- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi siesta1234
benim yengemin 5 günlük bebeği öldü o bile böyle şeylere sığınmadı..E hormonlar da gitcek o zaman ne yapacaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlı, asker, düşük, hormon, başka kız, hap, aldatma , tel kapalı.Ben anlamadım hormonlar mı arattırmış o kızı??
Kıza ne demiş?
Kız ona ne demiş?
Hay aklınla bi yaşa bi gariplik var diyorum bu durumda, bayram öncesi yoğunluğu kafam da çalışmadı bi türlüNişanlı olduğunuzdan ailenin haberi var mı bi kere, bu gayet sevgili konusu
aaaa hap ne ki?nişanlı, asker, düşük, hormon, başka kız, hap, aldatma , tel kapalı.
Anladığım bu benim de. Daha iyi anlayan varsa anlatabilir mi?
Daha once de hamile kaldim simdi de hamileyim. Ikisi de kanamali, sorunlu hamilelikD
Daha once hamile kalmadiginiz belli çok farklı birsey başka karaktere burunuyorsunuz hele o ilaçlar ağrılar kanamalar kramplar sinir yapıyor bir yandan duygusal dengenin bozuluyor
Bence sen ilaçların arkasına siginip bunları bilinçli yapmissinİleri seviyede olduğu için düşük ilaçları verdi doktor parça kalmasın diye bunlar yapabiliyormus böyle şeyler elimde olmadan hakaret eden biri değilim normalde