Düşük yaptım tekrar ne zaman hamile kalabilirim?

Kayiplariniz için geçmiş olsun , bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah,dusuklerinizden sonra 3. Gebeliginizde herhangi bir ilaç kullandirdi mi doktor, düşüklere test yaptırmısmiydiniz.?

Kayiplariniz için geçmiş olsun , bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah,dusuklerinizden sonra 3. Gebeliginizde herhangi bir ilaç kullandirdi mi doktor, düşüklere test yaptırmısmiydiniz.?
Hiçbir ilaç kullanmadım canım.. İlk düşüğümün sebebini bilmiyorum ikinci bebeğimde hastaydı fakat benimle alakalı bir hastalık olmadığı için bana ilaç vermemişti.. Testler de kan pıhtılaşması testi yapılmıştı kan pıhtılaşması çıkmamıştı...

Teşekkür ederim,demek ki bazen sebepsizde olabiliyor . ilk gebeliğim kalp durması sebebiyle sonlandi 10. Haftada , tedirginlik yaşıyorum ister istemez, herhangi bir test yapılmadı o sebeple sormak istemiştim.

Teşekkür ederim,demek ki bazen sebepsizde olabiliyor . ilk gebeliğim kalp durması sebebiyle sonlandi 10. Haftada , tedirginlik yaşıyorum ister istemez, herhangi bir test yapılmadı o sebeple sormak istemiştim.
Canım bence kan pıhtılaşması testi mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum.. Bende öyle olmadı ama genelde sebebi belli düşükler kan pıhtılaşması sebebiyle oluyor.. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah size de..

Düşük yapalı 1 ay 5gün geçti adet olmadım sizce hamilemiyim yoksa normal mı?

Düşük yapalı 1 ay 5gün geçti adet olmadım sizce hamilemiyim yoksa normal mı?
Canım ben düşüğümden 38 gün sonra ilk adetimi olmuştum.. Hamilelikle alakalı olmayabilir.. 2 ay sonra adet olan bile var.. Ama bu demek değil ki kesin hamile değilsin.. Herşey olabilir ama çok da umutlanmamak gerek diye düşünüyorum..

Anladım teşkkürler hayırlısı inşllah

Eklentiler

• IMG_20210507_171957.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 14
1 saat önce test yaptım 41 gün geçti adet olmadım yarın tekrar denicem testi direk doktora mı gitmem lazım?

Ben düşükten iki ay sonra tekrar kalmistim

İnşallah canım bana da haber ver.. Güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba bugun gidebildim doktora 2 aylık 4 günlük hamileyim çok şükür sağlıklı şimdi tek korkum 2 haziran uçağa bincem sıkıntı olmaz inşlllah doktor sıkıntı olmaz dedi ama içimde gene bi korku

Hayırlı uğurlu olsun Allak sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ayyy gözün aydın canım.. Yok canım rahat ol bir sıkıntı olmaz.. Uçak sağlam bir ulaşım aracı zaten.. Maksimum 1 saat 1.5 saat duruyorsun zaten sorun olmaz içini ferah tut sağlıkla al kucağına inşallah

Merhaba canim. 18 haftalik dusuk sonrasi hemen hamile kalmişsin. Neydi dusuk sebebi yaranizi desmek gibi olmasin. Ben de 17 haftalik dusuk yaptim. Rahim agzi yetmezliyinden. Bebeklerim iyiydi ama ikizdi. Ultrasonda rahmim temiz. Doktor 2 ay bekle dedi ama rahmim de temizse ben de istemiyorum beklemeyi. Sadece bir korunmasiz iliskimiz oldu. Somrasinda korunmayla. Ama içimden keske o tek ilişki tutsa da kalsam diyorum. Tabi iliski oldugu gun hamile kalmam için ihtimali az bir gun. Çok gec hamile kalmisdim arayi açarsam tekrar zor olur diye korkuyorum. Ben de normal dogumla dogurdum. Acaba sonraki hamileliyinizde dusuk tehdidiniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…