Düşük

benim adet zamani goguslerim cok acir ama uclari normaldir.ama hamilelikte uclari biraz sert olur ve cok acirdi

valla msjini bilidirimde gorunce iyi haberler var diye heycanla baktim :))
insallah seninde bebisin seninledir
Cok saol guzel dusuncelerin icin canim aksam yine test yptm bisey yok ben ayin 5 ni beklemeliyim bnce onceleri acimazdi bnm ki canim dusuk deki hamileligimdede benim goguslerim hafif sisip agryrdu basinca

:)) insallah yaaa
zaten takinti yaptim :/ benim adetim bitti 2gundur o meshur akintim geliyor :))ama yumurtkama ici erken degilmiki? bu ne simdi boyle
amaaan suan karar verdim hic dusunmiycem bu ay :))
:// bu msji yazdigimda yum.gunumu dogru tahmin etmisim.bugun adetin 21.gunu ve adet oldum :/
offf ne oldu benim bu hormonlara yaaa

:// bu msji yazdigimda yum.gunumu dogru tahmin etmisim.bugun adetin 21.gunu ve adet oldum :/
offf ne oldu benim bu hormonlara yaaa
Alla alla neden erken geldi ko canım sen doktora gitmistin hani bi rahatsizligin vardı ya acaba o adet duzenini bozmuş olablir mi ?

Alla alla neden erken geldi ko canım sen doktora gitmistin hani bi rahatsizligin vardı ya acaba o adet duzenini bozmuş olablir mi ?
galiba o yuzden oldu bende oyle dusundum :/
off canım sıkıldı :/
neyseki pzt.gunu sonuclarimi alip gidicem doktora insallah uzun bir tedavi gerekmez

Meraba arkadaşlar ben hiç düşük yapmadım bir kere 10 haftalık gebeliğim bebeğin kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamileyim şuan 6 haftalık... Kahverengi akıntım olduğu için düşük tehditim var progestan alıyorum sabah bir akşam iki adet ağızdan... iki gün falan hiç akıntım olmadı hatta bu sabah ilacımı tek alacağıma iki aldım doktorumu aradım birşey olmaz akşam tek al dedi.. Bide önceki akşam yine kahverengi akıntı oldu onu sordum adet kanaması gibi olmazsa düşük değil stres yapma dedi... Yapıyorum ama zaten sürekli yatıyorum.. Bu akşam da peçetemde kırmızı ama çpk fazla olmayan kanam oldu.. Düşük mü yapıyorum yada yapıcam sürekli yatıyorum arada bakıyorum birşey yok.. Ne yapmalıyım sizceee korkuyorum...

Canim mutlaka doktor kontrolünde ol ve mümkün olduğunca ayağa kalkma hep yat dinlen bi süre

Öyle yapıyorum canm çok sağol... Doktorumu sürekli arıyorum en son stres yapma zaten sağlıksız bebekse düşük olacak bu da istediğimiz birsey dedi.. Beklemedeyim hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar 31 aralıkta bebek tam oluşamadığı için 6 haftalıkken küretaj oldum.Dr regl döneminden sonra korunmana gerek yok hamile kalabilirsin dedi.Ben tam bir ay sonra yine hamile kaldım.5 haftalık hamileyim ama Dr kesede kanama var büyük ihtimalle sağlık gebelik dedi,Protestan vermedi kendi kendine düşsün dedi.5 gün oldu Dr gideli Henüz kanamam yok karnımın alt kısmında acıma var sadece böyle bir durumla karşılaşan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…