İyi akşamlar canım bende 8 haftalık düşük ve sonrası küretaj oldum düşük sırasında rahim bebeği atmak için doğumdaki gibi kasılmalar yapar ve aynı o şekilde ağrı yaşarsın bende yaşadımAnlaşılan kimse aynı şeyi yasamamis... Sizler adına sevindim...
benimde aynen böyle oldu, öff hatırlamak bile ne kötü etti.... Allah herkese sağlıklı doğurmayı nasip etsin.Selam canim. Ben de 7 haftalik bebegimi kaybettim. Düşük olacagini öğrenince herhalde birkac cm lik bir kesedir agrim olmaz zannettim. Evde yalnizken sancim basladi aksilik olacak ya kocama bir türlü ulaşamadım öldüm öldüm dirildim resmenkasiklarima tikandı saatlerce ne asagi ne yukari patlatti beni neredeyse. Bir de normal mi bilmiyorum ama benden neredeyse elim kadar bir parca düştü görünce korkudan tansiyonum düştü ve cok üzüldüm agladim hiç parcalanma olmadi tek parca halinde düştüğü için cok zorlandim. Rabbim birdaha yasatmasin hic birimize
Amin canimbenimde aynen böyle oldu, öff hatırlamak bile ne kötü etti.... Allah herkese sağlıklı doğurmayı nasip etsin.
Rabbim yardimcin olsun canim benimBende iki düşük yaptım. İlki kürtajla oldu 7+5 ti. Narkoz verdikleri için hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da adet agrısı gibi oldu. Şu anda da hala daha ikinci düşüğümü yapıyorum. Yaklaşık 10 gündür kanamam var, 2 gündür parça düşürüyorum ve çok agrılı oluyor. Hele bu sabah ölüyorum sandım. Hiç doğum yapmak kısmet olmadı ama yapsam ağrısı böyle olur herhalde.
Gecmis olsun cnm... Allah nasip ederde egerki bir doğum yaparsan bu cektigin sancılarin dogum sancısından farki olmadığını anlarsın bendede öyle oldu. Sanki doğum yapacakmisim gibi sancı cektim ki daha önce doğum yapan biri olarak söylüyorum bunları... İnşallah en kisa zamanda hayırlı haberlerimizi alırız birbirimizin... Sağlıklı hamilelik ve bebisler nasip eder inşallah rabbim...Bende iki düşük yaptım. İlki kürtajla oldu 7+5 ti. Narkoz verdikleri için hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da adet agrısı gibi oldu. Şu anda da hala daha ikinci düşüğümü yapıyorum. Yaklaşık 10 gündür kanamam var, 2 gündür parça düşürüyorum ve çok agrılı oluyor. Hele bu sabah ölüyorum sandım. Hiç doğum yapmak kısmet olmadı ama yapsam ağrısı böyle olur herhalde.
İnşallah en kisa zamanda en hayirlisindan bir hamilelik ve evlat nasip eder Rabbim bu ayın hürmetine...Amin canimAllah bu mubarek aylar hurmetine daha fazla aratmasin insallah 2 yillik evliyim cok istiyorum..
Seninki çok daha zormuş canım. Çok geçmiş olsun. Tavsiyeler için çok teşekkür ederimRabbim yardimcin olsun canim benimparcalar halinde gecmesi de iyi tek parca düşürmek resmen doğum gibiydi hem de evde tek basinaydim ben insallah parca parca gecer ve tümü geçer. Bol bol su iç ve belini karnini ayaklarini sicak tut. Rabbim şifa versin
Senin bebeğin büyükmüş. Kendi kendine düşmesi mümkün değil.Merak ettim hanımlar, hiç bir medikal uygulama olmadan kendi kendine mi düştü bebeğiniz. Çünkü benim de yeni 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Ama serumla suni sancı ile düşürdüler. Sonra kalan parçaları kürtajla temizlediler. Yani eğer kendi kendine düşme durumu vardı ise beklemeyi tercih ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?