Düşük zekalı ve karaktersiz olmak

Irade eksikliginiz var bence. Israrla duzenli olmaya calisin. Ertelemek kavrami yok olsun. Zorlayin kendinizi, kucuk notlar yazip soz verin ve tam vaktinde o isi yapin uzerini cizin ama asili kalmaya devam etsin o notunuz. Yapamadiklarinizin nedenini yazin ve ne zaman yapicaksiniz yeniden soz verin. Uzeri cizilmis notlar size guven vericektir

Keşke yapabilsem ama hiç bir şeye başlayamıyorum ki Normal birisi değilim ben hep diyorum kendime, kafam çok yavaş çalışıyor, diğerleri gibi zeki değilim, hayatımda hep başarısız oldum

Çok tatlısın Bence kendine haksızlık ediyorsun, doktora gidip yardım alabilirsin canım... keşke bunu sen değil de insanları enayi yerine koyan küçük beyinliler anlasa ne güzel olurdu

Aynı dertten bende muzdarıbım bununla ılgılı konu bıle actım :/

6 satır yazıyı sıfır imla hatası ile yazmışsın.Düşük zekalı olmadığın kesin.Depresyonda olabilirsin belki.

Nasıl düzeltebilirim ki? Çevremdeki kişiler hep benden daha başarılı daha zeki daha sosyal kişiler. Bunun da farkındayım.

Sandığınız gibi vasat durumda olsanız bu bahsettiğiniz kişiler sizi neden çevresinde tutsun.
Demek ki o başarılı insanların sizde gördüğü bir şey var.

Kendinize haksızlık etmeyin

Sandığınız gibi vasat durumda olsanız bu bahsettiğiniz kişiler sizi neden çevresinde tutsun.
Demek ki o başarılı insanların sizde gördüğü bir şey var.

Kendinize haksızlık etmeyin
Çevrelerinde tutmuyorlar ki, aynı okula vs. gidiyoruz onların yaşamlarını ve başarılarını görüyorum.

Siz depresyona girmissiniz muhtemelen, ayaga kalkmak icin kendinize bir sebep bulun yardım alın, hobi edinin.. gecmis olsun bu arada. Allah dermansiz dert vermesin soylediklerinizin caresi var

B12 baktrn

Geçici bir durumsa yani yeni başladıysa sıcaktan olabilir. Ben de şu an aynen öyleyim. Fakat hep böyleyseniz değerlerinize baktırın. Ya da terapi öneririm.
Düşük zekalı değilsiniz. Öyle olan insanlar kendinin farkında olmuyor. Hatta çok zeki olduklarını sanıyorlar.

Ay ben yazmışım sanki bunu. Aynı ben

25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…