düşük yaptım 5 haftalık üstelik bu 5 nci oldu

mozkca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
16
0
36
İstanbul
herkese merhaba ben 1 hafta önce 5 haftalık bebegimi kaybettim gercekten üzgünüm kendiliginden akıp gitti kurtaja bile gerek kalmadı bundan öncekilerde benzer sekildeydi dr lar miyom oldugunu söylediler ameliyat oldum 5 ay önce tenizlendi bütün miyomlarım artık kesın olur gözüyle bakarken bir düsük daha yaşadım dr hersey normal diyor ama sebep bulunamıyor bende sasırdım artık genetik testleri hertürlü testide yaptırdım su anda demir hapı verdı dr ona basladım benzer seyler yasıyan varsa bilmek istiyorum .

canım merhaba...
seni en iyi ben anlarım
bende 5 düşük yaptım. ve aynen akıp gidiyordu her seferinde.
ne testler ne tahliller yapıldı birşeyçıkmadı.
en son herşeyi tastamam yapıp önlemlerimi alıp takdiri Allah'a bıraktım.
bende sübyan diye bişey oldugu söylendi,muska yazdırıp taktım,
bel açıklıgı dendi yakı yapıştırdım
yatmam gerektiği söylendi 3 ay full yattım
günde 3 progestan 2 folik asit 1 aspirin kullandım
kanım az koyuydu hergün 1 aspirinle sulandırdım.
rabbim çokşükür oğlumuzu bize bağışladı...
sende canını sıkma arkadaşım.herşeyin birvaktive zamanı var. Rabbim er yada geç vericektir yavrunu. tedbiri al takdiri Allah'a bırak canım...

merhaba arkadaşlar
öncelikle tüm hmiş bayanlara allah sağlıklı sıhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.ne olur bizler için yani bebk isteynler içinde dua edin olurmu.çünkü kesin bildiğim bişey var hamişlerin duasını allah kabul ediyor.ben bundan 4 ay önce hamile olduğumu öğrendim okadar mutlu oldumki dünyanın en mutlu insanı sanki bendim.benimde 2 arkadaşım vardı biri 4 yıldır bebği olmuyor biride 3 yıldır hergece kendi bebğim için dua ederken onlara ettim inanır mısnız bilmem ama 2 side hamile kaldı o ay benle :))inanamdık olamz böle bişey dedik.benim hamileliğim başlangıçtanberi düşük tehlikesiyle başladı ama umut işte umut ediyosun ne yapıcan .ben bankacıyım işim de cok stresli ve yorucu kanamalarım arttmaya başladı 2.ay ve izinde alamadım.vermediler çünkü kanamayı nazlanıyorum zannediyolarlardı.derken 15 hafta kanamam bayağı arttı ağrılar hastaneye yattım.progestan hapıd iğnesi ne varsa kullanıyordum ama ağrım çoktu.bir gece birden ağrım kesildi kanamamda okdar sevindimki eşime sarılıp güldük.yaşasın diordum düşük tehlikesi bitti.derken tuvalete gittim hastanede odada sanki içimde birşey açıldı allatan bişey düşüceğini hissedip alta elimi koyar koymaz avucuma bebebğim düştü.gözüme inanamadım küçük minicik bir bebek yani bebğim elimdeydi.oanı hiç unutamıyorum okdar çok ağladımki hatta hemşire bile ağladı benimle.cinsiyetinide ogün öğrendim düşün oğlanmış.benim canım oğlummuş.sonra doktoru çağırdılar içerde eş falan kalır diye doktor geldi ve umutlarla hayaller kurduğum doğum yapacağım doğumhaneye ürtaj için bir sedye ile bomboş ve yıkılmış olarak gittim..
umarım allah bana bir daha bebk veriri ve tüm isteyen annelere kızlar okadar güzel bir duygu ki kaybedince dahada iyi anlıyorsunuz.
allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hamişler biizm için dua edin olur mu:)))sevgilerle

ben de 4-5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyor.ne kadar üzülsem de her işte bir hayır vardır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok üzüldüm.yaşadıklarınız çok zor.rabbim yardımcınız olsun.inş isteyen herkese rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder.dualarım sizlerle...

canım Allah yardımcın olsun.şu kk da her düşük,her bebek kaybını ağlayarak okudum.6 düşüğüm var.her defasında acım tazeleniyor.Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

canım yaaa daha önce de yazmıştım.diyecek söz bulamıyorum.inşallah Rab'bim bu acılarımızı unutturacak güzel günleri bize gösterir

şok oldum bebeğini eline düşükle alman

çok yürekten diyorum burda okudum herkeze en kısa zamanda sağlıklı düşüksüz bebekler nasip et Allah ım

bu inanılmaz birşey allah yardım etsin inan okurken tüylerim diken diken oldu allah herkese sabır versin ben hep dua ederken allah tüm isteyenlere nasip atsın diyorum ben 14 haftalık hamileyim hepiniz için dua edicem inşallah sağlılı bebek sahibi olursunuz

çok geçmiş olsun canım allah sabır versin allah yardım etsin ve hayırlısıylada bebek sahibi yapsın

Cok cok uzuldum ya Allah sana ve e$ine sabir guc versin. Insallah en kisa zamanda anne olursun cok icten diliyorum

herseyin hayırlısı bir daha hamile kalırsam dr um artık hertürlü önlemlı sebepsiz dahi olsa alıcaz dedi sansa bırakmıycaz dedi bakalım ne olcak bildirrim :)

herseyin hayırlısı bir daha hamile kalırsam dr um artık hertürlü önlemlı sebepsiz dahi olsa alıcaz dedi sansa bırakmıycaz dedi bakalım ne olcak bildirrim :)

birde merak ettim düşükten sonra dr herhangi bir vitamin yada hormonla ılgili ilaç verdi mi?

canım sürekli dua ediyorum Allah benim bebeğime sağlık versin ve tüm anne olmak isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin diyeee.... umarım hayırlı zamanlarda alırsınız bebeklerinizi kucağnıza sağlıcakla....

inşallah canım .kızlar hiç ümitsizliğe kapılmayın inanın kafaya takınca olmuyor ben 5 ay denemiştim olmadı sonra kafamdan attığımda oldu gerçi düştü ama olsun yine denicem kızlar kafamdan nasıl atıcam bilmiyorum ama allah soğan kürü falan ne bulduysam internette yapmıştım olmadı derken bir gün hiç ummadığım anda olmuştu.düştü ama olsun inanın yine olacak yine biz anne olacağız.tüm hamişlere allah sonuna kadar hayırlısı ile bebklerini almayı bizede hamiş olmak isteyenlerede bebecikler nasip etsin canlarım :)))

Mrh.5haftalik hamileydim üç gün önce düşük yaptım daha küçük olduğu için kürtaj a gerek kalmadı kanamam olucakmis ve üç gündür adet kanaması seklinde geliyor ama kasık ağrılarim var normalmi bilen varsa cvp yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…