Düşük zekalı ve karaktersiz olmak

Bu söylediklerinizden birisi sizde olsa bu kadar düzgün yazamazsiniz. Belli ki birşeye çok kizmissiniz.

Depresyon, vazgeçmişlik,vitamin eksikliği. Neden mutsuzsunuz ? Neden vazgeçtiniz?

Sürekli uykulu ve boşvermişllik depresyon belirtisi olabilir

bence çok tatlı bir insansınız ve belli ki birşeye kırılmışsınız .

Kendini suçlama, kendini değersiz görme,uykulu ve boşvermişlik hepsi depresyon belirtisi. Bir psikiyatriste gitseniz iyi olur.

Kendimce cümle cümle fikir vereyim. Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim : bununla ilgili psikologların görüşleri var birsürü. Motivasyon yetersizliği diyen var, tembellik diyen var, o konuda yetkin olmamak, eski başarısızlık deneyimleri, başarısız olma korkusu, mükemmelliyetçilik, bıkkınlık, desteksizlik (yani biri bi yardım etse devamı gelebilir gibi), birinden birinin sebebi size uyar
sürekli uykulu : kan değerlerinize baktırın, spor yapın
Doğru dürüst cümle bile kuramam. : kitap okuyun, özgüven geliştirme videoları izleyin
Kendinize haksızlık etmeyin lütfen her şey olur düzelir, zaten başlamışsınız bile...

Düşük zekalı ve karaktersiz insanlar, düşük zekalı ve karaktersiz olduklarını düşünmezler, aksine inanılmaz bir kibir içerisinde olurlar. Kendinize öfkeniz var belli ki fakat lütfen böyle yakıştırmalar yapmayınız. Çünkü zamanla beyniniz bu ithamları kabullenir ve ona göre çalışmaya başlar. Sıkıntılı süreçlerde, hata yaptığımızda vs. hemen kendimizi böyle düşünmeye iteriz ancak bu dönemden elinizi tutup çıkaracak kişi yine sizsiniz. Kendi kendine düşman olmak insanın kendine verebileceği en büyük zararlardan biridir, yapmayın Bunun yerine kendinizi daha da geliştirmeye ve olmak istediğiniz noktaya ulaştırma çabası içinde olun, kendinizdeki olumsuz özellikleri nasıl düzeltebileceğinize odaklanın. Sevgiler

İşten gelince 8 buçukta uyurdum çok uzunca bir süre vitaminler kan ilaçları kullandım. Doktor tamam dediğinde bile kan ilacına devam ettim onun gözetiminde. Şuan maşallah hiç uykusuzluk çekmiyorum

Nasıl düzeltebilirim ki? Çevremdeki kişiler hep benden daha başarılı daha zeki daha sosyal kişiler. Bunun da farkındayım.
Hayatın bir ucundan sizde başlayın, yaşamaya başlamadığınız hayatı başka hayatlarla kıyaslayamazsınız.

Çok fazla başarısız olunca otomatik olarak bir yerden sonra pes ettim, vazgeçtim. Benden adam olmaz mantalitesindeyim.
O zaman, yeteneğinize becerinize göre olan konular olsa en başarılı siz olursunuz. Üst üste zorlayan durumlar yaşaya yaşaya insan böyle hisseder tabi. Artık değiştirin. Sizi aşan şeylere yüklenmeyin, haksızlık bu. Yapabileceğiniz kadarıyla ne varsa ona yönelin

B12 değerinize baktırın Halsizlik, yorgunluk, depresif ruh hali hepsinin sebebi B12 eksikliği de olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…