Kayiplariniz için geçmiş olsun , bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah,dusuklerinizden sonra 3. Gebeliginizde herhangi bir ilaç kullandirdi mi doktor, düşüklere test yaptırmısmiydiniz.?Hayırlısı neyse o olsun canım.. Ben ikinci kaybım da normal doğumla kaybetmiştim bebeğimi yani nornal doğum yapmıştım aradan 40 gün geçmişti adet olmadığım için doktorumu aradım
. Adet söktürücü kullanırım diye çünkü planlı bir hamilelik değildidoktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi
Hiçbir ilaç kullanmadım canım.. İlk düşüğümün sebebini bilmiyorum ikinci bebeğimde hastaydı fakat benimle alakalı bir hastalık olmadığı için bana ilaç vermemişti.. Testler de kan pıhtılaşması testi yapılmıştı kan pıhtılaşması çıkmamıştı...Kayiplariniz için geçmiş olsun , bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah,dusuklerinizden sonra 3. Gebeliginizde herhangi bir ilaç kullandirdi mi doktor, düşüklere test yaptırmısmiydiniz.?
Teşekkür ederim,demek ki bazen sebepsizde olabiliyor . ilk gebeliğim kalp durması sebebiyle sonlandi 10. Haftada , tedirginlik yaşıyorum ister istemez, herhangi bir test yapılmadı o sebeple sormak istemiştim.Hiçbir ilaç kullanmadım canım.. İlk düşüğümün sebebini bilmiyorum ikinci bebeğimde hastaydı fakat benimle alakalı bir hastalık olmadığı için bana ilaç vermemişti.. Testler de kan pıhtılaşması testi yapılmıştı kan pıhtılaşması çıkmamıştı...
Canım bence kan pıhtılaşması testi mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum.. Bende öyle olmadı ama genelde sebebi belli düşükler kan pıhtılaşması sebebiyle oluyor.. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah size de..Teşekkür ederim,demek ki bazen sebepsizde olabiliyor . ilk gebeliğim kalp durması sebebiyle sonlandi 10. Haftada , tedirginlik yaşıyorum ister istemez, herhangi bir test yapılmadı o sebeple sormak istemiştim.
Düşük yapalı 1 ay 5gün geçti adet olmadım sizce hamilemiyim yoksa normal mı?Olur canım.. Burada bir arkadaşımla konuşuyordum yine böyle benim yazımı okuyup bana özelden yazmıştı.. O da düşüğünden hemen sonra adet olmadan hamile kaldıinşallah şimdi de sen kalırsın.. Ama hemen olmazsa da üzülmeye gerek yok biliyorsun hemen olcak diye bir şart yok çünkü.. Çok şükür bebeğiniz oluyor sonuçta
Canım ben düşüğümden 38 gün sonra ilk adetimi olmuştum.. Hamilelikle alakalı olmayabilir.. 2 ay sonra adet olan bile var.. Ama bu demek değil ki kesin hamile değilsin.. Herşey olabilir ama çok da umutlanmamak gerek diye düşünüyorum..Düşük yapalı 1 ay 5gün geçti adet olmadım sizce hamilemiyim yoksa normal mı?
Anladım teşkkürler hayırlısı inşllahCanım ben düşüğümden 38 gün sonra ilk adetimi olmuştum.. Hamilelikle alakalı olmayabilir.. 2 ay sonra adet olan bile var.. Ama bu demek değil ki kesin hamile değilsin.. Herşey olabilir ama çok da umutlanmamak gerek diye düşünüyorum..
Canım ben düşüğümden 38 gün sonra ilk adetimi olmuştum.. Hamilelikle alakalı olmayabilir.. 2 ay sonra adet olan bile var.. Ama bu demek değil ki kesin hamile değilsin.. Herşey olabilir ama çok da umutlanmamak gerek diye düşünüyorum..
Ay inşlllaahCanım bu baya baya pozitif..
İnşallah canım bana da haber ver.. Güzel haberlerini bekliyorumAy inşlllaah
Teşkkür ederim doktora gidcem bu iki gün içinde habber veririimİnşallah canım bana da haber ver.. Güzel haberlerini bekliyorum
Ben düşükten iki ay sonra tekrar kalmistim3 yaşında bir oğlum var çok şükür. 2 nci bebeği istiyorduk hemen tuttu ama 6 haftalık düşük yaptım. Anlamadığım genelde ilk hamileliklerde düşük oluyor bu benim ikinci gebeliğim olcaktı. Doktora gittim doktor ultrasonda bebeği görüyordu ama bişi demedi taa ki düşük yaptım bebeğin bana zaten zayıf olduğunu söledi. Ben tekrar hamile kalmak istiyorum ne zaman olabilirim beklemem lazım mı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşkkürler
Merhaba bugun gidebildim doktora 2 aylık 4 günlük hamileyim çok şükür sağlıklıİnşallah canım bana da haber ver.. Güzel haberlerini bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba bugun gidebildim doktora 2 aylık 4 günlük hamileyim çok şükür sağlıklışimdi tek korkum 2 haziran uçağa bincem sıkıntı olmaz inşlllah doktor sıkıntı olmaz dedi ama içimde gene bi korku
Ayyy gözün aydın canım.. Yok canım rahat ol bir sıkıntı olmaz.. Uçak sağlam bir ulaşım aracı zaten.. Maksimum 1 saat 1.5 saat duruyorsun zaten sorun olmaz içini ferah tutMerhaba bugun gidebildim doktora 2 aylık 4 günlük hamileyim çok şükür sağlıklışimdi tek korkum 2 haziran uçağa bincem sıkıntı olmaz inşlllah doktor sıkıntı olmaz dedi ama içimde gene bi korku
Merhaba canim. 18 haftalik dusuk sonrasi hemen hamile kalmişsin. Neydi dusuk sebebi yaranizi desmek gibi olmasin. Ben de 17 haftalik dusuk yaptim. Rahim agzi yetmezliyinden. Bebeklerim iyiydi ama ikizdi. Ultrasonda rahmim temiz. Doktor 2 ay bekle dedi ama rahmim de temizse ben de istemiyorum beklemeyi. Sadece bir korunmasiz iliskimiz oldu. Somrasinda korunmayla. Ama içimden keske o tek ilişki tutsa da kalsam diyorum. Tabi iliski oldugu gun hamile kalmam için ihtimali az bir gun. Çok gec hamile kalmisdim arayi açarsam tekrar zor olur diye korkuyorum. Ben de normal dogumla dogurdum. Acaba sonraki hamileliyinizde dusuk tehdidiniz oldu mu?Bu konuyu doktora sorsaydınız onun fikrini almış olurdunuz ama her doktor farklı birşey söylüyor. Bazısı 3 ay bazısı 6 ay bekle diyor bazıları da hemen yapabilirsin diyor. Tabi fiziksel bir problem yoksa.. Mesela bende düşük yapmıştım bir tane doktor 3 ay bekle dedi diğeri senin bir sorununun yok ne zaman istersen o zaman yapabilirsin dedi..
Ben 2 bebek kaybettim maalesef.. İlki 9 haftalıktı düşüğümün 4. Ayında tekrar hamile kalmıştım.. İkincisi 18 haftalıktı normal doğum yaptım kaybımın ardından hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım şimdi çok şükür bebeğim doğdu..
Benim doktorum bana rahimin bu bebeğe hazır olmasaydı zaten kabul etmeyecekti demişti.. Yani benim fikrim hemen istiyorsanız deneyin.. Zaten vücudunuz istediği zaman yeni bir gebeliği kabul edecek.. Doktorlar da bu konuda bir noktada buluşmuyor zaten..
Teşekkür ederiim amşn inşllahHayırlı uğurlu olsunAllak sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?