S sarduunya Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2025 233 53 13 28 17 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisan28 #61 loveinnovember .!.: Doktor rahim toparlanması için 2 regl geçsin yeterli demişti Genişletmek için tıkla... Korunmadım ben hiç ama olmadı da
loveinnovember .!.: Doktor rahim toparlanması için 2 regl geçsin yeterli demişti Genişletmek için tıkla... Korunmadım ben hiç ama olmadı da
loveinnovember Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2019 4.506 6.944 158 17 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisan28 #62 sarduunya .!.: Korunmadım ben hiç ama olmadı da Genişletmek için tıkla... Herkes de aynı olmuyor ben şaşırmıyorum çünkü ilk gebelikte 6 ay denemeyle olmuştu bunun da vakti var demek ki
sarduunya .!.: Korunmadım ben hiç ama olmadı da Genişletmek için tıkla... Herkes de aynı olmuyor ben şaşırmıyorum çünkü ilk gebelikte 6 ay denemeyle olmuştu bunun da vakti var demek ki
S sarduunya Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2025 233 53 13 28 17 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisan28 #63 loveinnovember .!.: Herkes de aynı olmuyor ben şaşırmıyorum çünkü ilk gebelikte 6 ay denemeyle olmuştu bunun da vakti var demek ki Genişletmek için tıkla... Doğru haklısınız, gebe kalırsanız haber verin lütfen
loveinnovember .!.: Herkes de aynı olmuyor ben şaşırmıyorum çünkü ilk gebelikte 6 ay denemeyle olmuştu bunun da vakti var demek ki Genişletmek için tıkla... Doğru haklısınız, gebe kalırsanız haber verin lütfen
N Nisan28 Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2024 70 27 8 35 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisan28 #64 sarduunya .!.: Peki regl nasıldı bu iki aylık süreçte pıhtılı mıydı Genişletmek için tıkla... Merhabalar ilk ay pıhtılaştı âdettim ama sonra ki ay normale döndüm ama psikolojim zorlandığından ara verdim. 4 aydır deneme yapmıyorum korunuyorum
sarduunya .!.: Peki regl nasıldı bu iki aylık süreçte pıhtılı mıydı Genişletmek için tıkla... Merhabalar ilk ay pıhtılaştı âdettim ama sonra ki ay normale döndüm ama psikolojim zorlandığından ara verdim. 4 aydır deneme yapmıyorum korunuyorum
N Nisan28 Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2024 70 27 8 35 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisan28 #65 loveinnovember .!.: Doktor rahim toparlanması için 2 regl geçsin yeterli demişti Genişletmek için tıkla... Benım doktorum kürtaj olmadıgundan ilk adet bitiminde deneme yapabilirsin dedi arkadaşım bi sonraki ay yine hamile kaldı düşükten sonra başka bir arkadaşım 2 sene sonra kaldı nasip gerçekten
loveinnovember .!.: Doktor rahim toparlanması için 2 regl geçsin yeterli demişti Genişletmek için tıkla... Benım doktorum kürtaj olmadıgundan ilk adet bitiminde deneme yapabilirsin dedi arkadaşım bi sonraki ay yine hamile kaldı düşükten sonra başka bir arkadaşım 2 sene sonra kaldı nasip gerçekten