Aile Planlaması Düşük yaptım. Moralim çok bozuk.

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bulraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
125
122
53
29
Akşam üstü 3. Defa düşük yaptım. Yine yıkıldım arkadaşlar. Değerim 5.7ydi. Adetten sonra gider bakarım demiştim. Adetim 1 gün gecikti doktora gittim. 93 çıktı beta. Akşamında birden kanama başladı hastaneye gidecektik ki kanamayla beraber attım. Yapacak bişey yoktur diye doktora da gitmedim. Yarın doktora görüneceğim. Ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum. Bir önceki düşüğüm 4 kasımdaydı

Çok geçmis olsun canim ama simdi git hastaneye yarini bekleme

Akşam üstü 3. Defa düşük yaptım. Yine yıkıldım arkadaşlar. Değerim 5.7ydi. Adetten sonra gider bakarım demiştim. Adetim 1 gün gecikti doktora gittim. 93 çıktı beta. Akşamında birden kanama başladı hastaneye gidecektik ki kanamayla beraber attım. Yapacak bişey yoktur diye doktora da gitmedim. Yarın doktora görüneceğim. Ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum. Bir önceki düşüğüm 4 kasımdaydı
Her kanama duşuk degil ki. Benim adrt kanamam oluyordu betam normal artiyordu hatta 2ci ayinda kimildadikda bile sulu kipkirmizi kan geliyordu. Betaya baktir normal artiyorsa proluton diye iğne veriyorlar ya da fitil

Her kanama duşuk degil ki. Benim adrt kanamam oluyordu betam normal artiyordu hatta 2ci ayinda kimildadikda bile sulu kipkirmizi kan geliyordu. Betaya baktir normal artiyorsa proluton diye iğne veriyorlar ya da fitil
Daha önce de düşük yaşadığım için nasıl olduğunu biliyorum. Hatta fotoyu çektim doktora attım. Onayladı. Üstelik ben Türkiye’de değilim. Yurt dışında hastane prosedürü çok farklı.

Foto atacaktım da ilerde görüp üzülmeyim diye vazgeçtim.

Daha önce de düşük yaşadığım için nasıl olduğunu biliyorum. Hatta fotoyu çektim doktora attım. Onayladı. Üstelik ben Türkiye’de değilim. Yurt dışında hastane prosedürü çok farklı.
Bilemiyorum. Benim de pihtilarim oluyordu. Bende ikizdi. 8ci haftada oyle bir pihti çikti ki resmen zorladi beni. Ağlayarak çiktim tualetden. Biri duştu eminim diye. Ama ikisi de iyiydi. Yine de umudunu kaybetme ama herşeye de hazir ol derim

Çok umutlu oldum Şuan. Sence doktora gitmelimiyim

Öncelikle klişe olcak ama bende anne olmak istiyen bir kadin olarak senin adina üzüldüm, bende hic gebelik olusmadi 3 yilik evliyim ve polikistik over hastasiyim gebe kalmam zor

Ama bu düsük olaylarini cok duyuyorum ve bununla ilgili arastirma yaptigimda kan pihtilasmasi olan her defasinda düsük yaptigini duydum hatta okudum biliyorum her yazilana kulak asmamak gerek cokda asilsiz veya kulakdan dolma seyler var ama kan degerlerinize baktirmakda fayda var belkide baktirmissinizdir direk kadin dogum uzmanina degilde aile hekimine vs gidip bi kaniniza baktirsaniz ? En azindan bir kere daha hamile kalirsaniz gerekli ilaclarla tutunmasini sagliyabilirsiniz insallah en kisa zamanda rabbim yine size nasip eder kafaniza takmayin.. ❤🙏

Yurt disinda nerdesiniz? bende yurt disindayim.. burdaki kadin doktorlari bisey anlamiyor gercekten

Canım kanaman nasıldı tarif eder misin

Allah neyi bilirse o olucak.Kismet.Duşuk oldu uzuldum.Yine hamile kalirsin.Vitamin icmelisin ki guclu olasin.Inşallah yakin zamada hamile kalirsin.INŞALLAH

Back
X