- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi merhaba36666
-
İlginç anladım, teşekkürler bilgilendirmeniz için
Bu durum beni çok üzdü gerçekten içime öküz oturdu ben bu durumun gerçekten istem dışı olduğuna anca tecavüzse haline uzulebilirim şuan bütün modum düştü burda senelerce gebe kalmak için üzülen kisilr varken birden bire böyle bi konuyu görmek beni mahvettiBu kadar çok risk içerdiğini bilmiyordum reşitim teşekkür ederim
Bukadar oluyo ablasıÖnce yapmayı öğrensinler
Alemsin YasnazBukadar oluyo ablası
Hayır biliyolardırda partneri kendi zevkini düşünuyodur kızın hayatını değil.
Doğru ama herkes bir an yargılama aşamasında bebeği olmayıp karşı taraftan da biri düşürmek ha da aldırmak istediğinde savunmaya geçmelerini gayet iyi anlayabiliyorum. Ama yok birlikte olmuş onu yapmayı biliyorsa bunu da bilsin gibi ithamlar kişilerin kendi yaptıklarını başkasına suç atmak gibi bir şeyYaşınızı ve durumunu burda rahatlıkla yazabilirsiniz sonuçta bu platform anonim bir yer
Rahime düştüğü ilahi güçler tarafından kulağına üflenmişBen en çok bir haftalık hamileliği merak ediyorum o nasıl oluyor?
Konu açarken neden bu duruma geldiğinizi yazmazsanız linçlemrmiz çok normal değil mi yazık günah. İnsanların söyledikleri de doğru yani kusura bakmayın daDoğru ama herkes bir an yargılama aşamasında bebeği olmayıp karşı taraftan da biri düşürmek ha da aldırmak istediğinde savunmaya geçmelerini gayet iyi anlayabiliyorum. Ama yok birlikte olmuş onu yapmayı biliyorsa bunu da bilsin gibi ithamlar kişilerin kendi yaptıklarını başkasına suç atmak gibi bir şey
Ne alaka yaDoğru ama herkes bir an yargılama aşamasında bebeği olmayıp karşı taraftan da biri düşürmek ha da aldırmak istediğinde savunmaya geçmelerini gayet iyi anlayabiliyorum. Ama yok birlikte olmuş onu yapmayı biliyorsa bunu da bilsin gibi ithamlar kişilerin kendi yaptıklarını başkasına suç atmak gibi bir şey
Of gerçekten …… geçiyor insanlarla1 haftalık bebek diye birşey olmaz adetinizin günü geçti ise tam 4 haftalık oluyor . Tecavüz ise şikayetinizi yapın yok degilse lütfen korunma yollarına girin.
E spermin yumurtaya yaklaştığı an da bildirilseydi keşkeRahime düştüğü ilahi güçler tarafından kulağına üflenmiş
Valla inan burada o kadar ayrı frekans ve hayat görüşünde olmadigimiz insan çok ki , dünkü downlu +kalp hastalığı+eşinin ve kendisinin 25.haftada istemediği bebeği aldırmak ile ilgili konuyu açan şahıstan sonra sinirlerim bozuldu üstüne üstelik bize genetik özürlü vs dedi begenenlerde oldu o yüzden biz ne söylesek boş buradaOf gerçekten …… geçiyor insanlarla
Biz çocuğumuz oldun diye çabalarken bizim nasıl bir düşünceniz var bu nasıl bir yazı (mevzu yada konu ne olursa olsun) kusura bakmayın ama kendinizi öldürün daha iyiMerhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Kış kış mı dicektiE spermin yumurtaya yaklaştığı an da bildirilseydi keşke
Bilmeyerek hamile kaldığı için
Asıl özürlü beyni çünkü.Valla inan burada o kadar ayrı frekans ve hayat görüşünde olmadigimiz insan çok ki , dünkü downlu +kalp hastalığı+eşinin ve kendisinin 25.haftada istemediği bebeği aldırmak ile ilgili konuyu açan şahıstan sonra sinirlerim bozuldu üstüne üstelik bize genetik özürlü vs dedi begenenlerde oldu o yüzden biz ne söylesek boş burada
Korunsaydın o zamanİnsanların ettikleri beddua geri kendisine gelir ister et ister etme. İsteyerek ve bilerek hamile kalmadım ben
Mesela ben 4 yıldır uğraşıyorum o meleğe kavuşmak için gece gündüz çabalıyorum bu soru karşısında diyecek tek kelime bile bulamadım yazık çok yazık insanlar bazı şeylerin kıymetini hiç bilmiyoBu durum beni çok üzdü gerçekten içime öküz oturdu ben bu durumun gerçekten istem dışı olduğuna anca tecavüzse haline uzulebilirim şuan bütün modum düştü burda senelerce gebe kalmak için üzülen kisilr varken birden bire böyle bi konuyu görmek beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?