Düşük

saricicek

Kûn feyekûn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.708
1.024
78
44
Merhabalar yumurtlama tembelliğinden dolayı klomen + çatlatma iğnesi kullandım erken kan testi yaptırdığım için gebeliğimi çok geç ögrendim öğrendikten 3 gün sonra kanamam geldi düşük yapmaya başladım 14 gün olucak hala kanamam devam ediyor tekrar hamile kalmak istiyorum folikasite başladım ama klomensiz hamile kalabilirmiyim düşük sonrası yumurtalıklar tekrar ne zaman gelişir çok merak ediyorum

canım bende kimyasal gebelik yaşadım, sonraki reglim erken gelmişti. Bal çörekotu tarçın kürü yapıyorum yumurtalara çok iyi geliyormuş sende dene isterseninşallah işe yarar.
Gönlünü ferah tut, 1 ay vücudun dinlensin sonra hamile kalırsın canım

benm 15gün kanamam devam etti arada kesildi tekrar başladı doktorum ikinciyi adet kanaması kabul edelim demişti. bu arada soğan suyu denemeni tavsiye ederim ben klomen kullandığım halde yumurtlaıklarm gelişmemişti soğan suyu (beyaz)kaynattm içtim 3gün sonra doktorum 20mm oldugunu söyledi + incir kurusu yemiştim ama senin tavsiyenide mutlaka yapıcam tekrar cok tskr ederm

Bende aralıkta kimyasal gebelik yasadım bir kere adet gördum şimdi tekrar hamileyim Allahın izniyle inşallah tutunur bebegım

Canm sen tedavisiz mi hamile kalabiliyorsun ben klomen kulanmıştım yumurta tembelliği olduğu için çok sevdindim adına allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tutunur ve inşallah bende biran önce tekrar hamile kalabilirim ilaçsız zor ama kısmet hayırlısıysa hertürlü olur
bende aralıkta kimyasal gebelik yasadım bir kere adet gördum şimdi tekrar hamileyim allahın izniyle inşallah tutunur bebegım

benm 15gün kanamam devam etti arada kesildi tekrar başladı doktorum ikinciyi adet kanaması kabul edelim demişti. bu arada soğan suyu denemeni tavsiye ederim ben klomen kullandığım halde yumurtlaıklarm gelişmemişti soğan suyu (beyaz)kaynattm içtim 3gün sonra doktorum 20mm oldugunu söyledi + incir kurusu yemiştim ama senin tavsiyenide mutlaka yapıcam tekrar cok tskr ederm

Ben tedavisiZ kaldım canım sende inş en kısa zamanda hamiş kalırsın

inşallah canm ama bende yumurta tembelliği var biraz zor gibi ilaçsız tedavisiz ama mevlam en güzelini bilir buna şükür en azından hamile kalabiliyorum allahım herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese evalt nasip etsin Çok dikkat et bu hamileliğinde inşallah sağlıklı kucağına alırsın allah yar ve yardımcın olsun
Ben tedavisiZ kaldım canım sende inş en kısa zamanda hamiş kalırsın

Amiin canım sagool

Düşükten sonra hemen hamile kalırsın diyorlar ama bende yumurtlama sorunu olduğu için yumurtalarım kaç ayda gelişir allah bilir.düşükle birlikte başlayan kanamam 15gün sürdü yumurtalarım acaba gelişmeye ne zaman başlar düşük adet sayılıyormu?

Doktorlar korunmamı söyledi ama ben korunmicem düşükten sonra hemen hamile kalırsın diyorlar kısmet mevlam verirse verir zaten tedavisiz olmuyor tedavisiz denicem bu ay çok acele ediyorum ama çok istiyorm

merhaba arkadaşlar bugün düşük yapalı 40 gün oluyor daha doğrusu düşük başlayalı 40 gün oluyor 26 ocakta başlamıştı ben hala regl olamadım hamilelikte yok gecen hafta baktırdım ama kan testine inanmıyorm çok çünkü düşükle sonuclanan gebeliğimdede kan testinde çıkmamıstı çok sona belli oluyor bende sanırım BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY ŞU DÜŞÜKTEN KAÇ GÜN SONRA REGL OLMAM LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…