Dusuk yapip tekrar gebe kalamayanlar..

Kurtajdan 6 ay sonra gebe kalabildim anca. Azicik daha sabir cnm. rabbim saglicakla nasip etsin yavrunu

Bnm de 6 ay olacak ocakta ne onerirsn canim bn bu ay rahim filmi ceklcem.sen ne yapmistn
Cnm hicbirsey yapmadim. Hatta eski turk filmlerinde bi kere dusuk yapip sonra cocuklari olmayan kadinlar var ya bi kere oyle filme denk geldim. Doktorada soyledim bunu. Ya cocugum olmazsa diye. Sacmalama kizim bi kere gebe kalmissin dedi yeniden olur. Guldu sonra :) doktordanda 1 ay sonra gebe kaldim.

Cnm hicbirsey yapmadim. Hatta eski turk filmlerinde bi kere dusuk yapip sonra cocuklari olmayan kadinlar var ya bi kere oyle filme denk geldim. Doktorada soyledim bunu. Ya cocugum olmazsa diye. Sacmalama kizim bi kere gebe kalmissin dedi yeniden olur. Guldu sonra :) doktordanda 1 ay sonra gebe kaldim.
Bende su an eski turk filmlerindeki gbi hissediyrm:)

Merhaba birsey sorabilir miyim.? Kurtajin sebebi neydi dis gebelik Bos gebelik ya da baska bisey mi? Merak ettigim sey bazilari ilk ay kalirken bazilari da cok bekleyebiliyor. Acaba bu durum bebegin buyukluguyle kac haftalik olduguyla mi ilgili..? Ya da kisiden kisiye degisiyormu?

Merhaba birsey sorabilir miyim.? Kurtajin sebebi neydi dis gebelik Bos gebelik ya da baska bisey mi? Merak ettigim sey bazilari ilk ay kalirken bazilari da cok bekleyebiliyor. Acaba bu durum bebegin buyukluguyle kac haftalik olduguyla mi ilgili..? Ya da kisiden kisiye degisiyormu?[/QUOTEbnde ona anlam.veremiyrm.canm ondan zaten uzuluyrm 6 ay olcak.

Merhaba birsey sorabilir miyim.? Kurtajin sebebi neydi dis gebelik Bos gebelik ya da baska bisey mi? Merak ettigim sey bazilari ilk ay kalirken bazilari da cok bekleyebiliyor. Acaba bu durum bebegin buyukluguyle kac haftalik olduguyla mi ilgili..? Ya da kisiden kisiye degisiyormu?
Kalp atisi duyamadik

Genetik hariç tüm tahliller yapıldı şükür temiz çıktı bir Rahim filmi çekilirken hafif bir tıkanıklık çıktı ilaçla açıldı şükür bir seferde klomen +catlatma iğnesi denedik tutmadı malesef bu ayda bos geçti insallah filmin temiz cikar canimcim

T
test falan yaptrmismiydn canim
Yok canım benim sebep direk belliydi aslında...Şunu söyleyim öncelikli olarak doktorda kadın- erkek farketmez ve hastanede özel-devlet farketmez...Ben özelde bayan doktor konusunda çok ısrar ettim erkek doktordan utanirim diye..ilk hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama herhangi bir ilaç filan vermemişti..En önemlisi de gebelik tiroidi çıkmıştı endokrinoloji veya dahileyeye gitmem gerektiği konusunda beni bilgilendirmedi ne yazık ki kontroller hep öylesine geçiyordu işte...
Evde 4 gün sancı çektim en son eşime beni devletin aciline götür dedim o gün düşürdüm bebeğim 13 haftalikti..kurtaja aldı doktor..o gün şükürler olsun şimdiki çok ilgili olan doktorumla karşılaştım..Düşük yapmadan once kan ve idrar vermiştim kürtaj sonrası o kadar çok ilgilendi ki doktorum yanıma geldi sende ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu var ve tiroid hormon seviyen çok çok yüksek bu nedenle bebeğin düşmüş sağlıksız olarak ilerlemiş gebeligin dedi direk..Yani önlem alınabilecek bir durumken...Eşim mahkemeye verelim ozeldeki doktoru dedi ama hiç uğraşma dedim ertesi hafta doktorun karşısına gittim bebeğim senin yüzünden düştü hakkimi helal etmiyorum dedim..Sonrasinda o doktoru bir hatası yuzunden hastaneden kovduklarini öğrendim...
Şu an devlette erkek bir doktora gidiyorum gerçekten de çok memnunum..
Kızlar öncelikli olarak doktorunuzu iyi seçin..iyi ilgilendiğini görün..Hepiniz için de dua ediyorum tez zamanda Allah yüzünüzü guldursun inşallah :)

Ben düşükten sonra 8. ayda hamile olduğumu öğrendim kader kısmet canım şimdi daha yeni gebeliğim darısı sana inşallah

Back
X