Her kanama duşuk degil ki. Benim adrt kanamam oluyordu betam normal artiyordu hatta 2ci ayinda kimildadikda bile sulu kipkirmizi kan geliyordu. Betaya baktir normal artiyorsa proluton diye iğne veriyorlar ya da fitilAkşam üstü 3. Defa düşük yaptım. Yine yıkıldım arkadaşlar. Değerim 5.7ydi. Adetten sonra gider bakarım demiştim. Adetim 1 gün gecikti doktora gittim. 93 çıktı beta. Akşamında birden kanama başladı hastaneye gidecektik ki kanamayla beraber attım. Yapacak bişey yoktur diye doktora da gitmedim. Yarın doktora görüneceğim. Ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum. Bir önceki düşüğüm 4 kasımdaydı
Daha önce de düşük yaşadığım için nasıl olduğunu biliyorum. Hatta fotoyu çektim doktora attım. Onayladı. Üstelik ben Türkiye’de değilim. Yurt dışında hastane prosedürü çok farklı.Her kanama duşuk degil ki. Benim adrt kanamam oluyordu betam normal artiyordu hatta 2ci ayinda kimildadikda bile sulu kipkirmizi kan geliyordu. Betaya baktir normal artiyorsa proluton diye iğne veriyorlar ya da fitil
Teşekkür ederim canım ama yapacak bişey yok diyecekler biliyorum.Çok geçmis olsun canim ama simdi git hastaneye yarini bekleme
Bilemiyorum. Benim de pihtilarim oluyordu. Bende ikizdi. 8ci haftada oyle bir pihti çikti ki resmen zorladi beni. Ağlayarak çiktim tualetden. Biri duştu eminim diye. Ama ikisi de iyiydi. Yine de umudunu kaybetme ama herşeye de hazir ol derimDaha önce de düşük yaşadığım için nasıl olduğunu biliyorum. Hatta fotoyu çektim doktora attım. Onayladı. Üstelik ben Türkiye’de değilim. Yurt dışında hastane prosedürü çok farklı.
Isvec kuzum senYurt disinda nerdesiniz? bende yurt disindayim.. burdaki kadin doktorlari bisey anlamiyor gercekten
Ne yaptin? Kan verdin mi?Isvec kuzum sen
Almanya canimIsvec kuzum sen
Canım kanaman nasıldı tarif eder misinAkşam üstü 3. Defa düşük yaptım. Yine yıkıldım arkadaşlar. Değerim 5.7ydi. Adetten sonra gider bakarım demiştim. Adetim 1 gün gecikti doktora gittim. 93 çıktı beta. Akşamında birden kanama başladı hastaneye gidecektik ki kanamayla beraber attım. Yapacak bişey yoktur diye doktora da gitmedim. Yarın doktora görüneceğim. Ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum. Bir önceki düşüğüm 4 kasımdaydı
Allah neyi bilirse o olucak.Kismet.Duşuk oldu uzuldum.Yine hamile kalirsin.Vitamin icmelisin ki guclu olasin.Inşallah yakin zamada hamile kalirsin.INŞALLAHAkşam üstü 3. Defa düşük yaptım. Yine yıkıldım arkadaşlar. Değerim 5.7ydi. Adetten sonra gider bakarım demiştim. Adetim 1 gün gecikti doktora gittim. 93 çıktı beta. Akşamında birden kanama başladı hastaneye gidecektik ki kanamayla beraber attım. Yapacak bişey yoktur diye doktora da gitmedim. Yarın doktora görüneceğim. Ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum. Bir önceki düşüğüm 4 kasımdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?