Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Geçmiş olsun Rabbim birdaha aynı acıyı vermesin her şer de vardır bir hayır... İnşallah en kisa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebisin olur. Hayırlı haberlerinizi okuruz inşallah...

Selam canim
Aynisi bendede oldu bende evde düsürdüm ama Allahdan esim yanimdaydi hastaneye gittigimizde elim kdr bir parca vardi benimde bebegimi görünce öyle dünya basima yikildi Allahim tez vakitte isteyen herkeze versin

Selam canim
Aynisi bendede oldu bende evde düsürdüm ama Allahdan esim yanimdaydi hastaneye gittigimizde elim kdr bir parca vardi benimde bebegimi görünce öyle dünya basima yikildi Allahim tez vakitte isteyen herkeze versin
Amin canim benim. Hem ayni acilari yasamaya cok korkuyorum hrm de bir bebegim olmasini cok istiyorum. Rabbim hayirli saglikli versin insallah

Bende 11 haftalık olmasi gerekirken bebeğimi gelişimi durduğu için dusurdum o ara prisgestan kullandgm için habersiz iki üç hafta içerde cansız kalmış yani. Kurtaj istemedim evde dusurmek istedim. Ama kızlar çok fenaydi tam altı saat boyunca ne sancı aslında 24 saat ama altı saatte öldm öldm dirildim. Altı parça flan elim kadar parçalar attım çok zordu ailemin yanındaydım yerlerde kivrandim resmen. Daha çocuk yapmam dedim. Ama işte öyle olmuyor tabi

Canım keşke hastanede yapsaydın ben bi yandan süründüm bi yandan kusa kusa bi hal oldum ağrılardan galiba. Sonrasında serum taktılar agrı kesici vurdular rahatladım 24 saat değilde 6 saat çekmiş olurdun benimki 14 saat sürdü bebeği düşürmek

Ya ben progrstan kullandığım için kanamam bi anda baslamayacakti öyle başladı derken bi anda fenalastim kurtaj yaparlar diye hastaneye de gitmedim

Ya ben progrstan kullandığım için kanamam bi anda baslamayacakti öyle başladı derken bi anda fenalastim kurtaj yaparlar diye hastaneye de gitmedim
Benimkide tam bir ay içerde kalmış ben rutin kontrole gidince öğrendim hiç bir belirtim yoktu. Çok bilgisizdim bu konuda rabbim rekrar yaşatmasın..

Büyük geçmiş olsun cnm cok şükür ki sana birsey olmamış cok kişiden duydugumuza göre anne karnında ölen bebek haberi olmazsa anneyi bile zehirleyebiliyormus...
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim yeniden...

Benimkide tam bir ay içerde kalmış ben rutin kontrole gidince öğrendim hiç bir belirtim yoktu. Çok bilgisizdim bu konuda rabbim rekrar yaşatmasın..
Verilmiş sadakan varmis cnm seni zehirleyebilirdi...
İnşallah artik hersey cok güzel olacak... =)

Amin canim benim. Hem ayni acilari yasamaya cok korkuyorum hrm de bir bebegim olmasini cok istiyorum. Rabbim hayirli saglikli versin insallah

Ayni sorun bendede var canim hem asiri korkularim var hemde coook istiorum Anne olmayi o duyguyu tatmayi herhalde hamilelik dönemim hep stressli korkuyla gecer

Kızlar ben de cuma günü düşük acısını yaşadım. Regl sancısından çok daha ağırıydı. Kendisi düştü, 2 gündür de kanama devam ediyor. Doktor operasyona gerek olmadığını söyledi. Yeni bebek için 6 ay bekleyin dedi ama bazıları da 2 ay sonra hamile kalıyor bir şey olmuyor dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum? Çok üzücü bir durum. Allah yaşayan herkese sabır versin.

Cok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yasatmasin bu acıyı... ben ilk düşüğümden 2 ay sonra hamile kaldım (3 aylıktı ilk düşügüm). 2. Düşüğüm 7+4 haftalikken onuda kaybettim düşük yoluyla, hastanede kürtaj sonrasi doktor 2 adet dönemi sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi... 1 hafta sonra kendi kadın doktoruma gittim oda belki erken hamile kaldığınız icin rahim ilk düşükten sonra kendini hemen toparlamadan yeni bir gebelige hazir olmadığı icin belkide düşük olmuş olabilir dedi... En az 5-6 ay beklemem gerektigini rahimin kendini toparlayip hazırlayip daha sağlıklı bir hamilelik gecirebilecegimi söyledi... Tabi olmaz inşallah ama eğerki ondada ayni sorun olursa birtakım testler yapmamızın gerektigini söyledi. Bu arada benim yaşımla alakali olabilir birde es geçmeden söyleyim onuda 35 yasindayim...2 sağlıklı çocuğum var 14 ve 12 yaşlarında 3. Istiyorduk ama nasip olmadı... Şimdi 5ay sonra tekrar deneyip denememe konusunda tereddüt taşıyorum ayni seyi yeniden yaşamak korkutuyor...
Rabbim tüm.isteyenlere hayırlı sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin...

Yaşında bişey yokki canım Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin cnm inşallah ama 12 sene sonra vücut yeni bir gebeliğe hazirlanmakta zorlaniyor sanırım... 35 yas üstü daha risk taşıyor diye biliyorum herne kadar doktorlar normal desede...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Nasibimizde varsa olur herşey onun elinde cok şükür inancımız saglam...
Kün fe yekün... =)

canım sağol. Gerçekten insanın hep hatırlayacağı üzücü bir durum. Ben de aslında hemen hamile kalarak 2. bir düşük riskini arttırmayı şuanda göze alamam. İlki çok sarstı beni. O yüzden 4.aydan sonra çok da üstüne düşmeden deneyeceğiz inşallah. Artık ne zaman uygunsa o zaman olur. İnşallah hepimizin bundan sonraki hamilelikleri sağlıklı geçer.

bu arada evet canım, yaşında bir şey yok. O ol der ve oluverir.

canım bende nisan ayında düşük yaptım doktor üzerine bir adet gördükten sonra kalabilirin dedi 6 ay çok ben 2 ay korundum çünkü psikolojik olarak kendimi toplayamadım rabbim tekrarını yaşatmasın bu ay inşallah bende hamile olurum

Geçmiş olsun cnm insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle alırsın bebisini kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…