arkadaşlar ben 29 mayısta sat a göre 5 hafta 4 günlük düşük yaptım ..Hamile olduğumu öğrendim ancak ultrasonda görülmedi..3. günde kanamayla gitti..kürtaja da gerek kalmadı. dr um 3 ay bekle dedi..ama ben sabırsızlanıorum..bu şekilde düşük yapıp ilk adetten sonra korunmayıp sağlıklı hamilelk geçirenler varmı??ikinci kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkuorum...
geçmiş olsun cnm,ilk gebeliklerin % 80 i böyle düşükle sonuçlanırmış,bende 6 haftalık bebğimi kürtaj olmadan düşürmüştüm,sadece 1 ay dikkat ettim cnm sonra korunmadım ama tam 7 ay sonra geldi meleğim,şimdi de kollarımda,çok şükür,size de Allah nasip etsin inş.
üzülme 3.5 aylık bebeğimi düşürdüm aynı ayında hamile kaldım gerçi doktorum 6aydan önce yapma dedi ama ilkayda hamile kaldım ve şu an dünyalar güzeli bir kızım var darısı sana ve tüm isteyenlere
esra83 canım sen kendi kendine mi düşürdün kürtaj mı yaptırdın ne kadar sürdü kanamaların
bende geçen sene 2 haftalık hamileyken düşük yaptım ama 1 ay sonra yine hamile kaldım cok şükür sağlıklı doğum yaptım
Allah sanada nasip etsin[/QUOT
Amin...Tebrik ederim..Allah analı babalı büyümeyi nasip etsn inşallah..Darısı başımızaaa
3 ay önce 12 haftalık bebeğimi düşürdüm .ardından 2 kez kürtaj oldum.bir kez regl olduktan sonra hamile kaldım.şu an 5 haftalık hamileyim.umarım bi sorun olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?