- 1 Mart 2013
- 74
- 15
- 98
- Konu Sahibi cemilesinan
-
Benım adetımın gecıtttıgı 3 günü 97.54 tı 2 gün sonrası da 384.5 oldu normal canım allahım kucağımıza almayı Nasıp Etsın bebeklerımızıKızlar kimyasal gebelik sebebiyle ,21 mayısta kanamam başladı,22 mayısta yoğun bir kanamayla birlikte 2 defa parça geldi 26 mayısta tamamen kanamam bitti.Kürtaj olmadım.Doktorum bir ay korunmamı tavsiye ettı.bir haftadır mide bulantısı,bitkinlik,uyku hali,bel ağrısı gibi belirtiler sebebiyle 20 haziranda test yaptırdım.korunmama ragmen beta hcg 347 çıktı. Yani regl olmadan hamile kaldım.Bunu yaşayan var mı?gebelik haftam hangi tarihe göre hesaplanır.Beta hcg değeri normal midir.Yeniden düşük yapmak istemiyorum
Çok sevindim cnm.Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsinBenım adetımın gecıtttıgı 3 günü 97.54 tı 2 gün sonrası da 384.5 oldu normal canım allahım kucağımıza almayı Nasıp Etsın bebeklerımızı
Amin Canım bugün kesemı gördüm ama kalp atışlarını daha duymadım 10 gün sonra duyarım ınsallahÇok sevindim cnm.Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
İnşallah çok bekletmez daha erken bile duyarsn cnm.güzel haberlerini bekliyorumAmin Canım bugün kesemı gördüm ama kalp atışlarını daha duymadım 10 gün sonra duyarım ınsallah
İnsallah Canımİnşallah çok bekletmez daha erken bile duyarsn cnm.güzel haberlerini bekliyorum
Bildiğin kanama canım malesef lekelenme değilOlmaz insallah sen icini ferah tut cok mu gelio yoksa lekelenme seklinde mi
Chm bnde gecen sene kurtaj oldum ardindan hic adet olmadan hamile kaldm Sat da kurtaj oldgm tarih olarak hesaplandi yani senin de dusuk yaptgn gun son adet tarihinKızlar kimyasal gebelik sebebiyle ,21 mayısta kanamam başladı,22 mayısta yoğun bir kanamayla birlikte 2 defa parça geldi 26 mayısta tamamen kanamam bitti.Kürtaj olmadım.Doktorum bir ay korunmamı tavsiye ettı.bir haftadır mide bulantısı,bitkinlik,uyku hali,bel ağrısı gibi belirtiler sebebiyle 20 haziranda test yaptırdım.korunmama ragmen beta hcg 347 çıktı. Yani regl olmadan hamile kaldım.Bunu yaşayan var mı?gebelik haftam hangi tarihe göre hesaplanır.Beta hcg değeri normal midir.Yeniden düşük yapmak istemiyorum
Kesin canım gittiğimde düşmüştü test yapılıp araştırlmasını istedm ikinci kez neden olduğunun tahliller yapıldı bi hafta sonra öğrencezKesin mi yani
Canm çok üzüldüm.Allah sabır versin inşallah birdaha böyle birşey yaşamasını. Ben de cuma doktora gittim beta hcg4200 e yükselmişti.kese de göründü çok sükür. Herhangi bir sıkıntı yok dedi dokyorKaybettim bebeğimi
Maşallah canım saol rabbim seninkini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn inşallahCanm çok üzüldüm.Allah sabır versin inşallah birdaha böyle birşey yaşamasını. Ben de cuma doktora gittim beta hcg4200 e yükselmişti.kese de göründü çok sükür. Herhangi bir sıkıntı yok dedi dokyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?