düşük yaptım galiba içim yanıyor acillll

Umarım kötü bir sonuç değildir. Son durumu bildirirsen seviniriz. Allah yardımcın olsun inşallah

ALLAH O TERÖRÜN BELASINI VERSİN (((
İnşallah düşük değildir, rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim dualarımız seninle
lütfen güzel haberlerini yaz tez zamanda

Lütfen bilgilendirin sağlık durumunuz Nasıl
Düşük olmamıştır inşallah

Canım geçmiş olsun düşük genelde baya bi agrili oluyor ben yasadigim icin biliyorum umarim senin düşük degildir bi usg ile anlaşılır

Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim....

Rabbime çok şükür bebeğim benimle
Ama düşük riski hala varmış.
Progestron verdi kullanıp pzt günü tekrar kontrole gideceğim bakalım inş Rabbimin de izniyle bir sıkıntı olmaz..

Çok şükür
Dikkat edin sizde yatın dinlenin geçmiş olsun

İnanın dua ettim size. . Çok sevindim.. bende aynı süreçten geçtim. Şu anda yanımda bebeğim şükür. . Dinlen kendini yorma.. ama Allah korusun bişey olacaksa olur kendinizi sıkmayın..

İnanın dua ettim size. . Çok sevindim.. bende aynı süreçten geçtim. Şu anda yanımda bebeğim şükür. . Dinlen kendini yorma.. ama Allah korusun bişey olacaksa olur kendinizi sıkmayın..

Çok teşekür ederim.
Rabbim herşeyi gönlünüzce versin inş.

Maşşallah Rabbim uzun ömürler versin bebişinize...

Düşük hemen olmaz bu haftalarda benimde kanamam olmuştu hemen telaş yapmayın ve yatın wc harici de kalkmayın sakın progestan yapmış işte başka da yapılabilecek birşey Yok İnan'ın ki Allah size bağışlasın inş bir sorun yoktur..

Güzel haber :))))
Gun içinde konuyu takip ettim sonuc bekledim merak ettim.
Çok sukur )

@Kantaro arada takip ediyordum yazdiniz mi? diye. Sukur ki korktugunuz olmamis.
Burdaki arkadaslar wc harici kalkmamanizi soylemis, dusuk tehlikesi gecene kadar kendinizi yorup, yipratacak aktivitelerden ve stresten uzak durun.

Saglik ve mutlulukla bebeginizi kucaginiza alin, sevgiler.

Çok teşekür ederim dikkat ediyorum bakalım.Rabbimin de izniyle sıkıntı olmaz artık inş.

Herşey gönlünüzce olsun çok çook teşekür ederimmm..

Agrin falan yok canım evet riskin var hiçbirşey yapma ve sabh hemn doktora git korkma canım Allah yardımcın olsun

Ağrın yoksa olmaz bişey korkma.Çoğu kadın kanama yaşıyo hamileliğinde.Sen genede tedbirli ol.Allah sana bağışlasın evladını canım.

Ağrın yoksa olmaz bişey korkma.Çoğu kadın kanama yaşıyo hamileliğinde.Sen genede tedbirli ol.Allah sana bağışlasın evladını canım.

Rahatsız eden kıvrandıran değil ancak tatlı tatlı bel ağrısı var sadece.
Amin canım inş...İnşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…