- 13 Mart 2022
- 81
- -50
- 36
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
-
Bu söylediklerinizden birisi sizde olsa bu kadar düzgün yazamazsiniz. Belli ki birşeye çok kizmissiniz.Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Bende de durum bu, bu aralar.. boşanma pskolojisi derdim belli, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim.
Depresyon, vazgeçmişlik,vitamin eksikliği. Neden mutsuzsunuz ? Neden vazgeçtiniz?Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Sürekli uykulu ve boşvermişllik depresyon belirtisi olabilirPlanladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
bence çok tatlı bir insansınız ve belli ki birşeye kırılmışsınız .Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Kendimce cümle cümle fikir vereyim. Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim : bununla ilgili psikologların görüşleri var birsürü. Motivasyon yetersizliği diyen var, tembellik diyen var, o konuda yetkin olmamak, eski başarısızlık deneyimleri, başarısız olma korkusu, mükemmelliyetçilik, bıkkınlık, desteksizlik (yani biri bi yardım etse devamı gelebilir gibi), birinden birinin sebebi size uyarPlanladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Bilmiyorum ki, kendimi bildim bileli böyleyim. Kendimi sürekli başkaları ile kıyaslayıp üzülürüm. Yapım bu.Bende de durum bu, bu aralar.. boşanma pskolojisi derdim belli
peki siz bu ruh halinizi tetikleyen nedir?
Çok fazla başarısız olunca otomatik olarak bir yerden sonra pes ettim, vazgeçtim. Benden adam olmaz mantalitesindeyim.Depresyon, vazgeçmişlik,vitamin eksikliği. Neden mutsuzsunuz ? Neden vazgeçtiniz?
Durumunuzun bilincindesiniz demekki düzeltilebilir bir şey bu.Bilmiyorum ki, kendimi bildim bileli böyleyim. Kendimi sürekli başkaları ile kıyaslayıp üzülürüm. Yapım bu.
Nasıl düzeltebilirim ki? Çevremdeki kişiler hep benden daha başarılı daha zeki daha sosyal kişiler. Bunun da farkındayım.Durumunuzun bilincindesiniz demekki düzeltilebilir bir şey bu.
Hayatın bir ucundan sizde başlayın, yaşamaya başlamadığınız hayatı başka hayatlarla kıyaslayamazsınız.Nasıl düzeltebilirim ki? Çevremdeki kişiler hep benden daha başarılı daha zeki daha sosyal kişiler. Bunun da farkındayım.
O zaman, yeteneğinize becerinize göre olan konular olsa en başarılı siz olursunuz. Üst üste zorlayan durumlar yaşaya yaşaya insan böyle hisseder tabi. Artık değiştirin. Sizi aşan şeylere yüklenmeyin, haksızlık bu. Yapabileceğiniz kadarıyla ne varsa ona yönelinÇok fazla başarısız olunca otomatik olarak bir yerden sonra pes ettim, vazgeçtim. Benden adam olmaz mantalitesindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?