- 19 Kasım 2024
- 291
- 280
- 18
- 36
- Konu Sahibi goodheartedgirl
-
FSH yi düşürmek için kürler deneyin. E2 biraz düşük. Soğan suyu için ardından incir havuç kürü yapın Allah'ın izniyle soğan suyu iyi geliyorMerhaba,
12 yıllık evliyim. 11 yaşında bir kızım var.
Yaklaşık 6 senedir ikinci bebeğimizi istiyorduk, olmuyordu. Geçen yıl yumurta rezervimin çok düşük olduğunu ve tüp Bebek tedavisine başlamam gerektiğini öğrendim.
Tedaviye başlamak için Ocak ayinda rahim filmi çektirdim ve mart ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim.
Fakat bebeğimin 6. Haftada gelişimi durması nedeniyle 8. Haftada kürtaj oldum.
Şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum.
Bugün aldığım hormon testlerimin sonuçları şöyle;
Estradiol 10.0
Lüteinizan hormon 11.2
FSH 26.7
TSH 1.01
Prolaktin 10.7
Bu değerlerle tekrar gebe kalabilir miyim? Mümkün mü acaba ?
Böyle gebe kalan var mı aranızda?
Bu arada sonlanan gebeliğim öncesinde FSH 34.7 'di .
Biraz düşmüş, sizce bu olumlu bir gelişme mi?
Henüz sonuçları doktoruma göstermedim, ama sizin de fikrinizi almak istedim. Paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim, aslında sonlanan gebeliğim öncesinde soğan kürü yapmıştım 21 gün boyunca. İncir kürü yapmadım ama aklıma geldikçe kuru incir yemiştim. Hacamat yaptırdım 2 kere.FSH yi düşürmek için kürler deneyin. E2 biraz düşük. Soğan suyu için ardından incir havuç kürü yapın Allah'ın izniyle soğan suyu iyi geliyor
Evet canım etkisi var etrafımda çok var mesela 10 sene çocuğu olmayan yakınım var soğan suyuyla ikizlere hamile kaldı. Bir akrabamiz daha içtiği ay hamile kaldı. Ya ictigin ay ya diğer ay etkisini gösteriyormus. Bende içmeye baslicam inşallahTeşekkür ederim, aslında sonlanan gebeliğim öncesinde soğan kürü yapmıştım 21 gün boyunca. İncir kürü yapmadım ama aklıma geldikçe kuru incir yemiştim. Hacamat yaptırdım 2 kere.
Belki de faydası oldu, siz yazınca aklıma geldi. Daha bir sürü şey denedim. Belki de bunlardan birinin faydası oldu. Yine başlayacağım soğan kürüne. İnşallah faydası olur.
soğan kürünü regl ken mi içmem lazımEvet canım etkisi var etrafımda çok var mesela 10 sene çocuğu olmayan yakınım var soğan suyuyla ikizlere hamile kaldı. Bir akrabamiz daha içtiği ay hamile kaldı. Ya ictigin ay ya diğer ay etkisini gösteriyormus. Bende içmeye baslicam inşallah
Regl iken de içen var ama Saraçoğlu reglden iki gün sonra öneriyorsoğan kürünü regl ken mi içmem lazım
Bu iş öyle bir şey ki FSH 40 olan da hamile kalabiliyor, rahminde kistle, poliple de hamile kalabilen var. Ama hiçbir sorunu olmayan hormonları çok düzgün olanlar tüp bebekle bile hamile kalamayabiliyor.. o yüzden size kalamazsin çok zor fln derse inanma. Sadece yumurta kalitene önem ver, tüplerin açık mi onlara baktir. Normal rutin bakılması gerekenlere odaklan..Merhaba,
12 yıllık evliyim. 11 yaşında bir kızım var.
Yaklaşık 6 senedir ikinci bebeğimizi istiyorduk, olmuyordu. Geçen yıl yumurta rezervimin çok düşük olduğunu ve tüp Bebek tedavisine başlamam gerektiğini öğrendim.
Tedaviye başlamak için Ocak ayinda rahim filmi çektirdim ve mart ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim.
Fakat bebeğimin 6. Haftada gelişimi durması nedeniyle 8. Haftada kürtaj oldum.
Şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum.
Bugün aldığım hormon testlerimin sonuçları şöyle;
Estradiol 10.0
Lüteinizan hormon 11.2
FSH 26.7
TSH 1.01
Prolaktin 10.7
Bu değerlerle tekrar gebe kalabilir miyim? Mümkün mü acaba ?
Böyle gebe kalan var mı aranızda?
Bu arada sonlanan gebeliğim öncesinde FSH 34.7 'di .
Biraz düşmüş, sizce bu olumlu bir gelişme mi?
Henüz sonuçları doktoruma göstermedim, ama sizin de fikrinizi almak istedim. Paylaşırsanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim, böyle olumlu cümlelere ihtiyacım var gerçekten..Bu iş öyle bir şey ki FSH 40 olan da hamile kalabiliyor, rahminde kistle, poliple de hamile kalabilen var. Ama hiçbir sorunu olmayan hormonları çok düzgün olanlar tüp bebekle bile hamile kalamayabiliyor.. o yüzden size kalamazsin çok zor fln derse inanma. Sadece yumurta kalitene önem ver, tüplerin açık mi onlara baktir. Normal rutin bakılması gerekenlere odaklan..
Çok teşekkür ederim, böyle olumlu cümlelere ihtiyacım var gerçekten..
Dediğiniz gibi hiç belli olmuyor bu işler.
Tüpler açık, rahim filmi çekildi.
Yumurta kalitesi içinse takviyeler, soğan suyu kürü, hayıt otu tohumu elimden ne geliyorsa yapıyorum.
Artık gerisi takdiri ilahi, inşallah tekrar tedaviye gerek kalmadan gebe kalabilirim.
Olur mu öyle şey? Dediğiniz doğru, ben de duydum da şahit de oldum.Yanlış anlamayın Umut tacirligi yapmıyorum. Gerçekler bunlar. Böyle ornekler çok var. Hatta bazen bir sorunun olması, hiç sorununun olmamasından daha iyi olabiliyor. Zira tanı koymak çok çok zor bu süreçte. Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin size.
Allahım en yakın zamanda kolaylıkla nasıp etsın ısteyen herkeseMenapoza girdiğini sanmiyorum canım FSH gayet düşük bende 29 yaşındayım amh 0,73 çıktı ikinci çocuk istiyorum şimdi ama 7 aydır deniyoruz yok degerlerimiz benziyor seninle hatta benim FSH biraz daha yüksek 7,11 bende gebe kalabilir miyim arastirmasindayim
Amin canım inşallahAllahım en yakın zamanda kolaylıkla nasıp etsın ısteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?