Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

Arkadaslar merhaba bende hamileyim 8 haftalik bebegimin kalp atimlari cok düsük doktor 1 haftaya durur dedi düşük olmasini bekleyecegiz yada kuretaj dedi.ilk gebeligim benim annemde 8 tane düşük yapmis genetik birsey olabilir diye arastirmak istiyorum kanda neye bakiliyor sadece hastanenin tibbi genetik bolumune gitmek yetiyor mu birde bu kan pihtilasmasi dediginiz durum ne olarak geciyor sonucunun adi ne lutfen cevap bekliyorum
Trombofoli paneli diye geçiyor test, beni kadın doğum yönlemdirmişti, büyük bir eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım sonuçlar 1,5 aya çıktı, özelde 3-4bin civarındaydı.
Sonuçlar çok çeşitli, çeşitli isimleri var mutasyon dereceleri ortaya çıkıyor ona göre haplı iğneli tedavi başlıyor. İnşallah bebeğin tutunur gerek kalmaz.

Trombofoli paneli diye geçiyor test, beni kadın doğum yönlemdirmişti, büyük bir eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım sonuçlar 1,5 aya çıktı, özelde 3-4bin civarındaydı.
Sonuçlar çok çeşitli, çeşitli isimleri var mutasyon dereceleri ortaya çıkıyor ona göre haplı iğneli tedavi başlıyor. İnşallah bebeğin tutunur gerek kalmaz.
Ins cnm teşekkür ederim

kızlar önce inanç ve moral sonra iyi bir dr 3tane düşüğüm oldu bütün testler yapıldı ve ben bu düşükleri 1 sene içinde yaşadım sonuçta mthf 677 mutasyon analizim heterezigot yani kan pıhtılaşması çıktı bu 2.düşüğümde belli olmuştu 3.hamileliğimde clexan 0.2 kullandım tabi aspirrin folbiol progestaran hapıyla birlikte ama yine kaybettim sonra 4. hamileliğimde dr iğneyi değiştidi 0.35lik innohep kullandım 9 ay daha sonra 40 gün daha şimdi 16 aylık kızım var sanki o günleri hiç yaşamamış gibiyim inanın bütün sıkıntılara değer ben hiç pes etmedim inancımı kaybetmedim asla pes etmeyin

arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun hepinize ben ilk bebeğimi 26. haftada bu sorun nedeniyel kaybettim:(( çok zor günlerdi. ama sakın umutsuzluğa kapılmayın. benim şu anda 4 aylık bir oğlum var. hamileliğim boyunca innohep iğne ve coraspin kullandım. bu sorunu olup bebeği oılan bir çok arkdadaşım da var. önce moral:)) ve unutmayın bu sorun çözülemeyecek bri sorun değil ve hamile kalmanızla hiç ilgisi yok. ben hep ilk aylarda hamile kaldım. lütfen önce bunun çözülebileceğini aklınıza yerleştirin..Allahım hepinize sağ salim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
Merhabalar, ben de 3 tane arka arkaya sebebi bilinmeyen gebelik kaybı yaşadım. Hem eşime hem bana kromozom testine kadar her türlü test yapıldı ve hiçbir problem çıkmadı. Şu anda yeniden 5 haftalık hamileyim ve doktorum clexan 0.4 verdi her gün karından yapıyoruz. Buna ilave olarak vajinal crione progesteron sabah ve akşam olmak üzere kullanrtı tabii her gün aldığım folik asitim var. Ve ben bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum. Pazartesi günü Bhcg testi yapacağım nasıl gidiyor gelişimi diye.
bendede kanda pıhtılaşma var

6+3 ikiz hamileyim.. bende claxine 04 kullanıyorum.. ayrıca aspirinde verdi.....

şuana kadar problem yaşamadım....

ben hiç kayıp yaşamadan yaptırmıştım genetik testlerimi......
Hanımlar çok geçmiş olsun sizler kan sulandrcı iğnelere kaç haftaalıkken başladınız
Bende yeni hamıleyımde degerım 120 hemen başlanmsımı gerekıo acaba yarın tekrar kan verecegim

Back
X