- 9 Kasım 2022
- 361
- 176
- 33
- 27
- Konu Sahibi sevgiiiiii3
Bu düşük mü 

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayabilir. Kaç haftalıksınBu düşük müEki Görüntüle 3611027
İlaç kullanıyordum adet dönemimde önce pembe sonra kahve sonra siyah olmak üzere 3 gün lekelendim 4.gün şiddetli sancım ve kanamam oldu böyle bişey geldi sonrasında sandım ve kanamam durduOlmayabilir. Kaç haftalıksın
Evet şiddetli ben parçayı görene kadar adet sanıyordum daha sonra kan döküldükten sonra sancım durduAğrınız oldu mu?
Anlayamadım. Gebelik haftanızı soruyorum.İlaç kullanıyordum adet dönemimde önce pembe sonra kahve sonra siyah olmak üzere 3 gün lekelendim 4.gün şiddetli sancım ve kanamam oldu böyle bişey geldi sonrasında sandım ve kanamam durdu
Ben gebe değildim tedavi görüyordumAnlayamadım. Gebelik haftanızı soruyorum.
Gebe olmadan nasıl düşük yapacaksınız?Ben gebe değildim tedavi görüyordum
Düşük olmayabilir adet donemi ise. Varsa kanda belli oluyor kese oluşmamıştır .Ben öyle biliyorum yaniBen gebe değildim tedavi görüyordum
Belkide vardı onu soruyorum işteGebe olmadan nasıl düşük yapacaksınız?
Adet döneminde iseniz düşük olmaz kimyasal bile olsa adet kanı olarak atılıyor böyle parçalı olması belki enfeksiyon da kaynaklıdırBelkide vardı onu soruyorum işte
Peki bu düşen nedir ben daha önce tüp bebekle 2 düşük yaşadım aynıydı düşük belirtileriDüşük olmayabilir adet donemi ise. Varsa kanda belli oluyor kese oluşmamıştır .Ben öyle biliyorum yani
AnladımAdet döneminde iseniz düşük olmaz kimyasal bile olsa adet kanı olarak atılıyor böyle parçalı olması belki enfeksiyon da kaynaklıdır
Adet tarihiniz ne zamanPeki bu düşen nedir ben daha önce tüp bebekle 2 düşük yaşadım aynıydı düşük belirtileri
Yani adet döneminde böyle gelmesi çok normal değil mi?Belkide vardı onu soruyorum işte
Daha önce yaşamadım o yüzden acaba mı dedimYani adet döneminde böyle gelmesi çok normal değil mi?
26 Haziran olmam gereken günAdet tarihiniz ne zaman
Adet dönemi yani. Adetiniz söküluyordur bence endişe edecek bir durum yok düşük değil bu26 Haziran olmam gereken gün
Gayet normal bu bildiğiniz adet kanaması. Ben sandım gebesiniz.Daha önce yaşamadım o yüzden acaba mı dedim