Canım düşşük yapmış olsan vajinal ultrasonda anlaşılır zaten ççünkü düşen bebek iz bırakıyomuş rahimde bana doktorum öyle söylemiştiMerhaba arkadaslar daha 5 aydir bebek düşünüyoruz 1 yil 5 aydir evliyiz ilk düşündüğümüz ay adetim 7-8 gun kahverengi geldi ilk defa boyle olmustu boyle şeyleri yasamadigim icin suphelenmedim bide yeni bi yere tasinmistik tasinma asamasi kendimi zorladigim icin böyle oldu diye düşündüm ama sonrasinda bi kac arkadasim aklima soktu o zaman düşük yapmis olabilirsin diye o zaman doktora da gitmedim suan 5 aydir daha bebek olmadi acaba o.zaman düşük olmusmudur? Bunu doktoruma sorsam o.zaman gelince anlayabilirdik diyecek ne dusunecegimi bilmiyorum
Canım bilmiyorum ki ama düşük yaptığınındüşünüyorsan vajinal muayene yaptırabilirsin üstünden kaç ay geçerse geçsin o anlaşılıyor2 hfta kadar once fakultede de muayene oldum aksine o cok temiz herseyin polikistik over dendigini inofolic kullandigimi soyledim ilacin etkisi midir bilmiyorum polikistik over denecek kadar biseyin yok cok minimal goruntuler.var ama yok bie denebilir dedi yumurtanda yada vajinada sknti yok dedi
Anladim canim peki düşük ten kac ay sonra bebek oluyor geneldeCanım düşşük yapmış olsan vajinal ultrasonda anlaşılır zaten ççünkü düşen bebek iz bırakıyomuş rahimde bana doktorum öyle söylemişti
Canım kimisi düşükten hemen sonra hamile kalabiliyor ben 4 ay arayla hamile kaldım hep 3.kez hamilelik yaşıyorum 4 ay sonra hamile kaldımAnladim canim peki düşük ten kac ay sonra bebek oluyor genelde
İnşallah vardır canım bende 3 sene bekledimBizde düşüneli 5.ay baklim suan 2 gun gecikti ama geçen ayda 4 gün geciktiği icin bekliyorum
Düşük leriniz icin çok üzüldüm ama Rabbimin bi bildigi vardir suan hamile misiniz peki?Canım kimisi düşükten hemen sonra hamile kalabiliyor ben 4 ay arayla hamile kaldım hep 3.kez hamilelik yaşıyorum 4 ay sonra hamile kaldım
Evet canım çok şükür hamileyim 15+2 oldukDüşük leriniz icin çok üzüldüm ama Rabbimin bi bildigi vardir suan hamile misiniz peki?
Evet canımmGaliba suan farkettim hamilelik takviminiz var bwbis var herhalde
Ayyy canim cok güzel cok sevindim Allah hayirlisi yla kucagina almaayi da nasip etsin:) banada aklina geldikçe dua edermisin Rabbim hamile olanların duasını kabul ederEvet canım çok şükür hamileyim 15+2 olduk
Sağol canım inşallah :) tabiki ederim canım allahım sanada tez zamanda cennetten salih kullarından hayırlı bir evlat nasip eder inşallahhhhAyyy canim cok güzel cok sevindim Allah hayirlisi yla kucagina almaayi da nasip etsin:) banada aklina geldikçe dua edermisin Rabbim hamile olanların duasını kabul eder
Ayyy cok güzel bir dua Amin canim Allah razi olsunSağol canım inşallah :) tabiki ederim canım allahım sanada tez zamanda cennetten salih kullarından hayırlı bir evlat nasip eder inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?