Düşük yumurta rezervi teşhisi sonrası sonlanan gebeliğim ve yeni hormon testlerim. Lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

goodheartedgirl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
234
241
18
36
Merhaba,
12 yıllık evliyim. 11 yaşında bir kızım var.
Yaklaşık 6 senedir ikinci bebeğimizi istiyorduk, olmuyordu. Geçen yıl yumurta rezervimin çok düşük olduğunu ve tüp Bebek tedavisine başlamam gerektiğini öğrendim.
Tedaviye başlamak için Ocak ayinda rahim filmi çektirdim ve mart ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim.
Fakat bebeğimin 6. Haftada gelişimi durması nedeniyle 8. Haftada kürtaj oldum.
Şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum.
Bugün aldığım hormon testlerimin sonuçları şöyle;
Estradiol 10.0
Lüteinizan hormon 11.2
FSH 26.7
TSH 1.01
Prolaktin 10.7
Bu değerlerle tekrar gebe kalabilir miyim? Mümkün mü acaba ?
Böyle gebe kalan var mı aranızda?
Bu arada sonlanan gebeliğim öncesinde FSH 34.7 'di .
Biraz düşmüş, sizce bu olumlu bir gelişme mi?
Henüz sonuçları doktoruma göstermedim, ama sizin de fikrinizi almak istedim. Paylaşırsanız çok sevinirim.

FSH yi düşürmek için kürler deneyin. E2 biraz düşük. Soğan suyu için ardından incir havuç kürü yapın Allah'ın izniyle soğan suyu iyi geliyor

FSH yi düşürmek için kürler deneyin. E2 biraz düşük. Soğan suyu için ardından incir havuç kürü yapın Allah'ın izniyle soğan suyu iyi geliyor
Teşekkür ederim, aslında sonlanan gebeliğim öncesinde soğan kürü yapmıştım 21 gün boyunca. İncir kürü yapmadım ama aklıma geldikçe kuru incir yemiştim. Hacamat yaptırdım 2 kere.
Belki de faydası oldu, siz yazınca aklıma geldi. Daha bir sürü şey denedim. Belki de bunlardan birinin faydası oldu. Yine başlayacağım soğan kürüne. İnşallah faydası olur.

Evet canım etkisi var etrafımda çok var mesela 10 sene çocuğu olmayan yakınım var soğan suyuyla ikizlere hamile kaldı. Bir akrabamiz daha içtiği ay hamile kaldı. Ya ictigin ay ya diğer ay etkisini gösteriyormus. Bende içmeye baslicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…