Düşük Yaptırıcı Hap Hakkkında...

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
667
343
303
Trabzon
Arkadaşlar 18 haftalık hamileyim bebeğime maalesef spina bifida tanısı kondu ve alınması gerekiyormus.2 gün sonra alacaklar sanırım.sizlere sorum doktorum dediki düşük yaptırıcı hap ile alacağız bebeği dedi.hem üzgünüm hem çok korkuyorum.nasıl oluyor bu hap nasıl yapacağım bilmiyorum.suni sancı da verecekler mi acaba.kolay olur mu sizce bilgisi olan lütfen yazsın.

canım geçmiş olsun bidaha olur inşallah sağlıkla doğurursun sana suni sancı falan vermezler zaten daha yeni hamileliğin bebek o kadar büyük değil hap vericekler kanaman olsun diye sonra kürtajla alıcaklar kanaman olurken ağrın olur çünkü bebek düşürüyorsun ama foğum sancısı gibi değil bi tanı kondu demişsin ne olduğunu bilmiyorum ne demek o açarmısın zor bir durum allah sabır versin

Spina bifida diye bi hastalık folik asit eksikliğinden oluyormus.bebeğimin omur iliği gelişmemiş maalesef bu ilik de beyni etkiliyormuş ve beyni su toplamış.hidrosefali oluşmus sanırım ya da oluşuyormuş.kürtaj olmayacak yok kendi düşecek sanırım bebek kürtaj olmayacak kadar büyük çünkü inşallah kendi düşer.

Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda bir tane daha versin acilennn sıkma kendını herşeyin bır zamanı vaktı var demek ki...

çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna
bir daha böyle bişey yaşamamanı dilerim
geçen yıl bi erkadaşımda yaşadı 16 haft
alttan ilaç agızdan ilaçla 12 saatte düşürdüler bebegi fazla acı hissetmemiş
düşükten sonrada hemen sonrada kürtaj oldu vajinanın temizlenmesi için
stres yapma kendine diycem ama mümkün olmuyor bende
2009 da 35 haftalık kaybettim rabbim sabır versin

Son düzenleme:
Düşük hapı alınca suni sancıya gerek var mı acaba onu merak ediyorum.suni sancı çok acı veriyormuş.çok korkuyorum benimki de 18 haftalık.düşük hapı bebeği parçalıyor mu acaba

Düşük hapı alınca suni sancıya gerek var mı acaba onu merak ediyorum.suni sancı çok acı veriyormuş.çok korkuyorum benimki de 18 haftalık.düşük hapı bebeği parçalıyor mu acaba

yok canım suni sancı vermiyorlar hapla düşürüyorlar biraz uzun sürüyor ama benim arkadaş 12 saatte sürekli ilaç verilerek düşürdü
bebek parçalanmıyor bütün geliyor
kız tuvalete bi oturdu kan parçaları geldi ve sonra bebek eşi içerde alttan sallanıyordu bebişcik ben vardım yanında
hemşire gelip hemen çekti bebegi ve eşini bi kaba koydu 17 cm falandı çok aglamıştım bebişe küçücük bi insan
sonra ilaçlı suya koydular patolojiye gitti onun bebiş erkekti seninki bellimi

LAHZAA içim bi tuhaf oldu yazdıklarından benimki de kız bebeği.buna nasıl dayanacağım bilmiyorum ama suni sancı vermemeleri içimi rahatlattı.Allah senden razı olsun kaç gündüz korkudan uyuyamıyordum.18 haftalık bebeğe de olur inşallah.

LAHZAA içim bi tuhaf oldu yazdıklarından benimki de kız bebeği.buna nasıl dayanacağım bilmiyorum ama suni sancı vermemeleri içimi rahatlattı.Allah senden razı olsun kaç gündüz korkudan uyuyamıyordum.18 haftalık bebeğe de olur inşallah.

canım umarım bi daha yaşamazsın işallah hemen hamile kalırsın
okadar korkacak bişey yok onunda 17 hft girmek üzereydi sanada aynı yöntem uygulanır
her aşamasında yanındaydım acı olmuyor ama bebegini kaybetmenin üzüntüsü oluyor
ben onu hep kendimle rahatlatmıştım bak ben 35 hft seninki daha yeni falan diye
sende beni düşün beterin beteri var ki ben normal ölü bebek dogurdum okadar zor oldu okadar acı çektimki
ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun senin için de çok üzüldüm bi sakıncası yoksa bebeğinin hastalığı neydi neden o kadar geç kalındı sakıncası yoksa merak ettim.

doğru söylüyorsun senin için de çok üzüldüm bi sakıncası yoksa bebeğinin hastalığı neydi neden o kadar geç kalındı sakıncası yoksa merak ettim.

her şey çok normal gidiyordu
35. haftada kontrole gittigimde kalbi durmuş
bende okadar yogun bir dönem yaşıyordumki hiç farkedememişim
gerçi farketsem ne yapabilirimki:14:
bebekte sorun yokmuş
bende kan pıhtılaşması çıktı bebege besin giden damarları tıkyormuş
o yüzden ölmüş yavrum

canım Allah yardımcın olsun ve bidaha yasatmasın.
bende 14 haftalık bebeğimi kaybettim. suyum geldi. bana da bi hap verdiler. bir saat sonra bebeğim çamasırıma düştü. eşi içerde kaldıgı için beni kürtaja aldılar.. sen her duruma hazırlıklı git canım. yanında yedek camasırların olsun. hasta bezin ve pedin olsun. sormak istediğin bisey olursa cvplarım.

menbeta teşekkür ederim.peki düşerken acı hissettin mi.bu ilacın rahim açıcı özelliğide mi var.benimki de 18 haftalık inşallah kolay olur.buradaki yorumlardan sonra rahatladım biraz.

tatlım geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadımama aldırmaktan vazgeçtim hiç gitme bence alttan hap veriyorlar o haplar zaten sancı yapıyor ve doğumdan daha zor diyebilirim

menbeta teşekkür ederim.peki düşerken acı hissettin mi.bu ilacın rahim açıcı özelliğide mi var.benimki de 18 haftalık inşallah kolay olur.buradaki yorumlardan sonra rahatladım biraz.

düşerken hiç bir acı hissetmedim canım. bi arkadas alttan demiş hap için ama agızdan veriliyor hap. ben yatmaktan sıkılıp ayagı kalkmıstım hasta bezını takayım dedim, o an birseyin cıktıgını hıssettım camasırıma baktımki bebeğim. yani bı acı yok canım. kimilerinin eşide beraber geliyormus. benımkinin eşi gelmediği için beni kürtaja aldılar orda canım yandı benım.. onun haricinde baska bi acı yok canım.

perisu yorumuna şaşırdım neden aldırmaktan vazgectin hastalığı neydi anlamadım.ben de aldırmak istemiyorum tabi ama karnımda da ölebilirmiş ve ben bunu anlayamam.

menbeta Allah razı olsun çok rahatlattın beni.bebeğimi kaybetmek istemiyorum belki günah onu da bilmiyorum.en cok günah olması korkutuyor beni bebeğime kıyamıyorum her gece rüyalarımda görüyorum bebeğimi:((((

menbeta Allah razı olsun çok rahatlattın beni.bebeğimi kaybetmek istemiyorum belki günah onu da bilmiyorum.en cok günah olması korkutuyor beni bebeğime kıyamıyorum her gece rüyalarımda görüyorum bebeğimi:((((

canım tabikide kıyılmazz. senın canından bi parca o. ama bunu doktorunla konus. sonucları neler olablir öğren. Allah hiç kimseyi boyle sebeplerden bebeklerini kaybetmeleriyle sınamasın. cok zor gercekten. benim bebeğim son ana kadar yasıyormus suyum geldiğinde hersey bitti bizim için.
Allah hıc kımsenın basına vermesin.. bende kac kez sıcrayarak uyandım uykularımdan. ben zor kavusmustum bebeğime erken kaybettim.. verende alanda rabbim. hikmetinden sual olunmaz elbet. insanın canı her daim acıyor. her daim o anlar aklında oluyor. Allah senın, senin durumunda olanların yardımcısı olsun...

perisu yorumuna şaşırdım neden aldırmaktan vazgectin hastalığı neydi anlamadım.ben de aldırmak istemiyorum tabi ama karnımda da ölebilirmiş ve ben bunu anlayamam.

tatlım çünkü hap alan bayanların nasıl acı çektiğini kendi gözümle gördüm benim karnımda ölme riski var ama yapamadım yani herşey allaha kalmış

Back
X