- 22 Eylül 2015
- 78
- 38
- 3
- 31
Amin canim sanada cok gecmis olsn Allahim kmsye ystmsn zr bi drmGeçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasinyuzra
Ayy bide bi suprizle karsilassan orda ay insallahh :))doktora gidiyorum kalbim güm güm,nedenin yok ama cok heycanlandim :))
bana yapacagi en guzel supriz "yumurtlamissin"demesi ha haa :))Ayy bide bi suprizle karsilassan orda ay insallahh :))
Hahahah canım benim.bol çalışmalı bi hafta olsun inşallah :))bana yapacagi en guzel supriz "yumurtlamissin"demesi ha haa :))
yarin yurtlama gunumde :)))
yumurtam sicak :))
bu arada halaaa bekliyorum cok stresliyim surekli wcye gidiyorum :))
Hahahah canım benim.bol çalışmalı bi hafta olsun inşallah :))
Aaa canım çok çok geçmiş olsun. Ya kist hep oluyor ama hepimiz de acaba ciddi mi ki ?( doktor calismayi(korunmasiz) yasakladi
yumurtalikta kist olusmus
emar cektirdim,yarin kan tahlillerimi vericem bide simir(nasil yaziliyor bilmiyorum) vericem
zaten icimdeki sıkintidan belliydi bisey cikacagi
nekadar ciddi bilmiyorum ama simdi gordum kanda CA (birkac cesit) bakilacakAaa canım çok çok geçmiş olsun. Ya kist hep oluyor ama hepimiz de acaba ciddi mi ki ?
Gecmiş olsun çoğu kişide oluyor mühim birşey degildir muhtemelen , Allah şifa versin . Az biraz daha sonra gelir bebekde artık , herseyin bir vakti var onun kaderindede doğum tarihi belli o zaten şaşmayacaktı orasına takılmamaya çalış( doktor calismayi(korunmasiz) yasakladi
yumurtalikta kist olusmus
emar cektirdim,yarin kan tahlillerimi vericem bide simir(nasil yaziliyor bilmiyorum) vericem
zaten icimdeki sıkintidan belliydi bisey cikacagi
dogru soyluyorsun bebisin gelecegi zaman belli oyuzden cok takmamam lazimGecmiş olsun çoğu kişide oluyor mühim birşey degildir muhtemelen , Allah şifa versin . Az biraz daha sonra gelir bebekde artık , herseyin bir vakti var onun kaderindede doğum tarihi belli o zaten şaşmayacaktı orasına takılmamaya çalış.
Öyle , teslimiyet olunca biraz daha rahatlıyor insan . Biz bilemiyoruz herseyin en doğrusunu Allah biliyor bizi ona göre kayırıyor , yol çiziyor , hayırlısını sunuyor bizede sabretmek düşer :) bellide olmaz belki sonuçlara göre korunmayı bıraktırır hemen , ne zaman bidaha kontroldogru soyluyorsun bebisin gelecegi zaman belli oyuzden cok takmamam lazim
tedekkur ederim canimmm arkadasim
Üzülme canım benim olsun sen iyi ol danekadar ciddi bilmiyorum ama simdi gordum kanda CA (birkac cesit) bakilacak
bence sadece onlem amacli ama hamileligi erteliyecegim icin uzuldum sadece
ne bilyim boyle birsey beklemiyordum ondam cok uzuldum
Dokununca mi agriyor hamilelikte hassaslasiyor kıyafet giyerken bile acıyor ama başka neden bilememBisy srcm arkadaslar goguslern ucu neden acr
Elimle dokaninca aciyr canimDokununca mi agriyor hamilelikte hassaslasiyor kıyafet giyerken bile acıyor ama başka neden bilemem
Adet günün yaklaştı mi canım belki ondan da olablir. İnşallah hamilesindir. Günün geçti mi hemen test yap :)Elimle dokaninca aciyr canim
Valla canim iste bugun yapmak istyrm ama bilemiyrm ya ayin 5 mi beklesem adetin nezaman glcgide blli dgl iste benim 5 de dusuk oldu ya acaba 5 demi gelir ki doktor dusuk yptgm gn bu gln kanamayi adet knmsi sayalim ddi ama blmyrm isteAdet günün yaklaştı mi canım belki ondan da olablir. İnşallah hamilesindir. Günün geçti mi hemen test yap :)
benim adet zamani goguslerim cok acir ama uclari normaldir.ama hamilelikte uclari biraz sert olur ve cok acirdiValla canim iste bugun yapmak istyrm ama bilemiyrm ya ayin 5 mi beklesem adetin nezaman glcgide blli dgl iste benim 5 de dusuk oldu ya acaba 5 demi gelir ki doktor dusuk yptgm gn bu gln kanamayi adet knmsi sayalim ddi ama blmyrm iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?