selam kızlar
2 neg denemem var En fazla 2 yum dölleniyor. onlar da 2. kalite oluyor. Şimdi iki farklı dr a gittim Birisi çok az hormonla vücudun doğal siklüsünde ama 1. kalite almayı hedefledi. Öncesinde de histeroskop yapacak.Diğeri tedavi sürecinden bahsetmedi herşeyi bana bırak dedi ama 1 ay öncesinden doğum kontrol hapı verdi. Haplardan da hiç hazetmem bulantı yapıp beslenmemi etkiliyorlarrahim filmime bakıp çok iyi dedi. Ama 2 si de çok iyi dr lar ve iyi merkezler Ne yapacağımı şaşırdım Bilginiz varsa bi omuz verseniz bana kızlar yaa
bu 2 merkez hangileri diye sorabilir miyim? ileri yaşa ve az rezerve düşük doz ile uygulanan protokoller varmış memorial bir arkadaşımız uyguluyordu. doğum kontrol hapı verince mikrodoz protokol uygulayabilir diğeri. aslında 2 side olabilir denemeden bilinmiyor yumurtaların nasıl cevap vereceği
Denizcim haklısın memorial güvenç bey verdi protokolu. Çok ve kalitesiz yumurtadansa vucudun yaptığı kliteli 1 yeter diye düişündüama şansım azalırmış gibi bir de trientil hap verdi adı sonra ya<zarım dhea günde 2
Diğeri burada yazılanlara göre dünyanın en iyi 10 dr u arasında Aydın Binici Suadiyede Anadolu sağlık merkezinde ama transferi gebzede ki hast de yapıyor suadiyede gebze de bana çok uzak harbiye de oturuyorum . Mikro doz da az hormon değil mi ? Doğum kontrol hapları bebeğe hazırlıyormuş
Evet bitkileri bemde düşünüyorum ama bitki tabletleri bana kist yapıyor bitkilerden de o yüzden korkuyorum
Burada sivasta ki dr um da histeroskopiye gerek yok bunu reddetme hakkın var reddet öyle başla tedaviye diyor Çok bilmişlik olmaz mı ?
Denizcim SEn nasılsın Toparlanmana çok sevindim yeniden yola koyulmuşsun sanki Hangi dr a başladın ? Sanırım Ömer bey di en sonSorsam sana tekrar iki arada bir derede kalmıştın ya merkez konusunda diğerini mi tercih ederdin acaba?
Canım benımde 2 mıcrom var ve yumurtam ıkı tane kalıtelı en fazla oluyor canım bende 3,yü beklıyorum sen kac yasındasın kı ben 33 erken menopoza gırebılırmısım ben dr.öle dedı.Sen bılırsın canım hangısıne gıdecegını kafana en cok yatan hangısiyse ona gıt.Hakkında hayırlısı olsun ıkımzde aynı durumdayız.Allah yolumuzu acık etsın:1hug:kaydirigubbakcemile5selam kızlar
2 neg denemem var En fazla 2 yum dölleniyor. onlar da 2. kalite oluyor. Şimdi iki farklı dr a gittim Birisi çok az hormonla vücudun doğal siklüsünde ama 1. kalite almayı hedefledi. Öncesinde de histeroskop yapacak.Diğeri tedavi sürecinden bahsetmedi herşeyi bana bırak dedi ama 1 ay öncesinden doğum kontrol hapı verdi. Haplardan da hiç hazetmem bulantı yapıp beslenmemi etkiliyorlarrahim filmime bakıp çok iyi dedi. Ama 2 si de çok iyi dr lar ve iyi merkezler Ne yapacağımı şaşırdım Bilginiz varsa bi omuz verseniz bana kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?