Hicbir bilgim yok dolayisiyla bir fikir yurutemiyorum, bir seyler yazin dediginiz icin yaziyorum.
Sabaha az kaldi korktugunuza ugramazsiniz insallah.
Kendinizi kasmayin, germeyin diyebilirim sadece.
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir şey yoktur ama kırmızı renkli kanama riskli tabiki.. Sabah ilk iş hemen hastaneye git.
İnternetten araştırsan belki içini rahatlatacak bişeyler bulursun inşallah korktuğun olmamıştır canım
Sakin olun. Düşük yaptığınız yok henüz. Sadece düşük tehlikeniz var şuan. Uzanın, iş yapmayın. Sabah mutlaka gidin kadın doğuma. Mutlaka belli olur ultrasonda Nasibi varsa gelir zaten..hayırlısı hakkınızda
Bildigim kadariyla sancisiz dusuk olmaz dusuk olsaydi eger kan pihti tarzinda gelirdi birde sancin olurdu bazen gebeliklerde boyle durumlar gorulebiliyor,bir arkadasimin on besinci haftasinda bir gece ciddi bir kanamasi oldu kesin dusuk dedik ama hic bir sey olmadi senin kanaman ne miktarda tuvalet kagudinla sildiginde mi goruyorsun bir pedi kirleticek yogunluktami geliyor?birde tavsiyem internetten sakin arastirma iyi seyler okumazsin hep en kotusu yazar benimde bir ara kahverengi akintilarim oluyordu her sayfada dusuk oluyor diye okumustum...suan dinlen stres yapma yapabilecegin baska birsey yokAyy inşşşşş inşşş inş zaten öyle yapıyorum uzanmış bi vaziyette sabahı bekliyorum
Bildigim kadariyla sancisiz dusuk olmaz dusuk olsaydi eger kan pihti tarzinda gelirdi birde sancin olurdu bazen gebeliklerde boyle durumlar gorulebiliyor,bir arkadasimin on besinci haftasinda bir gece ciddi bir kanamasi oldu kesin dusuk dedik ama hic bir sey olmadi senin kanaman ne miktarda tuvalet kagudinla sildiginde mi goruyorsun bir pedi kirleticek yogunluktami geliyor?birde tavsiyem internetten sakin arastirma iyi seyler okumazsin hep en kotusu yazar benimde bir ara kahverengi akintilarim oluyordu her sayfada dusuk oluyor diye okumustum...suan dinlen stres yapma yapabilecegin baska birsey yokAyy inşşşşş inşşş inş zaten öyle yapıyorum uzanmış bi vaziyette sabahı bekliyorum
Henüz düşük yapmış değilsiniz,Kızlar ben şimdi düşük mü yaptım.
9 haftalık gebeyim ağrısız sızısız rastgele açık pembe bi kanama gördüm.
Dr gttik malum kv de kalıyoruz onun yaşadığı yer küçük bir ilçe ve sadece tek bi devlet hast var. Hemn gttikk kadın dgumcu olmadığı için progstron yaptı gnderdi acilde ki pratisyen.
Gecr usg de bakamıyorlarmış.
Merkezedd anca sabah gidebiliriz malum terör şehri gecenin bi yarısı gidemezdik.
5 saat filan oldu ve o açık pembe kan gitgide kırmızılaşmaya başladı ağrısız sızız öksürüsünce filan kanama oluyor of neler oluyor
Canm hiç korkma sakın stres ve üzüntüye kapılmayın. Düşük değil canm sadece düşük tehlikenin var ben ne kanamalar geçirdim ama çok şükür dokuz ayın sonunda bebeğimi kucağıma aldım şimdi dört aylık.. Sende sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallahAyy inşşşşş inşşş inş zaten öyle yapıyorum uzanmış bi vaziyette sabahı bekliyorum
Kızlar ben şimdi düşük mü yaptım.
9 haftalık gebeyim ağrısız sızısız rastgele açık pembe bi kanama gördüm.
Dr gttik malum kv de kalıyoruz onun yaşadığı yer küçük bir ilçe ve sadece tek bi devlet hast var. Hemn gttikk kadın dgumcu olmadığı için progstron yaptı gnderdi acilde ki pratisyen.
Gecr usg de bakamıyorlarmış.
Merkezedd anca sabah gidebiliriz malum terör şehri gecenin bi yarısı gidemezdik.
5 saat filan oldu ve o açık pembe kan gitgide kırmızılaşmaya başladı ağrısız sızız öksürüsünce filan kanama oluyor of neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?