu bi andi. Sonrasnda da normal adet olmustm
kanama baslayincami düstü parca? bende iki gündür affedersin kocaman sümük gibi bir akinti geldi onlar akinda dogum zamaninin geldigi anlasiliyormus erken ise gebelik düsük oluyormus ben onlarida görünce bildim zaten kanamanin gelecegini

canim kanamam cogaldi adet gibi biraz daha koyu kirmizi. Ama pedi dolduracak kadar degil, asiri kanama yok yani. Agrida yok hala. ama Adet oluyorum galiba düsükle birlikte... birazdan gidiyorum doktora
tamam canim gecmis olsun.uzulme diycem ister istemez uzuluyosn allah daha sagliklisini nasip eder insallah bi daha ki sefere kismet degilmis

tamam canim gecmis olsun.uzulme diycem ister istemez uzuluyosn allah daha sagliklisini nasip eder insallah bi daha ki sefere kismet degilmis
insalllah canim benim sagol. Insallah cok sürmez ben ondan korkuyorum...
ama cogu kisi hemen yine hamile kalmis düsükten sonra

Canim buyuk bir ihtimal kimyasal gebelik geciriyosun gecendede yazmistim sana bende 3 ay once ayni seninki gibi kimyasal gebelik gecirdim genelde kimyasaldan sonra cabuk hamile kaliyosun diye okumustum ama ben hala hamile kalamadim insallah diger ay mutlu haberi alirsin canim

insalllah canim benim sagol. Insallah cok sürmez ben ondan korkuyorum...
ama cogu kisi hemen yine hamile kalmis düsükten sonra
benimde yeni dusuk oldu iste iki gun once test yaptim cok cok silik pozitif verdi sonra yok oldu kiruyncada kirmizi degil ama yeri belliydi bu sabah tekrarladim bu seferde nagatif cikti bende subati beklemeye basladim iste canim adetimi goreyim insallah ondan sonra tekrar deniycem

Ayni bendeki gibi senin ki desene. Basta silik positif sonra tekrarlayinca silikte kaldi koyulasmadi cizginin rengi. Snrada negatif... Sen düsükle gördün en son kanamayi yani? Simdide normal adetini bekliyorsun? Bakarsin ayni zamana hamile kaliriz :)

aynen canim parcayla birlikte uctu gitti.ayy insallah kuzum yaa hayirlsii olsundaa gec olsun saglkli olsun.bende anlamadim ki bastan bildgn pozitif hatta arkadasima gonderdm sen goruyo musun cizgiyi ben kafayi mi yiyorm diye oda gordu hatta var diye o ikna etti beni sonra iyice gitti bugunde negatif kafam oldu corba gibi cok umudum yoktu zaten ama emin olmak istedm su adeti gorelimde hayirlisiyla allah gene verir hamile kalabiliyrz cok aukur kucagimiza alana kadr pes etmek yok insallah

INSALLAH aynen canim pes etmek yok. Insallah kürtajlik birsey yoktur, Ben ondan korkuyorum... Ama sanmiyorum gelismedigi icin bence görünmüyodur bile...öbür aya hemen yine deneriz :) olur allahin iziniyle. Buda bize ders olsun birdaha positif diye havalara ucmak yok hele bi 3 ay gecsin ondan sonra...

aynen canim kurtaja gerek olmaz insallah normal adet oluyosn iste benm dr gebelik bile kabul etmedi dusuk diye de gormuyorz dedi adet oluyosn dedi.aynen bende oyle yapcam 4 aya kadar kimseyede söylemeyi dusunmuyrm

aynen canim kurtaja gerek olmaz insallah normal adet oluyosn iste benm dr gebelik bile kabul etmedi dusuk diye de gormuyorz dedi adet oluyosn dedi.aynen bende oyle yapcam 4 aya kadar kimseyede söylemeyi dusunmuyrm
aynennn :) insallah rabbim nasip ederse saklariz artik bi burdan paylasiriz hahaha

dr ne dedi canim yazmadin
Canim doktordan ciktim bakti ve keseYi gördü ama cok asiri kücük kese normal ama dedi, simdi beklemem gerekirmis 5+2 deymisim... hap igne falan vermedi. Agrilarim var... adet sancisi gibi belki adetle bir düser belkide kalir bekleyip görmeniz gerekir dedi kanini sldi bakslm sonuc yarin cikar

ayy cok sevindim canim yaa olsun kotu dusunme mumkun oldgnca kalkma bi wc icin kalk.ayakalrinin altina yastik koy 90 derece dik onlari yurume is yapma insallah tutuncak yavrun canim gozun aydin

ayy cok sevindim canim yaa olsun kotu dusunme mumkun oldgnca kalkma bi wc icin kalk.ayakalrinin altina yastik koy 90 derece dik onlari yurume is yapma insallah tutuncak yavrun canim gozun aydin
Yok canim hcg degere bagli ama büyük ihtimalle düsmüstür diye tahmin ediyoruz doktorla agrimda cok artti

Yok canim hcg degere bagli ama büyük ihtimalle düsmüstür diye tahmin ediyoruz doktorla agrimda cok artti
kese bozulmuşsa dusuk gerceklesir canim ne duser nede dusmez demis allahtan umit kesilmez sen icini ferah tut degeri soylemedi henuz dimi

Geçmiş olsun. Benim de 5-6 haftalıkken bu şekilde lekelenmem oldu. Ağrı vs yoktu hiç. mhrsden randevu alıp ertesi gün gittiğim doktor progestan vermişti, bir de sana dediği gibi kesenin çok küçük olduğunu, normal olduğunu söylemişti. Eşim de kendi doktorumla aynı yerde çalışıyor, doktorlar konuştuğunda dediği tek şey "progestan ın olumlu etkisinin olup olmadığı kanıtlanmadı, riske etmemek için çoğu doktor vermeyi tercih ediyor. Bebek düşecekse ne yaparsanız yapın düşer, engellenemez" demişti. Sonraki hafta kontrole gittiğimde bana da aynı şeyi söyledi hatta. Bu söz beni rahatlatmıştı o zaman. Şimdi 19 hafta bitmek üzere, sağlıkla ilerliyoruz inşallah :) ben o dönem sürekli yattım, çalışmam gerektiğinde de çok yormadım kendimi. Benim de sama tavsiyem ev işi yapma, uzan dinlen. Sağlıkla atlatırsın inş :)

Cok sagol canim benim. Ama benim agrim cok adet agrisinin birsz faha siddetlisi hap aldm kesti yoksa kivraniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…