Düşük yapmak için ne yapabilirim ?

Anladım çok geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla daha doğrusu internetten bildiğim kadarıyla haplar kaldırılmış
Arkadaş bu kendi kendine yapabileceğin bir durum değil bir haftalık bebek ilaçla düşmez zaten ilaçla düşük on hafta ve üzeri için geçerli kürtaj olacaksın.

Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
Bu sayfada binlerce anne olmak için yıllarca uğraşan kadınlar var. Ne demek nasıl düşürübilirim. İstemiyorsanız korunsaydınız. Allah isteyene nasip etsin sizin gibilere değil inşallah

Dil altı hapı gibi bir şey mi ?
Mesajların hepsini okumuyor musunuz? evet öyle bir şey ama onu eczanelerde bulamazsın hastanelerde düşük yaptığın sırada veriyorlar ve bu senin için geçerli değil on hafta ve üzeri gebeliklerde geçerli . Sen sadece kürtaj olabilirsin

Anladığım kadarı ile zor durumdasın 18 yaşından ufaksan gec olmadan ailene söyle anne olmak için çok ufaksin aile imzası ile kürtaj olabilirsin 18 den buyuksen o adamla konus parasını ödesin bi klinikte halledersin sakın kendin işlere kalkışma cok cok riskli

Hem dilaltı hem vajinal olarak kullanılıyor canım
A doğrudur o zaman bana iki kere 3 saat ara ile alttan hap koymuştu ama hiç etki etmedi 8 saat suni sancı serumu bile çok zor karnıma basıp hemşirenin biri de alttan elini sokip bebeği çekip çıkardı

Dil altı hapı gibi bir şey mi ?
Boşuna sorgulamayın. O hapları anca kadın doğum doktorundan alabilirsiniz. Ki o hapların kullanımı da kolay değil. Kalbi durduğu için doktorum vermişti çok ağrı çektim.

18 yaşından büyük müsünüz?

Bu kadar çok risk içerdiğini bilmiyordum reşitim teşekkür ederim

A doğrudur o zaman bana iki kere 3 saat ara ile alttan hap koymuştu ama hiç etki etmedi 8 saat suni sancı serumu bile çok zor karnıma basıp hemşirenin biri de alttan elini sokip bebeği çekip çıkardı
İyi yine 8 saat çekmişsin ben üç gün hastanede yattım doğurabilmek için kaçtane hap suni sancı serumu yedim hatırlamıyorum

Merhaba, 1haftalık hamileyim daha bebek bile diyemeyiz sanırım, düşük nasıl yapabilirim ? Yardımcı olabilecek misiniz?
1 haftalık hamileliğin anlaşılma ihtimali yok. Sakın saçma sapan bir şeye kalkışma belki hamile bile değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…