Düşük yaptim :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kizlar pazartesi günü 7.haftalikken kanamam basladi dr düşük yaptigimi soyledi kürtaj dedi halbuki ben düştüğünü hissetmistim parcalar var dedi baska dr gittim o da 1 hafta beklememi zaten kesenin düştüğünü küçük oldugu icin kendisinn atacagini soyledi simdi bekliyorum hala kanamam devam ediyor bu durumu yasayan var mi kanama olmasi ii bisey mi bu arada bi cocugum var surekli ayaktayim yatamiyorum hareket etmek daha mi iyidir kurtaja gerek olur mu kafamda sorular cok

Tam atamadiysa kürtaj ol bebek öldüyse bende 8 haftaliga kadar hamileydim ama bebegim 6.ci haftada öldü o 2 hafta boyunca karnimda ölüydü kanamam falan yoktu hic dr hemen beni kürtaja aldilar zehirlenmeme karsi önlem aldilar apar topar gittik atesim de hafiften cikmaya baslamisti karnimda sert gibi birsey olusmaya baslamisti simdi ben tekrmar cocuk icin maalesef cesaret edemiyorum bu olayi yasadiktan sonra, atesin falan yoksa ama gene de bu hafta doktora gitmeni isterim ölmüsse tam vucuttan atamiyosa kürtaja alsin, bebeginiz icin cok üzüldüm basin sagolsun hayirlisi buymus

Bende düşük yaptım 8. haftada parça parça düşüyorsa kendisi temizleniyor. Bir kaç gün sonra kontrole gidin doktor temizlenmiş mi parça var mi diye bakıyor.

Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Dr 2 gün sonrası İçin kürtaj randevusu verdi. Kürtajdan 1 gün önce düşük gerçekleşti, ertesi gün dr’a gittiğimde müdahale etmedi ilaç verdi rahim kasılmalarını arttırmak İçin. 1 hafta sonra tekrar gittim bhcg yaptılar, 1 sonraki hafta tekrar kan tahlili verdim. Değerim 0 olursa kürtaj yapılmayacak. 2 aydır kanamam var az az geliyor. Önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğim inşallah parça kalmamıştır

canım kürtan olmak zorundasın bende kaybettim 14. haftada hem de hemen kürtaja aldılar temızlendı ıcınde parca kalırsa sıkını bu arada gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…