Düsük yapanlarin yardimina ihtiyacim var! Bendemi düsük geciriyorum?

Benimde 6+4te kurtaj oldum gebelik bozulmustu doktorum almamiz gerkiyor dedi 1 hafta once kahverengi lekelenmelerim oldu sonrasinda kanamam oldu agrim olmadi kese gozuktu muayenede ama gebelik bozulmus malesef aldirmak durumunda kaldim

Benimde 6+4te kurtaj oldum gebelik bozulmustu doktorum almamiz gerkiyor dedi 1 hafta once kahverengi lekelenmelerim oldu sonrasinda kanamam oldu agrim olmadi kese gozuktu muayenede ama gebelik bozulmus malesef aldirmak durumunda kaldim
Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl

kiz baska hastane yok mi belki o hastane iyi degildr.allah koruusun yaa yaz buraya sonucu canim
Canım a önce wcye gıttım ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl

Canım a önce wcye gıttım ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl
hmm parca dustuyse dusmustr canim o dustukten sonra agri basliyo.kimisinde cok kanama olmuyo ya bendede oyle cok yoktu ama az az da olsa yedi sekiz gun surdu iyice temizlenene kadar.hayirlisi canim insallah bidaki sefere saglikli olur

hmm parca dustuyse dusmustr canim o dustukten sonra agri basliyo.kimisinde cok kanama olmuyo ya bendede oyle cok yoktu ama az az da olsa yedi sekiz gun surdu iyice temizlenene kadar.hayirlisi canim insallah bidaki sefere saglikli olur
Bu simdi adet kanamasi oluyor degilmi iYice temizlenir ardindan yumurtalama olurmu hemen yoksa bir adet dsha mi görmen gerekir? Bu adet olarak sayiliyor?

Şundandı düsen internette buldum resimi buldum 6. Hafta düsügü böyleymis

Eklentiler

• IMG_0211.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 1.578
Bu simdi adet kanamasi oluyor degilmi iYice temizlenir ardindan yumurtalama olurmu hemen yoksa bir adet dsha mi görmen gerekir? Bu adet olarak sayiliyor?
evet bu adet olarak sayiliyo canim.ben yumurtladim sanirim uc gun once cunku yumurta aki seklinde akintim geliyo yani o kivamda yada temizleniyo diye mi tam anlamaydm ama yumurtlayınca o akinti geliyo genelde.kanamnin oldugu gunu adetinin ilk gunu sayacaksn canim

evet bu adet olarak sayiliyo canim.ben yumurtladim sanirim uc gun once cunku yumurta aki seklinde akintim geliyo yani o kivamda yada temizleniyo diye mi tam anlamaydm ama yumurtlayınca o akinti geliyo genelde.kanamnin oldugu gunu adetinin ilk gunu sayacaksn canim

Tamam canım bugünü yazdım kenara bakalım hadı hayırlısı canm benım olur ınsallah

Canım a önce wcye gıttıö ve bırsey düstü 4 cm falan vardı ve kese gıbıydı valla.... bence düstü... carsamba gıttıgımde yok olmus olur. Kanamada az okadar cok degıl

Benimde koyu buyuk bi pihti seklinde kanamam oldu dustu sanmistim kanamam azdi gittigimde dustugunu dusunmustum doktorumda oyle sandi bakti kese gozuktu ve bozuk sekildeydi oyuzden aldilar insallah kendisi dusmustur cunku kurtajdan sonra muthis agrilarin oluyo bir kac gun ve uzun bi lohusalik donemi gibi olabiliyor 38 gun sonra adet gormustum hakkinda hayirlisi olsun canim

insallah düsen odur... kürtaj olmak istemiyorum ALLAH korusun. Kanamam azaldi normal adet görür gibiyim yani...

Insallah canm sorun cıkmasında korku var ıcımde ıste hadı cok sürerse sımdı dıye yas oldu 30
daha cok kucuk bes haftalik kendi düşmstr sikinti yapma.millet 9 haftalik evde dusuruyo.icinde parca varsa agrin olur zaten.elbet olacak benim bi kalp durmasi iki kimyasalim var kürtajda oldum bi ameleiyattan sonra agrim oldu herkeste bir olmuyo tabi.korkma senin kurtaja gerek kalmiycak insallah canim.dr dan donuste yazarsn

canim bu benim gecirdigim kimyasalmi oluyor? Yada ne oluyor anlamadim. Kimyasal ne demek? Bende kese göründü ama bebek görünmemisti ama 5+2 ydi zaten yani görünmemesi normaldi. Simdi icimde bir korku var birdaha olmicak gibi.... tuhaf bir duygular icerisindeyim. Agrim hic kalmadi sadece kanamam hafiften devam ediyor ayni adet görüyormusum gibi.... Dün o parca düsmeden önce cok feci agridi kivrandim durdum yerimden kalkamadim aglayacaktim agridan....ondan bu yana yok agri cok sükür bence düstü ve gitti tamamen....Ama yarin doktora gidecegm orda daha net belli olur.

simdi senin kese gozuktu erken gebelikte düşük diye geciyo ama sen kurtaj olmadin olmuycaksnda insallah.öyle kocaman kocaman parcalar dusecek agridan olcem doye düşünme.benimde o parca dusune kadar halilari yoldum resmen ama dusunce gecti agri hafif hafif devam etti.senin keae gozuktu kimyasal mi degil mi tam olara bilmiyorm.cunku kimyasalda bebek rahime dogru hic gitmiyo kalitesiz yumurtalarn dollenmesnden oluauyo.hic olmuycak gibi dusunme bende oyle dusundim baya bi depresyona girdim her gun gizli gizli agladim esim uzulmesin diye ama bi on gun gecsim bi temizlen kendinede geleceksin.tekrar denemeye baslaunca yine umitlancaksn.ben cok umutluym suan.bizim yasadgmz kotunun iyisi allah korusun neleri var.en azindan hamile kalabiliyrz ben o parcayi tuvalette dusunene kadar bas bas bagirdim istemem bi daha yapmam cocuk diye ama isteyeceksin ve umutlanacksn.cok uzun yazdim ama ne hissettgni anliyorm sen ve esin sag saglikli oldugnz suelrece tekrar olcak insallah canim.

ah canim cok sagol bana vakit ayirip yazdigin icin....ama sen beni iyi anlarsin eminim. insan endiseleniyor malesef. Yasim oldu 30. Bebek hasreti var icimde gittikcede büyüyor. Baskalarinin bebeklerini görünce hep dua ediyorum benim ve benim gibi isteyenlerinde olsun diye. Tam sevindik böyle oldu ama bundada var bir hayr eminim. Rabbim cok büyük eminim hayirlisi ne ise bize onu verecektir. Ama üzülüyorum. Dün fark etmedimde bugün o parca gidince icim gitti aglamak istiyorum aglayamiyorum... ne yapacgimi sasirdim. Korkuyorumda cok hadi birdaha hamile kalamazsam diye. Ailem cok sevinmisti onlarin sevincleri kursaklarinda kaldi. Onlari tekrardan sevindirmek istiyorum... saglikli bir gebelik yasayip cocugumu kucagima almak istiyorum. Rabbim nasip eder insallah hepimizede.... bunu en icten diliyorum ALLAHTAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…