düşük yapıyorum.. yardım lütfen..

hukukcu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
1.051
994
158
35
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim.. ama ilk günden beri beta hcg değerlerim hep yavaş yükseldi.. önce dış gebelik dendi ama sonra keseyi gördük.. yani sağlıksız ama iç gebelikmiş.. şimdi kanamam başladı ve düşük yapıcam sanırım.. ama doktora gitmek istemiyorum çünkü gidince hemen kürtaja alacaklar biliyorum ve kürtaj olmak istemyorum.. daha önce bir kere daha kaybettim bebeğimi ve kürtaj oldum..
kendi kendime düşük yapabilir miyim?.. düşük yapsam da sonrasında kürtaj şart mı?.. çok kanamam olur mu?.. daha önce düşük yapanlardan yardım lütfen..

sakın öyle bişi yapma. kendi hayatını da riske sokuyorsun şuanda.. bazı şeyler kabullenmeyii gerektirir. çok istediğinin farkındayım inş da herşey yoluna girecek ve sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin. doktora gitsen de gitmesende o bebeğin kaderinde doğmak yoksa elinden birşey gelmez. hemen doktora git sana birşey olmasınn...

ben bebeği kaybedeceğimi biliyorum onu kabüllendim ama kürtaj olmak istemiyorum.. kendi kendine düşsün istiyorum.. şuan gelişimi daha 5 haftalık, yani çok küçük kendi kendine düşemez mi?.. doktorlara hiç güvenmiyorum.

regl sürecine kadar olan düşükler normal. müdahale gerektirmez. ama doktor daha iyi bilir. çok ufak evet ama bu konuda doktor olmadığım için birşey diyemem. kendi düşsün bırak derim sana birşey olur onun vebalini taşımak istemem. doktor olan birini arasan o bile seni görmeden öyle birşey diyemez. kendisi hamile oldğunu bilmeden düşüren insanlar olmuş ama şuan ne derece sağlıklı olur bilemiyorum. doktoruna gitsen ona bu soruyu sorsan öyle mi yapsan acaba:26: yada biraz daha bekle ama kanama çok artarsa muhakkak git..

çok teşekkür ederim canım.. tabi sen öyle yap ya da böyle yap diyemezsin.. daha önce başına gelenler varsa onların hikayesini dinlemek istemiştim.. özel doktorlar hemen kürtaja alıyor.. para almak için.. devlete de güvenemiyorum.. çok yıprandım bu konuda.. hep yanlış işlemler yapıldı bana.. biraz daha bekliycem olmazsa gidicem artık doktora yapacak bir şey yok..

bende aynı şekilde düşürdüm bnce kürtaj fln olmazsın kanamayla gider.sen git doktora kanaman bttikten sonra temiz çıkmazsa kürtaj yapar anca

bende aynı şekilde düşürdüm bnce kürtaj fln olmazsın kanamayla gider.sen git doktora kanaman bttikten sonra temiz çıkmazsa kürtaj yapar anca

peki canım senin kaç haftalıktı?.. çok kanaman oldu mu?.. çocuğun düştüğünü nasıl anladın?.. çok soru soruyorum ama gerçekten yardıma ihtiyacım var..

peki canım senin kaç haftalıktı?.. çok kanaman oldu mu?.. çocuğun düştüğünü nasıl anladın?.. çok soru soruyorum ama gerçekten yardıma ihtiyacım var..

böyle zamanlarda insanın en çok istediği şey derdini paylaşmak....5 hafta bitmişti 6 haftanın içindeydim düştü.gece lavaboya gttiğimde koyu pembe leke gördüm tabi hmen acile gittim.kan testi yaptılar alttan ultrasonla baktılar şuan iyi görünüyo dedi progestan yazdı kan tahlilini bekledk bi baktık değerim 9a düşmüş yazdıgı progestanı veremem malesef düşücek dedi eve gönderdi.ama senin belki değerin düşmemişse ilaç verir mutlaka gtmen lazım ne oldugunu öğrenmek için

sana da çok geçmiş olsun canım.. teşekkür ederim.. peki sadece o geceki lekeyle mi düştü?.. onun dışında kanaman olmadı mı?.. ben bugün kan testi yaptırcam?.. senin en çok kaça kadar yükselmişti beta hcg?..

leke gün geçtikçe çoğaldı agrılı kanamam oldu 6 gün sonra bittiktn snra gidip tekrar kan testi yaptrdım değer sıfırlanmıstı.kesinlikle kan testi yaptır eğer düşmüşse zaten düşüyo demektir diger türlü ilaç fln verirler sana.diyorum ya direk ultrasonla baktı progeztan yazdı bana ama değerim düşünce tbi anladık düşüyo bebek.59du değerim ilk baktırdıgımda adetten 3 gün sonraydı.sonra baktırmadım doktorumdan randevu aldım gidicem diye oda dolduydu bir hafta geç aldım randevuyu bekliyodum ama kanamam oldu işte

çok teşekkür ederim canım.. yazdıkların çok yardımcı oldu bana.. inşallah rabbim sana en kısa zamanda yeni, sağlıklı bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla..

çok teşekkür ederim canım.. yazdıkların çok yardımcı oldu bana.. inşallah rabbim sana en kısa zamanda yeni, sağlıklı bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla..

inşallah canım ama kanamayı hafife alma düşüyo bile olsa ya başka sebeptense ilaç verirse düşmezse...gitmezsen bunları düşünüp durcaksın belki düşmicekti diye.git baktır..herşeyin hyırlısı

Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzell:) inşallah sağ salim alırsın kucagına

yok canım doktora gittim ben en başından beri normal gitmeyen bir gebelikti.. bir ara ilaç da kullandım.. yani kurtulma ihtimali yok.. kürtaj yapalım dediler o yüzden gitmiyorum şimdi..

canım doktora git yaa
ya zehirlerse felan :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…