Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

D

Daha once hamile kalmadiginiz belli çok farklı birsey başka karaktere burunuyorsunuz hele o ilaçlar ağrılar kanamalar kramplar sinir yapıyor bir yandan duygusal dengenin bozuluyor

3 kere hamile kalmış 2 kere düşük yapmış biri olarak yazıyorum 1.si hiç böyle delirmedim ve başlarda bu kadar etkili hormon salgılandığı sanmıyorum
2.si 2 düşüğümde de ne ilaç verdi doktorum ne de kürtaj yaptı çok şükür kanamayla gayette temizleniyor rahim
durumunuza üzüldüm yani evlenmeden düşük yapmanıza ama bence siz birazda bu durumun ve ilaçların arkasına sığınıp Allah ne verdiyse diyip dalmışsınız mevzuya
eminim yaşın benden ufak sana bir tavsiye şu hayatta öğrendiğim birşey varsa o da seni takmayanı sende takmıcaksın kimse yeri doldurulmaz bulunmaz değil bu yaşadıkların da hayatında büyük bir ders olur ve aynı hataları yapmazsın inşallah

5sene ilişkim devam ediyor. Nisanliyiz askerde şuan düşük yaptim.haberim olmadan bu beni yeterince yıktı. izin aldi doktora gittik ve hormonlar devam ediyor. üstünden 8 gün geçti kanamam olduğunu biliyordu agrilarim kramplarim bitmiyor. Doktor parca kan pihtiisi kaldi diyip dusuk ilaci verdi .Hormonlar duruyormus ben değilim gibi sinirki kıskanç yataktan kalkamiyorum doktorun verdiği ilaçlar çok ağır zaten ilaçlar. Ve o bunları biliyor. biz onceden 2 ay ayriyken kafama takılan bi kız vardı .ben msj attım nisanlimin sosyal medya hesabindan kıza birlikte olduklarından şüphelenip bu tabi hormonlarda tetikledi beni ve yazdım. Kiza " birlikte olduğumuzu herkese anlatmissin diye '' kızda" saçmalama öyle birşey olmadı asla" diye yazmış sonra hakaret edince bende bu psikolojiyle( asla bunu yapmamistim) bende yazdım kiskirtti ve birden bunu yazdı sinirden"" sen nisanlinla birlikte olduğunu milette anlattin asil sen igrencsin" yazmış küfürler yazmış 2 msj sonra sen o kizsin nisanlisi o çocuk değilsin yazmış. Ama ben bu sinirle nisanlima küfürler yazdım bitti dedim arama daha ne küfürler yazdım hatırlamıyorum bile ben değilim gibi. Doktor demişti psikolojik olarak değişik davranabilirmisim o da duydu biliyor geçici olarak buna rağmen kizdi 2 mesaj atti sonra telefonunu kapattı 4 . Gün aramiyor hasta olduğumu biliyor bu halde bile kin ve küsluk yapıyor kızın yalan söylediğini anladım çünkü benim olduğumu 5. Msjda anladığını söyledi ama ben o msjları nisanlima atmistim çünkü daha önce güvenim kırılmıştı aylar önce çok kötü durumdayım bunları anlatacak kimse yok eleştirmeden kırmadan çünkü Hassas donemdeyim herseye üzülüyorum hem Bebeğimi kaybettim hemde bu hata halimden kimsenin haberi yok yalnız bıraktı beni kanamalarim devam edecek doktor dedi çok üzülüyorum :KK43: ne yapmalıyım sizce nisanlima karsi yardım edin

Düşük yapan değişik davranmaz cnm ve her düşük yapanda küfür etmez,senin psikolojin bozuk bence.bende bir düşük,bir boş gebelikten kürtaj oldum ama değişik davranmadım ve küfür etmedim

Back
X