- 22 Kasım 2010
- 11.418
- 20.551
- 598
Canım geçmiş olsun düşük genelde baya bi agrili oluyor ben yasadigim icin biliyorum umarim senin düşük degildir bi usg ile anlaşılırKızlar ben şimdi düşük mü yaptım.
9 haftalık gebeyim ağrısız sızısız rastgele açık pembe bi kanama gördüm.
Dr gttik malum kv de kalıyoruz onun yaşadığı yer küçük bir ilçe ve sadece tek bi devlet hast var. Hemn gttikk kadın dgumcu olmadığı için progstron yaptı gnderdi acilde ki pratisyen.
Gecr usg de bakamıyorlarmış.
Merkezedd anca sabah gidebiliriz malum terör şehri gecenin bi yarısı gidemezdik.
5 saat filan oldu ve o açık pembe kan gitgide kırmızılaşmaya başladı ağrısız sızız öksürüsünce filan kanama oluyor of neler oluyor
Çok şükürArkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim....
Rabbime çok şükür bebeğim benimle
Ama düşük riski hala varmış.
Progestron verdi kullanıp pzt günü tekrar kontrole gideceğim bakalım inş Rabbimin de izniyle bir sıkıntı olmaz..
İnanın dua ettim size. . Çok sevindim.. bende aynı süreçten geçtim. Şu anda yanımda bebeğim şükür. . Dinlen kendini yorma.. ama Allah korusun bişey olacaksa olur kendinizi sıkmayın..Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim....
Rabbime çok şükür bebeğim benimle
Ama düşük riski hala varmış.
Progestron verdi kullanıp pzt günü tekrar kontrole gideceğim bakalım inş Rabbimin de izniyle bir sıkıntı olmaz..
Çok şükür
Dikkat edin sizde yatın dinlenin geçmiş olsun
İnanın dua ettim size. . Çok sevindim.. bende aynı süreçten geçtim. Şu anda yanımda bebeğim şükür. . Dinlen kendini yorma.. ama Allah korusun bişey olacaksa olur kendinizi sıkmayın..
Güzel haber :))))
Gun içinde konuyu takip ettim sonuc bekledim merak ettim.
Çok sukur)
@Kantaro arada takip ediyordum yazdiniz mi? diye. Sukur ki korktugunuz olmamis.
Burdaki arkadaslar wc harici kalkmamanizi soylemis, dusuk tehlikesi gecene kadar kendinizi yorup, yipratacak aktivitelerden ve stresten uzak durun.
Saglik ve mutlulukla bebeginizi kucaginiza alin, sevgiler.
Ağrın yoksa olmaz bişey korkma.Çoğu kadın kanama yaşıyo hamileliğinde.Sen genede tedbirli ol.Allah sana bağışlasın evladını canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?