- 13 Mart 2022
- 81
- -50
- 36
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
-
Tüm değerlerime baktırmıştım, hepsi normal çıkmıştıB12 değerinize baktırınHalsizlik, yorgunluk, depresif ruh hali hepsinin sebebi B12 eksikliği de olabiliyor.
Keşke yapabilsem ama hiç bir şeye başlayamıyorum kiIrade eksikliginiz var bence. Israrla duzenli olmaya calisin. Ertelemek kavrami yok olsun. Zorlayin kendinizi, kucuk notlar yazip soz verin ve tam vaktinde o isi yapin uzerini cizin ama asili kalmaya devam etsin o notunuz. Yapamadiklarinizin nedenini yazin ve ne zaman yapicaksiniz yeniden soz verin. Uzeri cizilmis notlar size guven vericektir
Aynı dertten bende muzdarıbım bununla ılgılı konu bıle actım :/Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Psikiyatriye gittiniz mi hiç?Keşke yapabilsem ama hiç bir şeye başlayamıyorum kiNormal birisi değilim ben hep diyorum kendime, kafam çok yavaş çalışıyor, diğerleri gibi zeki değilim, hayatımda hep başarısız oldum
Ne konuda başarısızlık? İnsanlarla ilişkiler mi kariyer okul vs mi?Çok fazla başarısız olunca otomatik olarak bir yerden sonra pes ettim, vazgeçtim. Benden adam olmaz mantalitesindeyim.
İkisi deNe konuda başarısızlık? İnsanlarla ilişkiler mi kariyer okul vs mi?
Nasıl düzeltebilirim ki? Çevremdeki kişiler hep benden daha başarılı daha zeki daha sosyal kişiler. Bunun da farkındayım.
Çevrelerinde tutmuyorlar ki, aynı okula vs. gidiyoruz onların yaşamlarını ve başarılarını görüyorum.Sandığınız gibi vasat durumda olsanız bu bahsettiğiniz kişiler sizi neden çevresinde tutsun.
Demek ki o başarılı insanların sizde gördüğü bir şey var.
Kendinize haksızlık etmeyin
B12 baktrnPlanladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
B12 çabuk tukenn vitamindir ne Zaman baktrdnz en sonTüm değerlerime baktırmıştım, hepsi normal çıkmıştı
Geçici bir durumsa yani yeni başladıysa sıcaktan olabilir. Ben de şu an aynen öyleyim. Fakat hep böyleyseniz değerlerinize baktırın. Ya da terapi öneririm.Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
Ay ben yazmışım sanki bunu. Aynı benPlanladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...
İkisi de
Depresyondan çıkıp hayatınızla ilgili küçük küçük kararlarla başlayıp hedeflerinizi büyümekten başka bir çareniz yok. Hayat yapamadım yaa deyip kenara cekilinecek bir şey değil. Nefes almanın kıymetini bilin yaşamanın tadını çıkarın kaç yaşındasınızİkisi de
25Depresyondan çıkıp hayatınızla ilgili küçük küçük kararlarla başlayıp hedeflerinizi büyümekten başka bir çareniz yok. Hayat yapamadım yaa deyip kenara cekilinecek bir şey değil. Nefes almanın kıymetini bilin yaşamanın tadını çıkarın kaç yaşındasınız
Mesleğiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?