Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Merhaba geçmiş olsun cnm benim ilk düsügüm 12 haftalikti hafif kanama ve sancım vardi doktora gittigimde kalbi durmustu ama sanci çekiyordum hastaneye gittigimde kürtaj icin hazırlanırken odada düsürdüm melegimi... Sonrasında sancim hafifledi ama yinede kürtaj oldum icerde parca kalma durumu olmasin diye... Ben birebir gördüm minik adam gibiydi elimin ici kadardı herseyi vardi elinin parmaklari bile olusmustu... Gerçekten cok zor Allah kimseye yasatmasin... Psikolojik olarak bile cok etkiliyor... en kisa zamanda hayırlı haberlerinizi duymak dilegi ile gecmis olsun...

Herseyi belliyken dusurmek daha zordur heralde benimki 8 haftalikti bide gelismedigi icin bisey anlamadim parca parca dustu ama dusugun bu kadar zor oldugunu bilmiyodum dun gece dayanamayip tekrar gittim doktora tekrar cytotec kullanmami cunku hala icimde parca oldugunu soyledi ins Allahim bu aciyi ceken herkese bu mubarek gunlerin hurmetine karsiligini verir bidaha bu aciyi gostermez ve en kisa zamanda saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz

sanırım en fazla 6 haftalık kendinden keseyle düşüyor. büyüyünce alınmak zorunda. 12 haftalık imkansızmış sanırım.

sanırım en fazla 6 haftalık kendinden keseyle düşüyor. büyüyünce alınmak zorunda. 12 haftalık imkansızmış sanırım.
İmkansız degilmis ki ben birebir yaşadım...Elime aldım...düsürdükten sonra kürtaj oldum kalanları çıkarmaları icin...

Amin inşallah cnm hakkımızda hayırlısıni versin Rabbim...

Geçen yil temmuz ayinda 7 haftalik bebeğimi kaybettim bende. Karnimda kalbi durmuştu kürtaj dediler ama benim içime sinmedi dusecekse kendi düşsün dedim bekledim.
Tam bir hafta sonra bayrama 2 gün kala memlekete gideceğimiz gün kanamam başladı. Acile gittik yapacak birşey yok düşük başlamış ama hemen düşmez dediler bende ne cesaretse o halde cikarim dedim yola.

Havaalanına gittiğimizde sancilarim iyice artti uçakta dayanamayip bayilmisim. İndikten sonra eve nasip gittik hatirlamiyorum. K.v k.p acile gidelim dediler ben gitmedim çünkü acile gittiğimde burada yapacak birşey yok düşük başlamış demişlerdi.

Ama sabahi zor ettim hic uyuyamadim kivrandim durdum. Artik beni dinlemediler alip götürdüler acile sabah 11 de yatisim yapildi. Ve asil meselenin basladigi yer. Suni sanci verdiler. Kimse gelip bakmiyo zaten arefe günü doğru düzgün doktor hemşire yok. Evde nasil kivrana kivrana bekliyosam orda kat kat fazlasıyla suni sanciyla tam 6 saat bekledim. Aksam 5 gibi bayilmisim tansiyonum düşmüş. Bunun üzerine beni kurtaja aldilar. Ve asil bomba uyuşturmadan kürtaj yaptılar. Sebebi de araştırma hastanesi olduğu içinmiş.

Doğum sancisindan da kotusunu yasadim yani.

Ama en çok koyan kurtajdan sonra bebeği göstermeleri oldu. Daha 7 haftalikti ama o kadar netti ki her yeri. Cinsiyeti bile çok net belliydi. Erkekti. Uzun sure aklimdan atamadim çok zor atlattim.

Rabbim onun sefaatini nasip etsin karnimda tasidigim yavruma Saglik afiyet versin. Sağ salim kucagima almayi nasip etsin inşallah.

İsteyen herkese de hayirli zamanda hayirli evlat versin Rabbul alemin.

Kabus gibi çok geçmiş olsun. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Keşke zamanında doktorun seni kurtajin gerekliliğine ikna etseydi.

Geçmiş olsun bende gördüm ilk düşügümü insanı gercekten büyük etkiliyor ki benimki 12 haftalikti resmen kücük adam gibiydi yavrum üzülme inşallah cennetin kapısında bizleri bekliyorlar...
Karnında taşıdığın yavrunuda inşallah sağlıklı sıhhatli birsekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim...

Kabus gibi çok geçmiş olsun. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Keşke zamanında doktorun seni kurtajin gerekliliğine ikna etseydi.

Çok tesekkur ederim. Aminn inşallah. Nasip iste yasayacagimiz varmis.

Aminn Allah razi olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin en hayirli zamanda.

Çok tesekkur ederim. Aminn inşallah. Nasip iste yasayacagimiz varmis.

Aminn Allah razi olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin en hayirli zamanda.

Amin cnm inşallah benim gözüm korktu biraz beklemede kalmayi düsünüyorun şöyle bi 5-6 ay kadar yeni yıla hayırlısı ise inşallah... =))
Sen hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya getir insallah bebegini sonra sira bana gelsin... =D

İnşallah canim. Bi kere yasayinca insanin içinde hep bi şüphe oluyo. Doktor 1 ay sonra sina veriyi randevuyu o bi ay geçmek bilmiyo. Allaha emanet inşallah biz napsak bos.

Bende öyle diyodum beklicem diye ama 2 ay sonra eksiklik hissetmeye başladım. 8 ay sonra nasip etti Rabbim çok şükür.

Hayırlı kolay bir doğum ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sana inşallah cnm... =)

selam kızlar ben evde düşük yapıldığını bilmiyordum bilsem bile korkardım yapmazdım herhalde. Benim meleğim 10 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkta kalmış ama bir ay boyunca içimde tutunmaya çalışmış İki gün önce rutin kontrolume gittiğimde öğrendim hemen yatış vermemiz lazım dediler bir gün müsade istedim meleğimle hem vedalaşıp hemde psikolojik olarak kendimi hazırlamak için. Özel hastaneye gittiğinde narkozu verip kürtajla alıyorlarmış devlet hastanesine gittim ben sonuçta en iyisini ceplerini düşünmeden vatandaşın sağlığını özellere göre ön planda tuttukları için seçimimi o yönde yaptım. Ben gidip kürtaj olup bir iki saat sonra tekrar eve gelirim diyerek bildiğin kot gömlek gittim. Vardığımda bana dirkt yatış verdiler meğer ilaçla düşük yaptırıyorlarmış parça kalırsa kürtaj yapıyorlarmış. Benim içim biraz rahatladi iyi dedim kürtaj olmiycam diye ama göründüğü gibi değilmiş. Bana ağızdan bi hap verdiler bide vajinadan hap soktular o sancı başlattı. 14 saat bildiğin doğum sancısı çektim gece 01'de bebeği düşürdüm benimki de el kadardı kanlı olduğu için fazla incelemeden hemşireye verdim bilseydim cinsiyetin görüldüğünü incelerdim. 6 saat serum takıp beni tüm anestezili kürtaja aldılar parça kalmasını önlemek adına inceden bi temizlediler ertesi gün hastaneden çıktım. Resmen en korktuğum şey, ölü çocuğa doğum sancısı çekerek doğurdum. Allah kimsenin başına vermesin.. Diyecek bi söz yok. Şuan iyiyim kanamam sızıntı halinde antibiyotik kullanıyorum 2 hafta ilişli yasak sonra hayat normale dönüyor 40 gün geçtikten sonra tekrar hamile kalmakta sıkıntı yokmuş tabi ben kalmayı düşünmüyorum şimdilik ya hayırlısı

Büyük gecmis olsun sanada cnm Allah ayni acıyı yasatmasin birdaha doktorlar en az 2 adet döneminden sonra tavsiye ediyorlar tekrar hamileliği benimde gözüm korktuğu icin en az 5-6 ay diyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...

Aynen yurtdışında da 2.adetinden sonra tavsiyeediyolar. Bu meleğim surpriz geldi surpriz gitti. Allah düşük yapan kimseye tekrar yaşatmasın. Sağlıkla kendimizi hazır hissettiğimizde rabbim kucağımıza bebişlerimizi versin inşallah :) allah herkesin gönlüne göre versin

Amin inşallah... Siz yurtdışındasiniz sanirim neredesiniz...?

14 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için ilaçla 2 saat normal doğum sancısıyla kaybettim.önce kendi sonra eşi düştü.rahmim de doğumdan sonra tertemizdi parça falan kalmamıştı.doktorum bile dirayetime şaşırdı.2 ay oldu acısı bitmedi ama dindi.kan pıhtılaşması sebepmiş.var herşeyde bir sebep rab böyle buyurmuş aslında

Rabbim şifa versin canim benim de 7 haftalik kendiliginden tek laeca halinde düştü. Benim de 1.5 ayı gecti ama hala agrilar geliyor ara ara. Benim de bu ikinci dusuk oldu ben de genetik tahlilleri yapacam. Ozelde biraz pahali ama araştırma hastanesi de cok uzatiyor. Sen nerede yaptirdin tahlilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…