Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

Ne biçim devrik cümleler, ne biçim anlatım bozuklukları bunlar ya hiç bir şey anlaşılmıyor.

Millette de ne hormon var arkadaş. Karnım burnumda daha göremedim o hormonların çarpıcı etkisini. Darısı lohusalığa artık..
Dengesizlikleri hormonlara bağlamak da büyük kolaylık artık.
:)

nişan tanşma dönemi o bebek doğdktan snra bitse ne olacaktı??
5 yıl diyorsun hç msj atma arama .. o kadar çabuk bitmez .. bi iki hafta sabret msj atcaktır mutlaka...

Benimde bir dusugum var ama o surecte esimin face girip kimseye abuk sabuk msjlar atmadim belliki durumunuzun arkasina saklaniyorsunuz bas bayagi dogum yapan kadin bu kadar sendrom yasamiyor

Konu sahibi yasaklanmış mı.. İçini bilemeyiz ki. Belki o kızı öğrendi ve hamile hamile aldatıldığını öğrenmek hoş olmasa gerek bu sebeptende kaybetmiş olabilir bebeğini ve bir anda kendini kaybetmişte olabilir evladını o ikisi yüzünden kaybettiği için.. Kimse bence bu bayanın yerinde olmak istemez..
Kimi bayan arkadaşlarımız düşük yapınca eşimi daha çok yanımda istedim demiş.. Bende 1 dış gebelik 3 düşük yaşamış biri olarak eşimi istedim elbette yanımda...nişanlısına ve kıza kızması belkide nişanlısına en çok ihtiyaç duyduğu anda yanında bulamayışından belkide başka kadının yanında oluşundan bilemeyiz ki hangi psikolojiyle yaptı bunları ama bildiğimiz birşey var evladını kaybetmiş kırgın bir kadın var hem psikolojik hem manevi olarak desteğe ihtiyacı olan bir kadın.. Allah hiç bir kadını evlatsız hiç bir evladı anasız bırakmasın

Yazmamali zaten. Bu cumle bir kadini intihara kadar sürükleyebilir. Bende sert yorumlar yapiyorum ama bu fazla ağır
Haklısınız yazmamalı ki o üçüncü şahısa ne ki.. Bana yazacak olsa biri bende benim nişanlımdı yaptım pişman değilim sen ne diye nişanlı adamla fingirdiyosun derdim..

Sakın huzurlu yaşamak varken kendinizi Basil bu kadar karmaşık ilişkiler içine sokuyorsunuz anlamıyorum
Bir de dört basi mamur bir ilişki gibi çocuk yapmışsınız
belki acımasız gelecek ama iyi ki de doğmamış cunku ne annede ne babada is var
böyle bir ilişki yerine huzurlu yalnızlığı tercih ederim
siz de öyle yapın bence

Konu sahibi cok iyi anlatamamissin ama dis gebelik mi acaba yasadigin. Cunku dusukten sonra icerde parca kalmasin diye operasyon yapmiyorlar mi bildigim kadariyla. Aldatildiginizdan supheniz oldugu halde ve de evlenmeden bebek yapmaniz pek dogru degil. Ustelik ucuncu kisiyi aramaniz da dogru degil. Boyle bir supheniz varsa bitirip gitmek en dogrusu idi. Kimse boyle bir durumda dogruyu soylemez. Kafanizda aldatilma sorulari varsa da devam etmemeniz gerekirdi. Olan olmus artik. Bu saatten sonra aramasin zaten nisanliniz. Hatta ortada hala nisan varsa ben ilerde evlilik olsa da bu evliligin devam edebilecegini pek dusunmuyorum.

5sene ilişkim devam ediyor. Nisanliyiz askerde şuan düşük yaptim.haberim olmadan bu beni yeterince yıktı. izin aldi doktora gittik ve hormonlar devam ediyor. üstünden 8 gün geçti kanamam olduğunu biliyordu agrilarim kramplarim bitmiyor. Doktor parca kan pihtiisi kaldi diyip dusuk ilaci verdi .Hormonlar duruyormus ben değilim gibi sinirki kıskanç yataktan kalkamiyorum doktorun verdiği ilaçlar çok ağır zaten ilaçlar. Ve o bunları biliyor. biz onceden 2 ay ayriyken kafama takılan bi kız vardı .ben msj attım nisanlimin sosyal medya hesabindan kıza birlikte olduklarından şüphelenip bu tabi hormonlarda tetikledi beni ve yazdım. Kiza " birlikte olduğumuzu herkese anlatmissin diye '' kızda" saçmalama öyle birşey olmadı asla" diye yazmış sonra hakaret edince bende bu psikolojiyle( asla bunu yapmamistim) bende yazdım kiskirtti ve birden bunu yazdı sinirden"" sen nisanlinla birlikte olduğunu milette anlattin asil sen igrencsin" yazmış küfürler yazmış 2 msj sonra sen o kizsin nisanlisi o çocuk değilsin yazmış. Ama ben bu sinirle nisanlima küfürler yazdım bitti dedim arama daha ne küfürler yazdım hatırlamıyorum bile ben değilim gibi. Doktor demişti psikolojik olarak değişik davranabilirmisim o da duydu biliyor geçici olarak buna rağmen kizdi 2 mesaj atti sonra telefonunu kapattı 4 . Gün aramiyor hasta olduğumu biliyor bu halde bile kin ve küsluk yapıyor kızın yalan söylediğini anladım çünkü benim olduğumu 5. Msjda anladığını söyledi ama ben o msjları nisanlima atmistim çünkü daha önce güvenim kırılmıştı aylar önce çok kötü durumdayım bunları anlatacak kimse yok eleştirmeden kırmadan çünkü Hassas donemdeyim herseye üzülüyorum hem Bebeğimi kaybettim hemde bu hata halimden kimsenin haberi yok yalnız bıraktı beni kanamalarim devam edecek doktor dedi çok üzülüyorum :KK43: ne yapmalıyım sizce nisanlima karsi yardım edin
Doktor çıldırabilirsin dedi diye çııldırmışsın sen resmen bu ne yapmacıklık ya

Allah yardimcin olsun ne diyeyim. Ama doktorun syledigine takilip kendini biraz fazla kaptirmissin gibi geldi bana. hamile kadinlar byle ouyo hormonlari degisince. tamam cok manyaklasani grdum ama seninki bildigin ruhsal hastalik boyutunda. ya siz nisanlisiniz ama cocuk dusurdugune gore evliymissinz canim .. evlilikte asiri gurur olmaz... grur yapacaksan adamdan cocuk yaparken gurur yapsaydin . cocugu yapmasydin evlenmeden olmaz desydin . amannn benimde psikolojimi bozdun ya o knudan o konuya atliyrm .d

ben 3 dusuk yaptim hic hormonlara siginmadim, simdi dogurmak uzereyim hala hormonlari kullanmiyorum. Bence siz yanlis kisinin cocugunu dusurdugunuz icin boylesiniz

Valla ben hiçbirsey anlamadim :110:
Nişanlindan düsük yaptin , ve sirf hormonlarin duşmemiş diye hormonlari suçlayip nisanlinin eski kiz arkisine mesajmi attin?
Şasirdim kimin aklina cocuk dusururken eski kiz arkadaşa mesaj atmak gelirki ilahi sen :KK12:

Hem aldatildin hem de nisanlinla beraber oldun hem de hamile kaldın hem de kötüsün ve nişanlın aramiyor geçmiş olsun madem kötü yorum istemiyorsun

İleri seviyede olduğu için düşük ilaçları verdi doktor parça kalmasın diye bunlar yapabiliyormus böyle şeyler elimde olmadan hakaret eden biri değilim normalde
Konuyla biraz alakasız ama neden öyle ağır ilaçlar verdi acaba. Benim haftası küçük olduğundan cook minicik bir parça kalmış minik bir operasyon geçirdim kürtaj gibi. .geçmiş olsun

Back
X