Fark ettim :) son mesaj sanırım bana idi?kişiler karıştı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fark ettim :) son mesaj sanırım bana idi?kişiler karıştı
![]()
arkadaş size celallenerek cevap vermiş üstte alıntı yapıp kırmızıyla işaretlemiştim yazıyı.O kısmı okursanız daha açıklayıcı olur.
Biraz karıştı evet ancak anladım.
Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim.. Hak verenlere vermeyenlere.. Ki vermeyenler de bi bakıma çakralarımı açtılar çünkü aynı evde kaldığım adamı suçlayarak hayat bana zindan olur karşıt yorumlar yumuşamama sebep olur diye düşünüyorum. Şu ara en çok kafama taktığım nasip olursa ilerde ki gebeliğim de eşimin bana karşı tutumunun nasıl olacağı.. Çünkü gözüm korkmadı değil.. Eşime de bu dayatmayı o yüzden yapıyorum sanırım yanlış yaptığının farkına varsın evet ilk gebelik nasip olmadı ki çok dua etmiştim Allahtan hayırlısını dilemiştim ve olmadı demek ki hayırlı değilmiş dedim.. beraberinde yaşadığım olaylar üzdü beni ve bir daha olsun istemiyorum eşimde bende daha fazla bilinçlenir ve hayırlı evlat sahibi oluruz inşallah.. Tüm isteyenlerede..
Çıldırıyor her defasında kabullenirse benim daha fazla üzüleceğimi bildiğinden mi bilemiyorumsen eşini suçlayınca eşin ne tepki verdi önemli olan bu
Yazının tamamını okudunuz mu?Sen k.validen ile tartışmışsın eşinin bunda kabahati ne ben anlayamadım![]()
Yazının tamamını okudunuz mu?
Eşim yukarı çıkıyor kv eşime benim neden yukarı çıkmadığımı söylüyor ve şikayet ediyor.Eşim eve geldiğinde bana kızıp söylenmeye başlıyorOkudum eşiniz yukarı çıkmış sonra k.valideniz gelmiş siz yukarı çıkmadığınız için size kızmış. Sonra bu konu yüzünden eşinizle mi tartıştınız o kısmı anlamadım.
Fazla üstüme geldi durumdan dolayı zaten duygusaldım hamile olduğumu daha yeni öğrenmiştim elimde olmadan çok ağladım.İkiniz de hatalısınız bence canım.
Evet eşin öyle davranmamalıydı ama sen de sabaha kadar oturup ağlamamalıydın.
Bence temizlikten sonraki kanama düşüğün nedeni eşin değil diye düşünüyorum.