düşük yaptım galiba içim yanıyor acillll

Cnm dusuk riski bende yasamistim neredeyse 9 ay yattim ignesi var progestanin proluton depot o igneyi mutlaka vuulmani oneririm

Eşin nerde yahu, bunun saati falanı filanı mı var.
Gerekli tedbiri alabileceğiniz bir hastaneye gitmeniz gerek.
Sana dakikalar saat gibi gelir. Psikolojini normal düzeyde tut, güzel şeyler düşün

Eşin nerde yahu, bunun saati falanı filanı mı var.
Gerekli tedbiri alabileceğiniz bir hastaneye gitmeniz gerek.
Sana dakikalar saat gibi gelir. Psikolojini normal düzeyde tut, güzel şeyler düşün

Eşim yanımdaydı da tekin değil buralar heleki gece hicc.

Eşime kalsa gidicektik ben istemedim.

Oturdum sabaha kadar dua ettim .

geçmiş olsun

14 aylık bır kızım var ...hamilelik te her hafta bardak bardak kanamam oldu ..abartmiyorum ..Kaçkar hastaneye gittim kürtaj olucam. Kesin diye ,ama dr her seferinde eve yolladı :)bense hamileligimin şunu öğrendim :)ömrü varsa o bebeğin yaşıyor :)bu arada çift rahim yim ve 37.hafta doğum yaptım :)dr 30 .haftaya gelirsen dua et demişti ..ama şükür hiç bişiy olmadı ..
Dinlen ,progestAn vuruşlar .o çok işe yarıyor
Zaten şimdi hastaneye gitsen de sana hata istrihati verecek :)kendimden biliyorum istisnasız her hafta dr à gittim cunki

Gecmis olsun cnm insallah dusuk yoktur belki bazen rahme tutulirkende kanama yapiyormus stres yapma icini rahat tut Rabbim hayirlisini nasip etsin

O tehlike yi ben de yeni geçirdim. Çok şükür leke bir kere oldu bidaha olmadı. Ama ignenin etkisi hala devam ediyor mudur çok merak ediyorum çünkü arada bel ve kasık sancısı olup geçiyor , dolayısıyla bu iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…