Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

benim yengemin 5 günlük bebeği öldü o bile böyle şeylere sığınmadı..E hormonlar da gitcek o zaman ne yapacaksın?

Nişanlı olduğunuzdan ailenin haberi var mı bi kere, bu gayet sevgili konusu
Hay aklınla bi yaşa bi gariplik var diyorum bu durumda, bayram öncesi yoğunluğu kafam da çalışmadı bi türlü :KK45:
hakikaten nasıl bir nişanlılık, zorla nişanlanmış gibisiniz
ne sevgi ne bişe hiç hissettirmediniz
bu arada ailen nerede @gunesli1

nişanlı, asker, düşük, hormon, başka kız, hap, aldatma , tel kapalı.

Anladığım bu benim de. Daha iyi anlayan varsa anlatabilir mi?
aaaa hap ne ki?
gözümden mi kaçmış?
valla ben de bişe anlamadım sadece yapılan yorumlardan bişeler kapabildim
konu sahibi kızı niye aradı kızla ne konuştular hiçbişe anlamadım

Bence bu adamdan hemen ayrilmalisin. Hayatinda yeni bir sayfa acmalisin. Yasadiklarin kolay seyler degil mutlu olmaniz zor bence.

Kafam karman corman oldu .
Bebek, dusuk, nisanli, hormon, aldattigi kiz.
Asil merak ettigim dusuk olmasa gayrimesru cocugu doguracak miydiniz?
Hayir ben evlilik oncesi cinsel yasama karsi biri degilim ama bunun bu kadar ulu orta anlatilmasina karsiyim

Canım bir düşük yaptım 40gün kanamam oldu , dış gebelik ameliyatı oldum tüpüm alındı senin gibi olanı görmedim valla :) sen bence başka şeylere takılmışsın önce onları hallet sora çoluk çocuk olayına gir.

Bence sahte profil yada ruh hastası konu sahibi. Gerçekse yazdıklarınız bir psikolojik destek alın hamilelik düşük yada benzeri ile açıklanmayacak kadar zıvanadan çıkmışsınız. Bir de allah aşkına doğum kontrolü bilinci edinin bu psikoloji ile o çocuk doğsa elinizde sefil olurdu.

D

Daha once hamile kalmadiginiz belli çok farklı birsey başka karaktere burunuyorsunuz hele o ilaçlar ağrılar kanamalar kramplar sinir yapıyor bir yandan duygusal dengenin bozuluyor
Daha once de hamile kaldim simdi de hamileyim. Ikisi de kanamali, sorunlu hamilelik
Ama su bahsettigin hormonlar hangisi onu anlamadim.
Hassaslik, sinir , stres tamam da, saga sola saldirip kufur yagdirmanin hormon degil huyla alakasi var bence

Güvenmiyor diyebilin ya hemen de hormonların arkasına sığınmıssınız.Bu hormonlar bir tek sizde yok değil mi? :oha:

kız en son 5. mesajdan sonra anladım diye kıvırmış . anlasa belli ederdi . yem atmışsınız olay ortaya çıkmış. geri adım atacaksanız eğer deşmemeliydiniz.

Çok afedersiniz de, 5yıllık iliskinizde ayrilmissiniz nisanlanmissiniz aldatilmissiniz birde üstüne hamile kalip düşük yapmissiniz. Kadin size nisanlinizin sizle birlikte oldugunu herkese anlattığını soylemis. O kadin bile biliyor yani. Sizde gurursuz gurursuz o acinizin içinde nişanlım benle küstü yazmiyor dermişsiniz. Bence bu heriftan kurtulun biran önce herseyi gectim o halinizle sizinle konusmamasi ilgilenmemesi nasil bi tip oldugunu gosteriyor. 5yillik iliskiniz olabilir fakat kötü gününüzde insanin ne oldugu anlasiliyor

Konu sahibi hesabi pasif ama eger okuyorsaniz bir sekilde mutlaka bir destek alin zira soyledikleriniz pek normal degil

Back
X