• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptım ve eşimi suçluyorum :(

arkadaş size celallenerek cevap vermiş üstte alıntı yapıp kırmızıyla işaretlemiştim yazıyı.O kısmı okursanız daha açıklayıcı olur.

Aslınde celallenmeden yazdım ama öyle anlaşıldı.Sizi ilgilendirmez demedim ki...O ilgili konu sahibi arkadaşın bir söylemi üzerineydi.Allah Allah şaşırdım :110:

Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim.. Hak verenlere vermeyenlere.. Ki vermeyenler de bi bakıma çakralarımı açtılar çünkü aynı evde kaldığım adamı suçlayarak hayat bana zindan olur karşıt yorumlar yumuşamama sebep olur diye düşünüyorum. Şu ara en çok kafama taktığım nasip olursa ilerde ki gebeliğim de eşimin bana karşı tutumunun nasıl olacağı.. Çünkü gözüm korkmadı değil.. Eşime de bu dayatmayı o yüzden yapıyorum sanırım yanlış yaptığının farkına varsın evet ilk gebelik nasip olmadı ki çok dua etmiştim Allahtan hayırlısını dilemiştim ve olmadı demek ki hayırlı değilmiş dedim.. beraberinde yaşadığım olaylar üzdü beni ve bir daha olsun istemiyorum eşimde bende daha fazla bilinçlenir ve hayırlı evlat sahibi oluruz inşallah.. Tüm isteyenlerede..

Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim.. Hak verenlere vermeyenlere.. Ki vermeyenler de bi bakıma çakralarımı açtılar çünkü aynı evde kaldığım adamı suçlayarak hayat bana zindan olur karşıt yorumlar yumuşamama sebep olur diye düşünüyorum. Şu ara en çok kafama taktığım nasip olursa ilerde ki gebeliğim de eşimin bana karşı tutumunun nasıl olacağı.. Çünkü gözüm korkmadı değil.. Eşime de bu dayatmayı o yüzden yapıyorum sanırım yanlış yaptığının farkına varsın evet ilk gebelik nasip olmadı ki çok dua etmiştim Allahtan hayırlısını dilemiştim ve olmadı demek ki hayırlı değilmiş dedim.. beraberinde yaşadığım olaylar üzdü beni ve bir daha olsun istemiyorum eşimde bende daha fazla bilinçlenir ve hayırlı evlat sahibi oluruz inşallah.. Tüm isteyenlerede..

İnşallah herşey en güzeli ve hayırlısınında hayırlısı ile gönlünüzce olur

Ayy cnm...ne oldu sen uzuldunde dahami iyi oldu.yine sen mutsuz oldun.kendine gel,seni uzenler icin uzulme...mutlu ol ki.catlasinlar.

İkiniz de hatalısınız bence canım.
Evet eşin öyle davranmamalıydı ama sen de sabaha kadar oturup ağlamamalıydın.
Bence temizlikten sonraki kanama düşüğün nedeni eşin değil diye düşünüyorum.

Okudum eşiniz yukarı çıkmış sonra k.valideniz gelmiş siz yukarı çıkmadığınız için size kızmış. Sonra bu konu yüzünden eşinizle mi tartıştınız o kısmı anlamadım.
Eşim yukarı çıkıyor kv eşime benim neden yukarı çıkmadığımı söylüyor ve şikayet ediyor.Eşim eve geldiğinde bana kızıp söylenmeye başlıyor

bebeğin yaşayacak ömrü olsaydı yaşardı demek ki tutunamamış daha önce de kanama başlamış zaten. Öyle ağlama ile ilk haftalarda bebek düşmez. İlerleyen haftalarda olmuş olsaydı bebeğin olumsuz psikolojinden etkilenirdi ama ilk haftalardaki düşüğü ağlamaya yormayın.

İkiniz de hatalısınız bence canım.
Evet eşin öyle davranmamalıydı ama sen de sabaha kadar oturup ağlamamalıydın.
Bence temizlikten sonraki kanama düşüğün nedeni eşin değil diye düşünüyorum.
Fazla üstüme geldi durumdan dolayı zaten duygusaldım hamile olduğumu daha yeni öğrenmiştim elimde olmadan çok ağladım.

Daha 4 haftalik hamileymissiniz, muhtemelen embryo tutunamadi, yada saglikli deyildi. Emin olun sabaha kadar aglamaktan kolay kolay cocuk dusmez. Sadece hamilelikteki stresten cocuk kotu yonde etkilenir, dogdugunda stesli mutsuz bir bebek olabilir, yada icine kapali bir cocuk.

Merak etmeyin, o kucuk canlar tutunduklarinda oyle bir tutunuyolar ki, ister hali yika, ister tepin dusmiyecekse dusmuyorlar. Ancak rahminizde yapisal problem olur, yada cocugun tutundugu yer asagidadir, o zaman ilerki zamanlarda yatak istiraheti verilir, erken dogum tehlikesine karsi.

Baska bir problemde eyer progestron seviyeniz dusukse erken dusuk olur, ama emin olun esinizin sucu yok dusmesinde.

Hodukluk etmis ama hepsi o kadar.

Esin o gun dusuncesiz ve bencilce davranmis ama düşük sebebin bu degildir bence zaten kanaman varmis ve kese gozukmemis drun sana bir ilaç vermeliydi düşüğü onlemek icin.bence düşük yapma sebebin ogun yaptigin ters hareket olabilir buyuzden eşini suclayip aranizi sogutma bence

Back
X