dusuk yapip ne kadar sonra hamilr kaldiniz???

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
36
slm kizlar 2 hafta once dusuk yaptim malesef ..7 bucuk haftalikti melegim ama gelismedi kanam basladi ve dustu(( .....benim sol tulum kapali ve uc sene bekledik normal tedavisiz hamile kaldim...hamile kalmadan bi ay once sogan kuru yapmistim faydasini gordum ve hamile kaldim. simdi size sorum dusuk yptiktan sonra hemen hamile kaldinizmi..herkez dio dusukten sonra hemen hamile kaliniyomus ...bilmuyorum beni sakinlestirmek icinmi soyluyolar ((

Merabaaa bende 4 haftlkti kybdnce ertesi ay tekrar hamile kaldim diğerini rahmim tutmamis .s çok agladim çok üzüldüm bundada ilk düşük tehlike vardi iğne kullndm haftalık şimdide erken DGM riski var uç gün hastanede yattm yine haftalık igne kullndm bklyrm bklm

OTE="asivemavi1989, post: 38078152, member: 624818"]allah sag salim.kucagina almayi nasip etsin canim ...darisi isteyenelere....[/QUOTE]

Çok saol canimmm

çok geçmiş olsun cnm . Benim de 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Allah kimseye yaşatmasın. doktor 4 ay korunun dedi ben o süreyi bekledim ve çok şükür hemen hamile kaldım. Doktorun tavsiyelerini dinlemelisin bence. biraz ara vermek gerek diye biliyorum.

Bende gecen ay ıkıncı kez bebegını sekız haftalıkken kaybettım sımdı ıstyorum doktorum bu ay da dusunme dedı olursa skntı olmaz ama bekle ıstersen dedı.ben cok ıstyorum bu esnada genetık a arastrma da yaptrdım sonuclarını beklıyoruz.bu ay oldun ıstyorum beklemek ıstrmıyorum

benim ilk dusukte uc aymi ne ara vermistim.ikinci kurtaj da dokuz ay falan sonra hamile kaldim doktor bir iki adet sonrasi olabilirsin demisti ama ben kendimi anca ikna edebildim yine dusecek korkusuna. bu bebegi allah kucagima almayi nasip eder ins. tanidik biri dusuk yapti birdahaki ay yine gebe kaldi yani sana ve Allaha kalmis bisey. hayirlisi nezamansa ozaman olsun ins

Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cok zor ılkı zor ıkıncısı zor ucuncu korkusu cok zor rabbım bı faha yasatmasın

Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cok zor ılkı zor ıkıncısı zor ucuncu korkusu cok zor rabbım bı faha yasatmasın
amin canim. allah her isteyene evlat nasip etsin.cocuk yapmak zor oldu artik, insan sasiriyor hamileyim diyip dogurdum diyenlere artik. dusuklere okadar alismisim ki.

Slm canım ben Nisan da ilk düşüğüm oldu 11 haftalık olması gerekirken bebeğim 8 hafta da klni dumuş Temmuz'da kimyasal bi düşük yaşadım sonra doktorum uzun süre korunmamı söyledi ama ilk ay tekrar Ağustos'ta da hamile olduğumu öğrendim pndan çnce de genetik test yaptırdın ve pıhtılaşma riskine karşılık iğne kullanmam gerektiğini söylediler şimdi bebişim gayet iyi seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcın olsun isteyen herkese nasip etsin gönlüne göre versin canım dua et ve stres yapma daha kolay hamile kalırsın bi de çok düşünmemeye çalış . Tam artık rahatladın dönemde bebişim gelir ve yüzünü güldürür inş

merhaba canım nerdeyse aynı syelrı yasamısız bende 2 bucuk senedır beklıyodum ve benımde sol tüpüm yok ve ekim ayının basında kendılığinden tedavısı zhamıle kaldım ve 8 haftada kalp atısı duyulmadı kurtaj oldum doktor 3 ay bekle iyi olur dedi şu an bekliyorum ama bi yandanda zaten hemen olmuyo acaba beklmesemmi diye düşünmektende alamıyorum kendimi umarım bu sefer bekletmezler okadarr

gecmis olsun canim ..inan ogrendimde havalara uctum icim icime sigmadi...ve dusuk xaptimda resmen hayatimm karardi demek hakkimizda hayirlisi buymus kendimi teselli ediyorum rabbim bidaha yasatmasin kimseye...bana dr beklme dedi..kimi biraz bekle diyo kimi bekleme diyo bende sastim..

evettt benim içinde çok zorduu ama herşeyden önce hayırlısı olsun hep öyle dua ediyorum. doktoruna güveniyosan dediğini yapp benim doktorumda illa beklemek zorundasın demedi 3 ay beklesek iyi olur dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…