Düşük yapmak

feriaki88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
27
-25
1
29
Herkese merhaba!Yargılamayın lütfen…
6 ay önce doğum yaptım ve 5 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim biz ikinci çocuk düşünmüyorduk . Şimdi diyeceksiniz neden korunmadınız .. korunuyoruz zaten fakat kaza ike bir kerelik oldu işte allahın işi .. lütfen bu konuyla alakalı bilenler ve yaşayanlar yazsın .. sizden nasiyat beklemiyorum kürtaj demeyin çünkü maddi durumum yok olabildiğince doğal yöntemlerle gelin.. günah olduğunu da çok iyi biliyorum günahı benim boynuma yapamayacağımı biliyorum daha çok erken ikinci çocuk için.. teşekkürler şimdiden

6 ay önce doğum yaptım ve 5 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim biz ikinci çocuk düşünmüyorduk . Şimdi diyeceksiniz neden korunmadınız .. korunuyoruz zaten fakat kaza ike bir kerelik oldu işte allahın işi .. lütfen bu konuyla alakalı bilenler ve yaşayanlar yazsın .. sizden nasiyat beklemiyorum kürtaj demeyin çünkü maddi durumum yok olabildiğince doğal yöntemlerle gelin.. günah olduğunu da çok iyi biliyorum günahı benim boynuma yapamayacağımı biliyorum daha çok erken ikinci çocuk için.. teşekkürler şimdiden
Peki ikinci bebenin günahı ne?
Birinciyi ikinciden değerli yapan ne?acayip yargılarım kınarım kırarım o yüzden yazmayacam

günahı var demiyorum birinci bebeğim de ikinci den daha değerli bulmuyorum her bebek bereketi ile gelir onu da biliyorum .. sadece ilk hamileliğimde çok kötü şeyler yaşadım daha yeni yeni kendime geliyorum ve psikolojik olarak gazır değilim buna bana kızmakta haklısınız bende kızıyorum kendime ..fakat şu an başka bir seçeneğim yok

Devlet hastanelerinde ücretsiz değil mi ?

tabi ki her şey Allah'ın işi, ama bir kerelii korunmadiysaniz da kulun işi de değil mi? tevekkül bu değil.

şu tavrınız da çok anlamsız. hakkıyla korunmamissiniz, doğru ile yanlışı bildiğiniz halde çocuğu istemiyorsunuz, ama param yok kürtaj olamam diyorsunuz. ne yazık ki evde düşük yapmanın bir yolu yok. kürtaj parası vermemek için canınızı riske atmak size daha avantajlı mı geliyor? veya size bir şey olmadı ama çocuğa da olmadı, ama bu süreçte siz yasal kürtaj süresini doldurdunuz, sonrası daha mı hesaplı veya ucuz? farklı hastanelerden teklif alın. başka yolu yok

Evde düşük yapmak sizin sandığınız kadar kolay değil istemiyorsaniz gider kürtaj yaptirirsiniz ama kendinizi riske atmaya gerek yok bilincsizce yapilacak birşey değil

Düşük yaptığınızda da kürtaj gerekebiliyor. Kendinizi boşuna riske atıyosunuz. Ayrıca Allah'ın işi oldu işte.. diyebiliyosanız Allah yardım eder deyip verdiği canın emanetin de kıymetini bilmelisiniz. Kürtaj yaptırırsınız yargılayamam tabiki ama bilinçli düşük yapmak istemeniz gerçekten çok üzücü.

Siz az önceki üye değil misiniz? E bakmaya gücünüz yok aldırmaya gücünüz yok,evde de düşüremezsiniz. Ne yapacaksınız bu durumda? Bu kadar zor durumda olup nasıl dikkatsiz davranabiliyosunuz ki? Evde olacak iş değil mecbur gidip kürtaj olacaksın.

Siz az önceki üye değil misiniz? E bakmaya gücünüz yok aldırmaya gücünüz yok,evde de düşüremezsiniz. Ne yapacaksınız bu durumda? Bu kadar zor durumda olup nasıl dikkatsiz davranabiliyosunuz ki? Evde olacak iş değil mecbur gidip kürtaj olacaksın.
Az önceki üye dün ki üye ne fark eder ozamana kadar deniycem zamanı geldiğinde de imkanım varsa yapıcam cevabınız için teşekkür ederim

Yine nasiyatlar ben sizden düşüncelerinizi istemedim bilen yapan varsa yazsın dedim .. bu da benim düşüncem kusura bakmayın rahatsız olduysanız es geçin illa ki cvp yazmanıza gerek yok
evde yapılmaz diyoruz. bileni duyani yok bu işin

O zaman bende görüş belirteyim birinciyi bakacak kadar maddi durumunuz varsa ikinciyide kürtaj ettirebilirsiniz gayette. O kadar kötüyse maddi durumunuz birinciyide yapmasaydınız keşke. Kürtajdan başka yolu yok!!!

O zaman bende görüş belirteyim birinciyi bakacak kadar maddi durumunuz varsa ikinciyide kürtaj ettirebilirsiniz gayette. O kadar kötüyse maddi durumunuz birinciyide yapmasaydınız keşke. Kürtajdan başka yolu yok!!!
ya size ne acaba birinciye bakma durumu olup olmaması ya onu anlamıyorum ben.. yok demek ki ben böyle birşeye kalkışmışım hamileliğim çok zor geçti parmaklarımı kaybettim ameliyat oldum yapayalnız yanımda kimse yoktu eşim iki defa ameliyat geçirdi iki defa taşınmak zorunda kaldım ülke değiştirdim daha yeni yeni kendime geliyorum .. hata yaptığımı günah işlediğimi biliyorum yaşamadan kimse bilmez allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.. hemen atlayıp zıplamayın biri hpşunuza gitmeyen birşey sorduğunda . Nasıl hayatlar var bilemezsiniz öyle oturduğunuz yerden benim için de zor .. ama tabi böyle birşeye kalkıştığım için gözünüzde katilden başka birşey değilim ben o da sizin görüşünüz .. yüne de teşekkürşer

ya size ne acaba birinciye bakma durumu olup olmaması ya onu anlamıyorum ben.. yok demek ki ben böyle birşeye kalkışmışım hamileliğim çok zor geçti parmaklarımı kaybettim ameliyat oldum yapayalnız yanımda kimse yoktu eşim iki defa ameliyat geçirdi iki defa taşınmak zorunda kaldım ülke değiştirdim daha yeni yeni kendime geliyorum .. hata yaptığımı günah işlediğimi biliyorum yaşamadan kimse bilmez allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.. hemen atlayıp zıplamayın biri hpşunuza gitmeyen birşey sorduğunda . Nasıl hayatlar var bilemezsiniz öyle oturduğunuz yerden benim için de zor .. ama tabi böyle birşeye kalkıştığım için gözünüzde katilden başka birşey değilim ben o da sizin görüşünüz .. yüne de teşekkürşer
Parmaklarınızı kaybedecek kadar riskli hamilelik geçirmek … ve tekrar korunmayıp hamile kalmak? Kusura bakmayın ama o kadar kötü bir hamilelik geçirseydiniz eminim ki tekrar hamile kalmak için ödünüz kopar ve korunurdunuz. Benim için bebeği alıp aldırmamanız bir şey ifade etmiyor sizin bebeğiniz banane. hem durumunu yok hem cok kötü hamilelik geçiriyorsunuz güya, ama gene korunmayıp hamile kalacak cesarette var. Biz ne diyebiliriz ki size? Anlamıyor musunuz? Bunun kürtajdan başka bir yolu yok. Siz ne yapsanızda düşmeyeceği varsa düşmez. Kendiniz düşürmeye çalışsanız ölebilirsiniz. Burda kimse sizin istediğiniz tavsiyeleri size vermez.

Yine nasiyatlar ben sizden düşüncelerinizi istemedim bilen yapan varsa yazsın dedim .. bu da benim düşüncem kusura bakmayın rahatsız olduysanız es geçin illa ki cvp yazmanıza gerek yok
Napalım simdi yani
Sonunda belki de ölebileceğin yöntemler mi yazalım sana? Nasihat istemiyormuş! Peh.
Kimse sana böyle bir yöntem yazmaz burada.
Akıl var mantık var çünkü
Vereceksin parasını olacaksın başka çaren yok.

Back
X