düşük yum rezervi -ince endometrium 2 farklı yaklaşım YARDIM

papatya40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
488
19
96
Ankara
selam kızlar
2 neg denemem var En fazla 2 yum dölleniyor. onlar da 2. kalite oluyor. Şimdi iki farklı dr a gittim Birisi çok az hormonla vücudun doğal siklüsünde ama 1. kalite almayı hedefledi. Öncesinde de histeroskop yapacak.Diğeri tedavi sürecinden bahsetmedi herşeyi bana bırak dedi ama 1 ay öncesinden doğum kontrol hapı verdi. Haplardan da hiç hazetmem bulantı yapıp beslenmemi etkiliyorlarrahim filmime bakıp çok iyi dedi. Ama 2 si de çok iyi dr lar ve iyi merkezler Ne yapacağımı şaşırdım Bilginiz varsa bi omuz verseniz bana kızlar yaa

bak eğer endometrium yeterince kalınlığa ulaşmazsa( 9 mm ideal bildiğim kadarıyla ) bebek tutunamaz ve hamilelik olmaz yumurta rezervi düşük ve kalitesi düşükse bunun için bitki kürleri kullan bak faydasını görürsün ayrıca iki kere negatif sonuç almışsın birde bu dr dene derim umarım bu sefer olur bu arada bol ve iyi yumurta için dediğim gibi kür uygula birinci kalite yumurta bile tutanamıyor bazen. bu işler birazda nasip sen duanı et inşallah olur

selam kızlar
2 neg denemem var En fazla 2 yum dölleniyor. onlar da 2. kalite oluyor. Şimdi iki farklı dr a gittim Birisi çok az hormonla vücudun doğal siklüsünde ama 1. kalite almayı hedefledi. Öncesinde de histeroskop yapacak.Diğeri tedavi sürecinden bahsetmedi herşeyi bana bırak dedi ama 1 ay öncesinden doğum kontrol hapı verdi. Haplardan da hiç hazetmem bulantı yapıp beslenmemi etkiliyorlarrahim filmime bakıp çok iyi dedi. Ama 2 si de çok iyi dr lar ve iyi merkezler Ne yapacağımı şaşırdım Bilginiz varsa bi omuz verseniz bana kızlar yaa

canım yumurta rezervi az olanlarda az hormon daha iyi işe yaradığı konusunda çalışma var. çünkü çok fazla hormon alırsan fazla zorlarsın bu defa da fazla ve kalitesiz yumurta elde edersin. önemli olan kalite. sanırım daha az hormon yaklaşımı memorial hastanesinde var. karar senin. allah yar ve yardımcın olsun.

bu 2 merkez hangileri diye sorabilir miyim? ileri yaşa ve az rezerve düşük doz ile uygulanan protokoller varmış memorial bir arkadaşımız uyguluyordu. doğum kontrol hapı verince mikrodoz protokol uygulayabilir diğeri. aslında 2 side olabilir denemeden bilinmiyor yumurtaların nasıl cevap vereceği

bu 2 merkez hangileri diye sorabilir miyim? ileri yaşa ve az rezerve düşük doz ile uygulanan protokoller varmış memorial bir arkadaşımız uyguluyordu. doğum kontrol hapı verince mikrodoz protokol uygulayabilir diğeri. aslında 2 side olabilir denemeden bilinmiyor yumurtaların nasıl cevap vereceği

Denizcim haklısın memorial güvenç bey verdi protokolu. Çok ve kalitesiz yumurtadansa vucudun yaptığı kliteli 1 yeter diye düişündüama şansım azalırmış gibi bir de trientil hap verdi adı sonra ya<zarım dhea günde 2

Diğeri burada yazılanlara göre dünyanın en iyi 10 dr u arasında Aydın Binici Suadiyede Anadolu sağlık merkezinde ama transferi gebzede ki hast de yapıyor suadiyede gebze de bana çok uzak harbiye de oturuyorum . Mikro doz da az hormon değil mi ? Doğum kontrol hapları bebeğe hazırlıyormuş

Evet bitkileri bemde düşünüyorum ama bitki tabletleri bana kist yapıyor bitkilerden de o yüzden korkuyorum

Burada sivasta ki dr um da histeroskopiye gerek yok bunu reddetme hakkın var reddet öyle başla tedaviye diyor Çok bilmişlik olmaz mı ?

Denizcim haklısın memorial güvenç bey verdi protokolu. Çok ve kalitesiz yumurtadansa vucudun yaptığı kliteli 1 yeter diye düişündüama şansım azalırmış gibi bir de trientil hap verdi adı sonra ya<zarım dhea günde 2

Diğeri burada yazılanlara göre dünyanın en iyi 10 dr u arasında Aydın Binici Suadiyede Anadolu sağlık merkezinde ama transferi gebzede ki hast de yapıyor suadiyede gebze de bana çok uzak harbiye de oturuyorum . Mikro doz da az hormon değil mi ? Doğum kontrol hapları bebeğe hazırlıyormuş

Evet bitkileri bemde düşünüyorum ama bitki tabletleri bana kist yapıyor bitkilerden de o yüzden korkuyorum

Burada sivasta ki dr um da histeroskopiye gerek yok bunu reddetme hakkın var reddet öyle başla tedaviye diyor Çok bilmişlik olmaz mı ?

histeroskopiyi çok denemede kaliteli embriyo koyup sonuç alamazlarsa yapıyorlar. rezerv azlığında ileri yaşta zaten 1. neden kalitesiz yumurtalar oluyor. kararın ne olacaksa zor karar. hayırlısı olsun

Denizcim SEn nasılsın Toparlanmana çok sevindim yeniden yola koyulmuşsun sanki Hangi dr a başladın ? Sanırım Ömer bey di en sonSorsam sana tekrar iki arada bir derede kalmıştın ya merkez konusunda diğerini mi tercih ederdin acaba?

Denizcim SEn nasılsın Toparlanmana çok sevindim yeniden yola koyulmuşsun sanki Hangi dr a başladın ? Sanırım Ömer bey di en sonSorsam sana tekrar iki arada bir derede kalmıştın ya merkez konusunda diğerini mi tercih ederdin acaba?

ben her durumda memorial i çok beğenmiştim. orada stajını yapan bir doktor da güvenç beyi önermişti. ama yaklaşım olarak hale hn daha sıcak. herhalde ben memorial ı tercih ederdim. hem deneyimleri hem herkese durumuna göre protokol uygulamaları hem labaratuarları çok iyi. ama bu diğeri de kötü ve yanlış demek değil. ben maddi nedenlerle 2. seçimime gittim. doktorumdan memnun kaldım. hamile de kaldım ama kromozom bozukluğu nedeniyle kalbi durdu. şu anda ilk adette sadece 2 folikül gördü dr. bir dahaki ay da durum böyleyse durum ümitsizmiş. allaha kaldi yani. senin için de en hayırlı kararı vermeni diliyorum

Arkadaşım

lütfen durum ümitsiz idye bir şey kabul etmiyorum cocukistiyorum sitesinde scbulut basarı hikayesi google dan ara Belki çok stresli bi dönemindi o zaman vucüt kasılıyor ve dışardan herhangi bir şey almıyormuş rahim yani ben bu bebeği nasıl kabulleneyim dışarıda çok sorun var ( sahipte ) diye tepki veriyormuş o yazılarını bir oku lütfen arkadaşım Benim eş ist da ben burda o yüzden vakit kaybettik kaybedeceğiz yoksa neden olmasın 2 ay önce 45 yaşında arkadaşım dua ile hamiş kaldım dedi Haberin ola darısı başına arkadaşım

selam kızlar
Canım benımde 2 mıcrom var ve yumurtam ıkı tane kalıtelı en fazla oluyor canım bende 3,yü beklıyorum sen kac yasındasın kı ben 33 erken menopoza gırebılırmısım ben dr.öle dedı.Sen bılırsın canım hangısıne gıdecegını kafana en cok yatan hangısiyse ona gıt.Hakkında hayırlısı olsun ıkımzde aynı durumdayız.Allah yolumuzu acık etsın:1hug:kaydirigubbakcemile5

canım , düşük over rezervi olunca femara protokolü uygulanabiliyo , bazı merkezler uyguluyo ama herkes yapmıyo , bi araştır istersen netten bu protokolü ve başarı oranlarını yerimseniben
şimdiden bol şansopuyorumnanaktan

bebetvm

ben 42 yaşındayım 4 yıl bile hatta 1 yıl bile fark atar sadece möralini mi düzeltsen ki Ben bukez akupunkturada gidicem yalnız herşey parayla işte. Evetfemarada ısrar etsem mi ki memurialda da var biliyprum yurtdışında baktım sitelere de tabii kplay hamiş kalırlar envayi çeşit hapları var muköza kalınlaştırıcı bile Artık bizim tıbba değil çin tıbbına dönücem valla

papatyacım hayırlısı olsun inş. bir şey soracaktım adetlerin nasıl düzenlimi...birde fsh ın kaç.....

Ben şu an 16 fsh ile ve her an tedavimin iptali gündemdeyken sadece 4 folikulden 3 ünün döllenmesi ve ikisinin yerleştirilmesi ile ikiz bebeklerime hamileyim.Rezerv değil kalite önemli.Kalitenin de bitkisel yollarla düzelebilceğine inanıyorum...

Back
X